dukat
Użytkownik
Trzymam za słowo :spokodfhgfh:Ten moj system jest troche pogmatfany, za jakis czas napisze dokladnie wszystko.
Trzymam za słowo :spokodfhgfh:Ten moj system jest troche pogmatfany, za jakis czas napisze dokladnie wszystko.
troche to dziwne mało by miał czasu żeby postawić... ale z drugiej strony po co by miał nam takie wałki wkręcać... poczekamy zobaczymy zresztączekamy czekamy ????
tylko wiesz mi kiedys przez jeden weekend udalo si zrobic z 70zl 6900 !!
ale wszystko przegralem kolejnego dnia
P.S
nie wiem czy zauwazyliscie ale on kupowal i sprzedawal te zetony co minute, wiec kiedy by postawil i wygral ????
Ale w ruletce na necie to żaden problem, żeby 6x wypadło np. czerwone :spokodfhgfh:przeciez w rulecie na necie to nic Ci nei pomoze, oprocz najzwyklejszego szczescia !!!
przeciez to jest niemozliwe zeby wypadlo np 17x czarne !!!!
wez sobie podrzucaj monete, to sam zobaczysz jaki to problem zeby np 6x wyadla reszka
Parzyste i nieparzyste to jest właśnie dokładnie taki sam wałek jak z kolorami.Wecie spróbowałem zagrać progresją na parzyste i nie parzyste i nie ma takich wałków jak na kolory.
Pozdr.
popatrz jak w pewnym momencie kupuje zetonycaciavita co ty gadasz o jego grze propgresja , ktora niby widzisz na screenach LOL