Oczywiscie ,że szczęscie człowieku....ja w kilku kasynach wygrałem po ponad 1000 Euro najwięcej w Winunited 1500Euro i to nie żart...ale seria później niestety się skończyła...i dobrze ,że szybko wyskoczyłem z tych kasyn i uratowałem dość sporo kasy.Systemu na to nie ma , to kasyna maja tak ruletki ustawione...że nim ty klikniesz oni ..już wiedza co Ty klikniesz....Oczywiście każdemu z poczatku daja trochę wygrać żeby dana osoba się wciągnęła w grę..a następnie ŁOMOT, kto grał lub pogra dłużej ten przyzna mi racje.djork dobra dobra odlozmy na chwile twoja upartosc i wyjasnij mi czy ugranie 270 euro to szczescie? Bo jakos mi sie w to wierzyc nie chce ;s
no to podziel się z innymi tym systemem .. przecież nie wygramy za ciebie całej kasy od buków..ja sam ten system wymyslilem.. po lacznych 8h grania zauwazylem zaleznosci pomiedzy poszczegolnymi blokami ????
i to jest fakt. no nie wiem jak z tym ip, bo ja np mam zmienne .. ale mysle że numer gracza ma tu duze znacznie ..Najlepiej jest jak troszkę sie w danym kasynie ugra -zabierać i nie pokazywac sie tam , albo wcale albo długi czas..większośc kasyn łapie nasze IP i wiedzą komu spuścic łomot , a komu dac na poczatek zarobic kilka zł.