Jako, że dziś wigilia i za bardzo nie ma czego obstawiać to stwierdziłem, że może spróbuję pobawić się w ruletkę. Początkowo znalazłem na jakiejś stronie system/strategię, której nazwy nie pamiętam ale główne założenie było takie:
- stawka podstawowa: w moim przypadku 2,50zł
- skok stawki: w moim przypadku 0,50zł
- wygrywasz: skok w dół, przegrywasz: skok w górę
- nie zmieniasz nigdy typu
- typ: czarne/czerwone, odd/even, low/high
- bank: 100zł
Sesja 1:
- wybrałem (z czapy) ODD
- po kilku/kilkunastu minutach miałem stan konta 120zł, w pewnym momencie miałem około 87zł ale wróciło (niestety nie pamiętam jaki był wtedy maksymalny skok i stawka)
Sesja 2:
- wybrałem (z czapy również) tym razem EVEN
- stan konta 110zł (bo za dyszkę miałem kupon, w którym nota bene zamykał mi meczyk w kosza -4.5, a oczywiscie skonczylo sie 86-82, no ale nieważne)
- maksymalna stawka poprzez skoki o 50gr wyszła między 5, a 6zł również dokładnie nie pamiętam.
- zakończyłem przy stanie 125zł
W tym momencie doczłapałem się do tego wątku i trochę zmodyfikowałem posklejane info, o którym mowa była od początku i tak zagrałem systemem:
- Stawka początkowa 1 zł
- czekamy na serię 2-óch odd/even lub low/high i zaczynamy progresję 1 / 2 / 4 / 8 / 16
- jeżeli np. postawimy na ODD i w między czasie dochodzi nam zdarzenie 2-óch LOW pod rząd to dodatkowo zaczynamy drugą progresję na HIGH (od początku oczywiście) razem z dalszą na ODD
- co prawda raz doszło do musu postawienia 16zł ale na tym się skończyło gdyż to weszło, zastanawiam się co zrobić w przypadku gdy i to by nie weszło..
- ostatecznie dobiłem stan konta do 150zł w kilka/kilkanaście minut i stwierdziłem, że nie ma co kusić losu.
Dodam, że grałem na Betssonie i NIE na kasynie
LIVE, więc pojawia się pytanie, czy te 60zł zysku to był czysty fart nowicjusza czy jednak coś w tym jest? Dodam, że tym drugim systemem zagrałem na wirtualu i z 20000zł stawką 1000/2000 itd doszedłem do 75tys, a potem zacząłem spadać i przy 51000 padła mi przeglądarka, więc nie wiem jak by się skończyło, wcześniej jeszcze zrobiłem z 20000 - > 40000 i skonczylem sesje. Nie wiem ogółem co i jak bo jestem nowicjuszem totalnym, dziś dopiero się zacząłem tym interesować i zastanawiam się czy właśnie takimi małymi kroczkami da się coś uciułać więcej? Co myślicie?