ta ... ja trafiłem 18x czerne 19 raz wypdło 0 i jakieś 800 zl poszlo sie jebac ... po 10 razie rece mi opadały jak widziałem znowu czarne ....Dobra a co powiecie o tym systemie ???
Jest to zwykły Martingale ale nazwałem go Trzydziestka bo daje zyski średnio 30EUR/h
1. Czy jest jakiś człowiek na tym forum któremu trafiło się 20 razy pod rząd ten sam kolor ??? Wydaje mi się że takich tu nie ma, może się mylę...
2. Spróbuję na początek z 1000 EUR, moja stawka zaczyna się od 0,20EUR i kolejno:
1. 0,2
2. 0,4
3. 0,8
4. 1,6
5. 3,2
6. 6,4
7. 12,8
8. 25,6
9. 51,2
10. 102,8
11. 205,6
12. 411,2
13. 822,4
14. 1600
15. 3200
16. 6400
17. 12800
18. 25000
19. 50000
Osobiście najdalej udało mi się zajść do 11 lub 12 miejsca, ale nie gram na żadnych BAH, gram na zagranicznych sprawdzonych nie oszustach (tak jak nie którzy twierdzą)...
Teoretycznie zakładając jest możliwość wypadnięcia 19 razy pod rząd czarnego lub czerwonego ale praktycznie chyba nie, więc mając 100 000 można wygrywać.
Ja głownie skupię się do miejsca 13 bo tyle zabezpieczenia posiadam.
Grając za tak małe stawki jak 0,20 EUR można dużo, bardzo dużo wygrać...
Lecz trzeba mieć bardzo duże zabezpieczenie to jest minusem
Proszę o komentarz do tego co tu napisałem, wielu ludzi napiszę że jak by miało 100 000 to by nie grało w ruletkę, ale myślę że to chyba jedyny system...
Co o tym myślicie ???
Ty chyba nigdy ruletki na żywo nie widziałeś. Wiesz, ile razy kulka obraca się wokół koła rulety, zanim spadnie do sektora?a ruletka naziemna jest gra losowa??-krupier z duza praktyka potrafi rzucic kulka w sekor który chce.
Algorytmy i urządzenia losowe używane przez bukmacherów są certyfikowane przez naprawdę solidne firmy. Wystarczy o tym poczytać, a nie pleść bzdury.Natomiast online jest kierowana przez algorymt stworzony przez programistę, więc tutaj o losowości w ogóle nie ma co mówić.
To że oprogramowanie jest kontrolowane przez firmy to wiadomo, ale mi chodzi o losowość w kasynach online, wynika nawet z definicji algorytmu - uporządkowany ciąg jasno zdefiniowanych czynności, koniecznych do wykonania pewnego rodzaju zadań. Algorytm stworzony przez człowieka pracuje czyli "losuje" wg ściśle określonych schematów, dlatego nigdy nie można powiedzieć że jest to działanie losowe w pełni tego słowa znaczeniu., ponieważ w wirtualnym świecie na losowość wpływa wiele czynników, które tutaj nie występują. A firmy certyfikujące działanie kasyn online, pilnują aby stosunek wygranych do przegranych był na odpowiednim poziomie, czyli krótko mówiąc aby kasyna się nie zagalopowały i nie dochodziło do tego iż 99,9% użytkowników traci całą kasę.Algorytmy i urządzenia losowe używane przez bukmacherów są certyfikowane przez naprawdę solidne firmy. Wystarczy o tym poczytać, a nie pleść bzdury.
Poważne firmy korzystają ze sprzętowych generatorów losowych, a nie z algorytmów. Owszem, nigdy nie osiągnie się pełnej losowości... nawet w prawdziwym kasynie, bo przecież koło ruletki też nie jest idealne. Podsumowując, nie sądzę, żeby zagadnienie losowości maszym generujących liczby było znaczące dla osób grających w kasynach internetowych.Algorytm stworzony przez człowieka pracuje czyli "losuje" wg ściśle określonych schematów, dlatego nigdy nie można powiedzieć że jest to działanie losowe w pełni tego słowa znaczeniu., ponieważ w wirtualnym świecie na losowość wpływa wiele czynników, które tutaj nie występują.
Ale takie sprzęty są wyposażone w oprogramowanie, które opiera się na algorytmach, nie wiem dokładnie jak z ruletką ale np. takie tasowniki do kart w realnych kasynach w Vegas działają właśnie na takich zasadach.Poważne firmy korzystają ze sprzętowych generatorów losowych, a nie z algorytmów.
No masz racje, losowość dla większości użytkowników nie ma znaczenia. Jednak teoretycznie, jak nawet widziałem wypowiadali się programiści w jednym z programów w TV o kasynach, to jest możliwe znalezienie klucza do maszyn losujących, jednak schematów jest tak dużo, że wymagałoby to bardzo długich obserwacji, rozszyfrowywania i jednocześnie musielibyśmy liczyć na to, że zanim rozszyfrujemy program to nie zostanie zmieniony algorytm, bo firmy się przed takim działaniem bronią i co pewien czas następuje aktualizacja oprogramowania, czyli krótko mówiąc zmiana schematu losowania. Teoretycznie jest możliwe rozbicie kasyna, praktycznie nie.Owszem, nigdy nie osiągnie się pełnej losowości... nawet w prawdziwym kasynie, bo przecież koło ruletki też nie jest idealne. Podsumowując, nie sądzę, żeby zagadnienie losowości maszym generujących liczby było znaczące dla osób grających w kasynach internetowych.