>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ruichi - głównie piłka UK

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Hull - Cardiff

Obie drużyny bez kapitanów na ostatni mecz w sezonie. Gospodarze muszą wygrać, żeby być pewni awansu, goście zapowiadają walkę w najsilniejszym składzie. Zapowiada się najciekawszy mecz, chociaż to gospodarze mają większą motywację i z pewnością będzie to widać na boisku. Czy starczy to na Cardiff? Hull w ostatnich 3 meczach zdobyło raptem 1 punkt remisując u siebie z ostatnim Bristol City, więc aktualna forma nie zachwyca. Goście w ostatnich meczach zremisowali 5 razy i raz wygrali i myślę, że tak też będą celowali - założenia taktyczne, kontrola gry i przymiarka do Premiership. Hull może się frustrować jeśli czegoś szybko nie strzelą...

Hull DNB @ 1.50 - zwrot 2-2 // co za idioci.. w 95 z karnego stracili
over 3 kartki w meczu @ 1.85 ✅ 5 kartek

Watford - Leeds

Gospodarze muszą wygrać i liczyć na to że Hull nie wygra. Nie przypuszczam, że będą chcieli czekać jak rozwinie się sytuacja, tylko strzelą szybko 2-3 gole. Goście grają bez trzech podstawowych zawodników: Rodolph Austin, El Hadji Diouf, Sam Byram obejrzą mecz z trybun. Watford gra praktycznie w optymalnym składzie i patrząc na wyniki, jak chcą to potrafią. W pierwszym meczu było 6-1.

Watford -2 @ 3.10 ⛔ 1-2
Watford -3 @ 6.9

Forest - Leicester

Szkoda, że Bet365 nie daje tu kartek bo o5.5 z pewnością jest całkiem możliwe. Jak dla mnie faworytem są gospodarze tak jak pisałem już wcześniej i żeby być pewnym, że zagrają w playoff muszą wygrać wysoko. To jednak mało prawdopodobne bo Lisy mają szczelną obronę i najmniejszą liczbę bramek straconych na wyjeździe. Do tego zagrają w pełnym składzie, ale oglądając ich ostatnie mecze mam wrażenie że awans nie jest dla nich.

Forest @ 2.40 ⛔ 2-3
under 2.5 @ 2 ⛔

Huddersfield - Barnsley

Gospodarze muszą zdobyć punkt, żeby być pewnym utrzymania, goście muszą co najmniej zremisować i liczyć na przegraną Peterborough. Tak więc mecz walki i żółtych kartek, bo odpuszczenie meczu może drogo kosztować jedną z drużyn. Stawiam na bramki i większe szanse daję gościom.

BTS @ 1.80 ✅ 2-2
Nizsze angielskie:
Dover - Easleigh 1 @ 1.90 ⛔ 0-2

Otrzymane punkty reputacji: +7
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Benfica - Porto over 2 gole HT @ 6.1 1/10 - zwrot 1-1HT
Espanyol - Real over 2 gole HT @ 4.25 1/10 ⛔ 1-0

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Brentford - Yeovil 2 @ 3.50 - dwa razy wygrali z Brentford w sezonie, nie wiem skąd 1.66 na Brentford 3/10
✅ 1-2

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Podsumowanie maja - tradycyjnie co 2 miesiąc na minusie pfff
Typów: 25
Trafione: 8
Zwroty: 3
Pudła: 14
Postawione: 44j
Zysk 9,84j ⛔
Yield 22,36% ⛔

===
2012: ✅ 13,91%
===
2013:
Styczeń: ⛔ 36% -6,93j
Luty: ✅ 35,68% +14,98j
Marzec: ⛔ 2,7% -1,34j
Kwiecień: ✅ 22.75 +13,65j

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
UK powraca...
Forest Green - Hyde

Gospodarze wzmocnili atak przed sezonem (Andy Mangan i Daniel Wright) oraz pomoc (Marcus Kelly i Anthony Barry) i cel mają jasny - awans do League Two i nie ma co ukrywać - są głównym faworytem. Hyde natomiast opuściło dwóch dobrych napastników i zostali z czterema nominalnymi napastnikami, z których w zeszłym sezonie tylko jeden grał w podstawowej 11 i w 29 meczach strzelił 6 goli. Reszta grała po 3-5 z ławki. Do składu doszło tylko dwóch młodych pomocników, którzy zresztą jakoś specjalnie w poprzednim sezonie nie błyszczeli. I może dlatego Hyde jest wymieniane w gronie drużyn do spadku. Nie można grać inaczej niż na gospodarzy.

Forest Green @ 1.57 5/10 ✅ 8-0FT ✅ 2,85j
Forest Green -1 @ 2 2/10 ✅ 4j
Southport - Luton

Kurs 1.95 (Bet365) na gości biorę w ciemno. Luton jest typowany do walki o awans i zdaje się potwierdzać to transferami przed sezonem. Sześć w miarę dobrych transferów, w tym filar pomocy Southport z ostatnich sezonów Shaun Whalley. Z ubytków należy odnotować przejście napastnika Stuarta Fleetwooda do Eastleigh. Do tego Luton znacząco odchudziło skład pozbywając się dwunastu graczy z szerokiego składu, którzy niewiele wnieśli do gry w ostatnim czasie. Gospodarze natomiast będzie walczył o utrzymanie i raczej wyżej niż miejsce nad strefą spadkową nie podskoczy. Zakupili pięciu graczy, ale wartymi odnotowania są tylko dwaj byli gracze z Barrow - 32 letni bramkarz Danny Hurst i 26 letni pomocnik Paul Rutherford. Ze składu odeszło pięciu graczy, w tym czterech z podstawowej jedenastki (głownie z linii pomocy) i na daną chwilę Southport ma tylko czterech nominalnych pomocników z których pod uwagę można wziąć tak naprawdę tylko dwóch. Wiadomo, że to początek sezonu, sypnie niespodziankami, ale o Luton jestem spokojny.

Luton @ 1.95 1/10 ⛔ 1j 1-0 FT

Grimsby - Aldershot

Goście mają w składzie tylko jednego napastnika, przed sezonem odeszło 11 graczy i nikt nie doszedł. Grimsby powalczy o playoffy. Wnioski chyba proste.

Grimsby -1 @ 1.975 5/10 ⛔ 5j 1-1 FT / straszna padaka

Otrzymane punkty reputacji: +18
ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Luton - Salisbury
Konsekwentnie na gospodarzy. To co przydarzyło się w meczu z Southport było lekkim szokiem, ale z drugiej strony Southport zagrał konsekwentnie i grał w przewadze. Teraz Luton gra u siebie i podrażniony porażką pokaże na co ich stać. W ostatnim sezonie rozbili dzisiejszych rywali 4-0 i myślę, że dziś będzie podobnie. Salisbury to typowa dolna część tabeli i będzie walczył o utrzymanie. Dziś im szans nie daję.
Luton -1 @ 1.95
Inne na faworytów (nie ma co się rozpisywać) :
Hyde - Southport Southport @ 2.55
Alfreton Town - Kidderminster Kidderminster @ 2.05
Nuneaton - Forest Green Forest @ 2.00

ruichi 457

ruichi

Użytkownik
Luton - Salisbury
Konsekwentnie na gospodarzy. To co przydarzyło się w meczu z Southport było lekkim szokiem, ale z drugiej strony Southport zagrał konsekwentnie i grał w przewadze. Teraz Luton gra u siebie i podrażniony porażką pokaże na co ich stać. W ostatnim sezonie rozbili dzisiejszych rywali 4-0 i myślę, że dziś będzie podobnie. Salisbury to typowa dolna część tabeli i będzie walczył o utrzymanie. Dziś im szans nie daję.
Luton -1 @ 1.95 ✅ 2-0
Inne na faworytów (nie ma co się rozpisywać) :
Hyde - Southport Southport @ 2.55 ✅ 1-2
Alfreton Town - Kidderminster Kidderminster @ 2.05 ⛔ 3-1
Nuneaton - Forest Green Forest @ 2.00 ⛔ 1-1
pół na pół

Do góry Bottom