Wchodzię na forbet i widzę ofertę na h2h we wszystkich meczach. Widzę, że inni też dodają linie z podanej oferty, więc raczej nic mądrego nie wyczaruję.
Potwierdził pan z czatu forbet sekcja "Zawodnicy" nie działa na aplikacji.Niby bład zgłoszony ale nie wiedza kiedy to naprawią ... czyli mialem racje ze nie działa to cholerstwo
Przed nami dwie ostatnie rundy pierwszej fazy konkursu. Proszę wszystkich o skupienie, bo w kilku grupach jeszcze nie wszystko jest rozstrzygnięte. W tych rundach typy nie będą już poprawiane, ani ukrywane jeśli ktoś tego nie zrobi sam. Nie chcę, aby ktoś później miał pretensje do mnie lub innych uczestników. Powodzenia!
Jeszcze jedna WAŻNA SPRAWA. Z racji, że dwa zaległe mecze:
Falubaz - Ostrovia z szóstej kolejki
Ostrovia - Polonia z siódmej kolejki
odbędą się już po XI rundzie będą one zaliczane do DRUGIEGO etapu konkursu.
W tym temacie WSZYSCY uczestnicy II etapu podają swoje typy na niedzielne mecze XIV rundy 1. Ligi Żużlowej. Wszystkie typy podajemy w jednym poście, drugi i kolejny post tego samego użytkownika w tym samym temacie będzie nieważny. Liczą się tylko ukryte typy!! Jeśli ktoś będzie miał problemy z...
forum.bukmacherskie.com
Prośba o zaakceptowanie -2.5 na Polonię jeśli to co podałem jest niewłaściwe, bo nie było linii handicapowej z -0.5, a to to samo co wygrana Polonii.