to by bylo beznadziejneczy po 1 rundzie wszystkie punkty bedą kasowane? moim zdaniem powinną się je zostawić
Ale przeciez za 2-3 sezony, w III lidze beda najsłabsi i wtedy ktos wygra 9 meczy potem wygra 9x w II lidze i znow moze specjalnie spasc zeby bilans wsrod slabszych nadrobic... W I lidze niestety to jest gra tylko o prestiż, ale ja widac po II i III lidze sytuacje są bardzo wyrownane i za 2-3 sezony jak sie ustabilizuje poziom to bedzie ostatnia kolejka mogla zadecydowac czy na podium czy spadek...Wiślak zobacz sobie to trochę bez sensu jak ty mówisz wygra jest na końcu sezonu czyli ok czerwca to tak naprawdę ostatnia kolejka sezonu się będzie liczyć to po co my teraz gramy tylko o utrzymanie. Wiesz szczezrze mówiąc nam to bez różnicy chcemy się bawić a jeśli sądzisz że sobie odpóścimy to się mylisz.A jeśli punkty liczyły by sie dalej wyłonilibyście najlepszych w całym sezonie a nie tylko po 9 kolejkach.
sądze ze byloby to fajne, ale nie ma jak tego zrobic bo jaka to mialaby byc nagroda? uscisk dloni prezesa chyba ;dNo spoko to jest tylko przecierz zabawa. Ale nie uważasz sam że pierwsza trójka po każdym sezonie(9 kolejkach) powinna dostać jakąś nagrodę za zajęcie pierwszych 3 miejsc. Nie chodzi mi tu o jakies pieniądze bo tak mi na tym nie zależy ale np. gwiazdkę czy coś innego? To by było nawet dobre bo każdy sezon byłby nagrodzony. Jak sądzisz? Pozdrawiam
można dać chociaż 1 gwiazdke lub jakis inny tytół.sądze ze byloby to fajne, ale nie ma jak tego zrobic bo jaka to mialaby byc nagroda? uscisk dloni prezesa chyba ;dNo spoko to jest tylko przecierz zabawa. Ale nie uważasz sam że pierwsza trójka po każdym sezonie(9 kolejkach) powinna dostać jakąś nagrodę za zajęcie pierwszych 3 miejsc. Nie chodzi mi tu o jakies pieniądze bo tak mi na tym nie zależy ale np. gwiazdkę czy coś innego? To by było nawet dobre bo każdy sezon byłby nagrodzony. Jak sądzisz? Pozdrawiam
Ranga typer jest za powazna i jak juz to dla najlepszych po 9 sezonach moze byc, a za 1 sezon to taka ranga byc nie moze. A o innych <nagrodach> to nie mam pojecia bo by zrobic :/
LOOL o jakich wy mowicie gwiazdkach ???? chyba nie tych pod nickiem... przeciez to nic kompletnie nie znaczy i ja np wogole nie zwracam na to uwagi... poza tym sie pisze tytUł...można dać chociaż 1 gwiazdke lub jakis inny tytół.sądze ze byloby to fajne, ale nie ma jak tego zrobic bo jaka to mialaby byc nagroda? uscisk dloni prezesa chyba ;dNo spoko to jest tylko przecierz zabawa. Ale nie uważasz sam że pierwsza trójka po każdym sezonie(9 kolejkach) powinna dostać jakąś nagrodę za zajęcie pierwszych 3 miejsc. Nie chodzi mi tu o jakies pieniądze bo tak mi na tym nie zależy ale np. gwiazdkę czy coś innego? To by było nawet dobre bo każdy sezon byłby nagrodzony. Jak sądzisz? Pozdrawiam
Ranga typer jest za powazna i jak juz to dla najlepszych po 9 sezonach moze byc, a za 1 sezon to taka ranga byc nie moze. A o innych <nagrodach> to nie mam pojecia bo by zrobic :/
no dobry jesteś ciekawe z kim :jezora:LOOL. Widze ze jako liderzy jestescie na bieżąco. Zostala jeszcze jedna kolejka do rozegrania wt-sroda.