>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rozgrzeweczka

Z 68

zigi2910

Użytkownik
Cześć cześć :) jestem nowy na forum, jednak z bukmacherką moja przygoda trwa już parę ładnych lat. Lepsze I gorsze momenty, jak każdy. Głównie typuje piłkę nożną, czemu? odpowiedź jest prosta, długo trenowałem piłkę, interesuje się piłką, oglądam piłkę, żyje piłką, dlatego bardzo rzadko znajdziecie tutaj typy z innych dyscyplin. Po prostu w tej dziedzinie czuje się najlepiej bez dwóch zdań, i myślę że uda mi się wnieść trochę zielonego koloru na forum, narazie rozgrzewkowo, zobaczymy jak to będzie szło. Pozdrawiam
Z.

Z 68

zigi2910

Użytkownik
No to jazda z typami :cool:
Lecimy po pierwszy
Stawkowanie od 1-10j w zależności od ocenionego przeze mnie ryzyka gdzie 1j w moim wypadku będzie wynosić 10zł. Wpłacam na konto 500zł I będzie to budżet przeznaczony na grę rozgrzewkową, spróbujemy z tego coś zdziałać

Krótka analiza:
Widzieliśmy już w pierwszych meczach po wznowieniu rozgrywek, że zespoły wykazują się niezbyt dobrą skutecznością, no i można pomyśleć że w tym meczu również nie zobaczymy wielu bramek, ja jednak zaryzykuję overek, obydwie drużyny mają kim postraszyć w ataku, z jednej strony zaha benteke z drugiej wilson i king, wiec liczę że nie będzie to nudny mecz, Wisienki walczą o pozostanie w lidze, crystal ma raczej bezpieczną miejscówke w srodku tabeli, dzieki czemu moim zdaniem mogą zagrać nieco odważniej, widzę tutaj minimum 3 bramki, myślę że warto spróbować, zwłaszcza że kursik soczysty.

godz. 20.45
Bournemouth - Crystal Palace (wynik 0:2)
typ: over 2.5
kurs: @2.37
stawka: 2j (20zł)
buk: Fortuna
bilans: 480zł

Edit: zaczęło się obiecująco, szybkie 2 bramki w pierwszej połowie, potem niestety nuda, spróbujemy jutro coś ukłuć ;)

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Przygotowałem na dzisiaj dubelek, miejmy nadzieję że pójdzie gładko - bez niespodzianek.

Krótka analiza:
a) Aston Villa która zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli, ze wszystkich sił spróbuje pozostać w lidze, chociaż patrząc na kalendarz wydaje się to zadaniem niesamowicie trudnym, bo przed nimi oprócz dzisiejszego meczu z Chelsea, starcia z mocnymi rywalami jak Liverpool, ManUtd, czy Wolverhampton.
The Blues natomiast zajmują 4 miejsce w lidze, mając 3 pkt przewagi nad ekipą Czerwonych Diabłow, do konca kilka kolejek i z pewnością zawodnicy Franka Lamparda zrobią wszystko, aby nie spaść z miejscówki premiowanej grą w Lidze Mistrzów. Uważam że młodzi, szybcy, kreatywni zawodnicy Chelsea, pokażą dziś swoją wyższość nad słabiutko grającym w tym sezonie zespołem The Villains.

b) Dobry powrót na boiska laliga zaliczyli Królewscy, pokonując Eibar i Valencie strzelając w tych 2 meczach 6 bramek. Natomiast ich dzisiejszy przeciwnik - Real Sociedad miał nieco gorszy start po wznowieniu rozgrywek, podział punktów z Osasuną i przegrana z Alaves to trochę mało jak na drużynę plasującą się na 6 pozycji w lidze. Real Madryt traci do prowadzącej Barcy 3 punkty I po dzisiejszym meczu mają szansę wykorzystać potknięcie lidera z Sevillą I zrównać się z nimi punktami. Po tym co zaobserwowałem widząc gre jednego i drugiego Realu myślę, że drużyna Zidane'a bierze dzisiaj 3pkt.

a) godz. 17.15
Aston Villa - Chelsea (wynik 1:2)
typ: Chelsea
kurs: @1.51

b) godz. 22.00
Sociedad - Real Madryt (wynik 1:2)
typ: Real Madryt
kurs: @1.68

buk: Fortuna

AKO : @2.54
stawka: 3j (30zł)
bilans: 547.06

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +68
Z 68

zigi2910

Użytkownik
W tygodniu mam już zdecydowanie mniej czasu, niż w weekendy, więc wątpię że uda mi się napisać nawet krótką analizę -mimo wszystko jest to dość czasochłonne zajęcie, oczywiście jeśli będę coś wrzucał w ciągu tygodnia, na pewno poświęcę czas na analizę zdarzenia, natomiast najprawdopodobniej bez dzielenia się nią na forum czyli podam tylko i wyłącznie typ/typy. Może być też tak, że któregoś dnia nie znajdę w ofercie meczu na który zdecyduje się postawic jakiekolwiek pieniądze, zasada jest prosta - nic na siłę. Pozdrawiam.
Z.

Z 68

zigi2910

Użytkownik
Dubelek na dziś i szybka analiza, bo akurat mam chwilę.
a) W dużym skrócie, gra Juve ostatnio nie zachwycała, zarówno zawodnicy jak i Mauricio Sarri mają sporo do udowodnienia, na dodatek Lazio depcze po piętach, myśle że w tym meczu Stara Dama zgarnia 3pkt.

b) Po wznowieniu rozgrywek 3 wygrane Villareal, ale przeciwnicy niezbyt wymagający (Celta Vigo, Mallorca oraz Granada). Wydaję mi się że kurs na Villareal troszkę zawyżony. Sevilla to zdecydowanie mocniejszy zespół, od tych z którymi do tej pory mierzyli się piłkarze "Żółtej łodzi podwodnej". Na pewno zobaczymy sporo walki, obydwie drużyny nie będą chciały stracić punktów, ale moim zdaniem maximum na co mogą liczyć gospodarze w tym meczu to remis.

a) Godz. 21.45
Bologna - Juventus (wynik 0:2)
typ: Juventus
kurs: @1.64

b) godz. 19.30
Villareal - Sevilla (wynik 2:2)
typ: Sevilla lub remis (X2)
kurs: @1.52

buk. Fortuna

AKO: @2.49
bilans: 570.88

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
3 typy ode mnie na dziś, bez pisania analiz, bo po prostu nie mam na to czasu, jednak jak zawsze mam swoje argumenty na te zdarzenia i dobór spotkań nie był przypadkowy, troszkę większe ryzyko dzisiaj więc ostrożnie że stawką.

a) godz. 19.30
Hellas Verona - Napoli (wynik 0:2)
typ: Napoli
kurs: @1.98

b) godz. 22.00
Barcelona - Ath.Bilbao (wynik 1:0)
typ: under 3.5

c) godz. 21.15
Tottenham - West Ham (wynik 2:0)
typ: Tottenham
kurs: @1.69

Wszystkie typy gram w Fortunie z promocją happy hours dla 3 typow z kursami powyżej 1.30 czyli kursy mnożymy przez 1.14.

AKO: @5.76
stawka: 1j (10zł)
bilans: 621.57

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Dziś korciło mnie żeby zagrać 3 mecze premier league, wszystkie przeciw drużynom w strefie spadkowej, kupon miał wyglądać następująco, wygrana Wolverhampton, wygrana Evertonu, i wygrana lub remis Newcastle. Jednak po prostu wyczuwam dziś w tych meczach jakąś niespodzianke, za łatwo to wszystko wygląda i mimo że racjonalnie postawiłbym właśnie na te typy, bo wydają się w miare pewne, to zdecydowałem się dziś odpuścić, poza tym i tak nie zdążyłbym zamieścić typów na forum ze względu na brak czasu. Myślę że przygotuje coś na jutro.
Pozdrawiam
Z.

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Wczorajsze obawy były niepotrzebne, chociaż te spotkania trochę wymęczone, wcale nie poszło tak gładko jak mogłoby się wydawać. Dziś spróbujemy bez obaw, podaje same typy, bo jak zwykle nie mam czasu na rozpisywanie się.

a) godz. 22.00
Betis - Espanyol (wynik 1:0)
typ: Betis
kurs: @1.88

b) godz. 21.15
Chelsea - ManCity (wynik 2:1)
typ: ManCity
kurs: @1.83

c) godz. 20.30
St.Gallen - FC Zurich (wynik 0:4)
typ: St.Gallen + over 2.5
kurs: @1.91

Wszystkie typy gram w Fortunie z promocją happy hours dla 3 typow z kursami powyżej 1.30 czyli kursy mnożymy przez 1.14

AKO: @7.49
bilans: 601.57

Edit: Wczorajsze obawy odnośnie tego że coś pójdzie nie tak sprawdziły się, ale dopiero dzisiaj. Szczerze mówiąc, bardziej niż m city i st.gallen spodziewałem się że betis położy kupon, jednak jak to bywa w bukmacherce czasami wszystko idzie zupełnie odwrotnie niż się spodziewamy, no nic, nie poddajemy się, walczymy dalej :)

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Ostatnia kolejka bundesligi i 3 typy ode mnie,

a) godz. 15.30
Werder- FC Koln (wynik 6:1)
typ: under 3.5
kurs: @1.90

b) godz. 15.30
Augsburg - RB Leipzg (wynik 1:2)
typ: RB Leipzg
kurs. @1.40

c) godz.15.30
Leverkusen - Mainz (wynik 1:0)
typ: under 4.5
kurs @1.49

Wszystkie typy gram w Fortunie z promocją happy hours dla 3 typow z kursami powyżej 1.30 czyli kursy mnożymy przez 1.14

AKO: @4.52
stawka: 3j (30zł)
bilans: 571.57

Edit: Werder który nie strzelił gola w 9/10 ostatnich spotkań u siebie nagle okazuje się być super skuteczny i pakuje do siatki rywala 6 bramek.. Tak wiem, walka o utrzymanie w lidze, jednak nie sądziłem że piłkarzom Bremy ta sztuka się uda patrząc na wcześniejsze mecze w ich wykonaniu.. ehh szkoda gadac..

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Spróbujemy się zrehabilitować

a) godz. 21.45
Lazio - Fiorentina (wynik 2:1)
typ: Lazio
kurs: @1.90

b) godz. 22.00
Atl.Madryt - Dep.Alaves (wynik 2:1)
typ: Atl.Madryt (-1)
kurs: @2.11

c) godz. 20.00
Górnik Zabrze - Wisła Kraków (wynik 0:1)
typ: Górnik Zabrze lub remis
kurs: @1.34

AKO: @6.12
bilans: 551.57

Edit: Lazio na szczęście połamało, Alaves karny w 93 min, a z tym Górnikiem to szkoda gadać...

Ostatnia edycja:
Z 68

zigi2910

Użytkownik
Raz jeszcze próbuje AKO z 3 meczów, jak teraz nie trafimy, to gram tylko single i duble.

a) godz.19.30
Sassuolo - Hellas Verona (wynik 3:3)
typ: over 2.5
kurs: @1.85

b) godz. 19.30
Sampdoria - Bologna (wynik 1:2)
typ: Sampdoria lub remis

c) godz. 22.00
Espanyol - Real Madryt (wynik 0:1)
typ: Real Madryt (-1)
kurs: @2.11

AKO: @6.90
bilans: 531.57

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom