>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

rox :|

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Haag - Sarinen 1 1.80 6/10
jutro, 14:00

Totalna pomylka betsafe, Sarinen w tej konkurencji bez szans na cokolwie, Haag tez nie jest tu faworytka ale w takiej patrze to bez jaj bank dla mnie. Buki nawet nie biore Finki pod uwage w kursach na wygrana i podejrzewam, ze moze betsafe to nikt nic takiego nie da.
4.8 j

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Tahiti - Wyspy Salomona 1 1.60
6/10 williamhill, betsson/betsafe
jutro, 7:00 Pilka Nozna (oceania)

Wyspy przyjezdzaja w skladzie rezerwowym, na lawce jbedzie 1 albo maksymalnie dwoch zawodnikow, nie jada najlepsi i trener zostaje w domu. Zwiazek federacja czy co oni tam maja sa bez kasy i odpuszczaja totalnie ten mecz, z tego powodu jedzie jak namniej osob i rezerwa.
3.6 j

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Jacobsen - Tchekaleva 1 1.55 4/10 betsyf ✅
Diggins - Brooks 1 1.54 4/10 bet365 ✅
W obu prawach powinny wygrac faworytki. Diggins nie spisuje sie zle w Szweci, podobnie Jacobsen. Tchekaleva miala postraszyc w sprincie i wyszlo jedno wielkie gowno. Przewaga na starcie Jcobsen znaczna a biegaja praktycznie to samo wiec powinno byc spokojnie. Brooks nie lubi takich tras, Diggins nie powinna miec zadnych problemow.
i dubel z betsyf:

Kalla - Weng 1
Randall - Falla 1

1.50 4/10 ✅
calosc: +5.74j

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wyspy Salomona - Nowa Zelandia 2 (-1.5) 1.97 2/10
Nowa Zelandia -1 1.50 2/10
26.03 - 5:00 marathon
Nowa Kaledonia - Tahiti 1 1.63 6/10
26.03 - 8:00 betsafe

W marathonie mocno limituja takze 2/10 podaje, dwie wersje -1.5 i -1. Wyspy cieniutkie chociaz u siebie to nie bedzie chyba jakis mega pogrom. Wyspy maja 5-19 stosunek bramek, ostatnie meczem to: 0-2 z Tahiti i trzy pogromy - 0-5 i 2-6 z N.Caledonia i 1-6 z Nowa Zelandia na wyjezdzie. No to licze, ze te 2-0 3-1 bedzie.
Nowa Kaledonia nie taka slaba. Bilasn 3-0-2 i obie wtopy tylko z faworytami grupy N.Zelandia. Ostatni mecz wyjazdowy z NZ 1-1 az do 94 minuty takze trzeba sie z nimi liczyc. Tahiti do meczu z oslabionymi Wyspami mieli bilans 0-0-4 i 0-11 brami skad wiec ponad 1.6 na NK? Ie rozumiem tego...
6.72j

Otrzymane punkty reputacji: +15
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Tak wiem ale maja lepszych graczy w kadrze niz rywale, wielu walczy o pierwszy sklad i to jest normalny mecz miedzypanstwowy liczony do wszystkich rankingow i maja premie za to. Wyspy sa w rozsypce, wygrana jakakolwiek to bedzie najnizszy wymiar kary. NZ sie meczyla ale z przyzwoita druzyna ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
BC Canarias - Unicaja Malaga 2 1.52 4/10
18:00 sobota, pinnacle
4. kwarta slabiutka i wtopa

W meczu pierwszej rundy w Maladze zespol Unicaji pokonal Canarias 88-67. Goscie walcza o PO, kilka kolejek do konca i Unicaja jest poza dalszymi rozgrywkami. Jak na druzyne, ktora wystepuje w Eurolige to zly wynik. Przez tep uchary troche wpadek w ldize bylo, z drugiej grupy Euroligi odpadli po walce wiec mozna sie skupic na lidze. Forma poszla w druzyne. Druzyna prowadzona przez Chorwata Repese ostatnie dwa mecze miala bardzo udane. Pokonali na wyjezdzie Pilzen Efez Stambul oraz u siebie w meczu ligowy Caje Alboral Vitorie. Az 6 druzyn powalczy o pozostale 3 miejsca w play off:
Cai Zaragossa 15-12, Gran Canaria 15-12
Xacobeo Blusens 14-13, Malaga 14-13
Estudiantes Madryt 13-14, Joventut Badalona 13-14
Wazny bedzie tez kalendarz rozgrywac ale to nie zmienia faktu, ze Malaga musi wygrywac. W tej kolejce Blusens gra z Barcelona, bezposredni mecz Estudiantes z Gran Canaria, Joventut wyjazd do Sevilli takze niektorzy moga punkty pogubic. Tylko Zaragossa ma latwe spotkanie chociaz Lagun Aro Walczy o utrzymanie i nie musi byc to wcale latwy mecz.
Bojowo nastawieni sa koszykarze Malagi przed tym meczem. Wypowiedzi sa jednoznaczne. Teraz skupiamy sie tylko na lidze i gramy o play off.
Williams na konferencji:
&quot;Jesteśmy zdecydowanie gotowi walczyć o play-off. Pracujemy ciężej niż cały sezon. Wszyscy jesteśmy bardziej skoncentrowane, bardziej pewni siebie i nasi trenerzy nie dają tego zaufania też. Wiemy, że gramy lepiej niż na początku sezonu i musimy ciężko pracować, aby być w play-off. &quot;
&quot;Dla mnie każdy mecz jest ważny. Teraz ma siedem do gier koniec sezonie i są bardzo ważne. Postaram się dać z siebie jak najlepiej mam zrobić cały sezon, a jeśli jesteśmy w playoffs mam nadzieję, że mogę udowodnić, że mogę wziąć moją grę na inny poziom i dać najlepsze dla zespołu. &quot;
&quot;Myślę, że możemy pokonać każdy zespół w Europie, jak wykazaliśmy z zwycięstw osiągnęliśmy. Straciliśmy kilka gier Mogliśmy wygrać, ale teraz jesteśmy trochę bardziej skoncentrowane i trochę bardziej pewny siebie i to, co mamy, aby utrzymać się spełnić te siedem gier Zostawiliśmy w CBA &quot;.
&quot;Teraz możemy skupić się pięć lub sześć dni w rywala, zamiast dwóch lub trzech, jak wcześniej, więc możemy pracować ciężej w ciągu tygodnia. Zwracamy uwagę na rywali szczegółów i być bardziej przygotowany i lepsze dni gry. &quot;
Nie ma co nawet skladow porownywac: Simon, Zoric, Urtasun, Panko, Vazquez, Vidal, Calloway, w obwodzie: Lima czy Perovic, problemy ma tylko Zoric z kostka. Rywale kilka sredniakow. Jak to nie wjedzie to sie mocno zdziwie a Malaga jeszcze mocniej utrudni sobie doste do play off. Zostanie 6 kolejek i maja w tym Barcelone, Valencie, Gran Canarie, Zaragosse wiec latwo nie bedzie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Troche marne kursy zuzla na pierwsza kolejke ale lepsze to niz nic.

Holta - Andersen 1 1.40 5/10 betsson

Holtanski na luzie w Czewie powinien robic tego cwoka Hansa. Wielki powrot Rune do domu, zawsze fantastycznie czul sie na obiekcie Wlokniarza. Hans bedzie spod dwojki wiec ma Buczka w parze, zreszta nie powinien Dunczyk odegrac wiekszej roli. Nie przypadkowo tylko zamyka pare a nie lideruje, to typowe solidne wypelnienie skladu. W pierwszym biegu moze byc zerowka, potem Buczek i Laguta, potem Buczek i Emil, w 11 znow pewnie zerowka. Nie wiem gdzie on ma te punkty robic. Holta swoje powinien objechac. Szykuje sie dobry sezon sympatycznego weterana.
zenada Rune 1, defekt, defekt - no ja na sprzet nie mam wplywu ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Lindback - Ulamek 1 1.60 3/10 betsson +1,8

Szwed bedzie ldierem swojego zespolu, Ulamek najlepsze ma juz za soba w parze z Zagarem nie bedzie mu latwo o punkty a jeszcze ma same trudne biegi. Szwed latwiejszy rozklad.
Ulamek:
Zagar, Protasiewicz
Zagar, Hampel
Jonson, Dudek
Jonson, Zagar
Lindback:

Jonson
Hampel, Dudek
Protasiewicz
Hampel, Zagar
Co bieg Seba ma dwoch trudnych rywali, Lindbackl ma dwa razy latwiej a jeszcze jest ogolnie lepszy i sprzetowo itd.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Ljung - Woffinden 2
Iversen - Nermark 1
1.69 6/10 betsson
+4.14

Ljung to jest sredni wypelniacz skladu, mysle, ze Wroclaw bedzie rozczarowany postawa szczegolnie wyjazdowa Szweda. Tai powinien byc jednym z trzech liderow. Mysle, ze na luzie tu bedzie dwojka. Iversen jak jezdziw Gorzowie to nie trzeba przedstawiac, znakomity sprzet, swietny sezon za nim, w domu malo kto potrafi go objechac. Nermark to slaby transfer, sezon w Czewie pokazal, ze to jeden z najbardzije bezjajecznych zawodnikow w rozgrywkach. Ustawienie akurat jego na 5 to slaby manewr, nie wierze w tego zawodnika ani troche.
Tai: 3,1,1,2,3
Ljung: 0,2,2,3,0
uff
Iversen: 3,1,3,3
Nermark: 0,0,2,

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Zagar - Ulamek 1 1.40 7/10 betsson +2.8
Seba bez formy, bez sprzetu. Matej od poczatku sezonu jezdzi dobrze i pewnie zarowno u nas jak i w Anglii. W pierwszym meczu ligowym Gniezno u siebie podejmowalo Zielona Gore, 30-60 a wyniki takie:
Sebastian Ułamek - 2+1 (0,0,1*,1)
Matej Zagar - 13 (3,3,2,2,2,1)
Nagle Seba ma byc lepszy bo przez kilka dni z Ulamka zmienil sie w Holdera? Bez sensu kompletnie. Pewna 1.

10-10 zwrot i uwaga bo Seba dostal silnik przyzwoity ciekawe ile pohula

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
zobaczylam w wynikach 10-10 to dalam zwrot na forum napisales co napisales patrze teraz na betsson bo byla awaria wczensiej i jest wygrana... hmmm bo trojek wiecej? nie wiem nawet...

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Canarias Tenerife - Bilbao 2 1.65 3/10 unibet
niedziela, 13:00

Zawsze mam mieszane uczucia jak pisze o Bilbao w tym sezonie. Niby dobra druzyna, final Eurocup, solidny sklad a jednak wiecznie mi czegos u nich brakuje. Slaby byl ten final w ich wykonaniu, przecietna forma, malo stabilna gra z tymi lepszymi druzynami, no i brak jaj tej walki na maksa. Nie widac w nich ognia, podobnie zawiedli na pucharze hiszpanii. W lidze spisuja sie dosc dobrze i maja szanse zakonczyc sezon na dobrym, wysokim miejscu.
Teraz maja bilans 17-11, Valencia ma 18-11, Zaragoza, Gran Canaria 17-12. To pokazuje jak wazne spotkanie rozegra Bilbao na Kanarach. Moga spasc nawet na 7 miejsce w regular season i trafic odrazu na Barce, Real czy Caja Laboral. Canaria Teneryfa mecz o nic 13-16, bezpieczne miejsce ani play off ani spadek. Oczywiscie roznica w skladach ogromna na korzysc Bilbao, tylko, ze w tej lidze to sie tak prosto nie przeklada dlatego nie klade nacisku na nazwiska i roznice.
W sobote wrzuce na open.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Emil Saifutdinov - Chris Holder 1 1.65 4/10 betsson ✅+2.6
sobota, 19:00, gp na zuzlu
Holder bez formy, zapijane imprezy juz od poczatku sezonu zrobily jakis nagly spadek dyspozycji. W Anglii zaledwie 8 punktow gdzie jego Piraci szokujaco przegrali z Wilkami. Objechalo go az trzech przecietniakow. Pierwsze GP rowniez slabe. Emil wraca do domu, w lidze piekielnie szybki, kocha ten tor i bardzo sie dziwie jesli wykreci mniej niz Chris.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Jonsson - Buczkowski 1 1.40 5/10 betsson ⛔
Buczkowi jest tak daleko do elity zuzlowej jak Gortatowi do Jordana. Nie ta liga, mimo, ze zawody u niego w domu to nie sadze aby wszedl do polfinalow. Za to AJ mimo drobnych problemow sprzetowych powinien sie w tym polfinale znalesc. Dlugoletni lider Polonii rowniez jezdzi jak u siebie wiec handicap toru dla Polaka znika momentalnie.
pizdeczka jonson 0,0,0 nie ma o czym gadac

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Jedrzejak - Madsen 1 1.40 5/10+2✅
Tomek u siebie jest prawie nie do objechania, klopoty z tym maja nawet najlepsi zuzlowcy z cyklu Grand Prix. Dzis trudny rywal i jakies punkty straci na Woofindenie, Magiku czy Kolodzieju wiec powinien z 10 zrobic moze nawet wiecej, Madsen tyle nie wykreci.

Batchelor - Vaculik 1 1.60 2/10 +1.2✅
Delikatnie bo Vaculik sporo potrafi, tylko, ze ten poczatek sezonu malo przekonujacy a w GP pojechal slabo. Dla mnie Martin to przyklad takiego zuzlowca antyambitnego, nie walecznego, ktory nie bedzie oddawac serca za klub. Wyjdzie dobrze to ok, nie to trudno. Batchelor poczatek sezonu niezly, dobrze w Toruniu, potem gorzej ale na wlasnym torze powinno byc dobrze.
betsson oba

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Hancock - Buczkowski 1 1.55 3/10 betsson +1.65✅
Nie jara mnie ten buczek ani troche, na wyjazdach nie wierze, ze bedzie robic duzo punktow, w ZG ma takich rywali jak Dudek Hampel Pepe wiec mozna pomarzyc o latwych biegach. U siebie to co innego. Hancock jezdzil w barwach Stelmatu i tor zna doskonale. Jest lepszym zuzlowcem, sprzet ok powinien go wciagnac.
Przem.Pawlicki - Ulamek 1 1.55 2/10 betsson 1.1 ✅
Przemek powoli wyrasta na lidera Unii. Nie wyszedl pierwszy mecz ale inna bedzie jazda w domu a inna poza Smoczykiem. Przemek dzis z jedynki bo Bjerre i Fredka zawodza. Ulamek ma wreszcie silnik ale nie sadze aby byl w stanie zrobic wiecej. Szykuja sie zaciete zawody ale to Unia powinna wygrac a w ekipie gosci akurat na Sebe nie ma co liczyc, predzej Lindback, Bjarne czy Zagar.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Marma Rzeszow - Czestochowa 1 1.44 10/10 bet365

Promo miesiaca. Rzeszow w skladzie:

Nicki Pedersen
Grzegorz Walasek
Rafal Okoniewski
Jurica Pavlic
Lukasz Sowka

vs

Holta, Jensen, Laguta, Saiufutdinov....

... reszta to Lampart Gaschka a tam Strzelec Czaja Szombierski. Co tu komentowac, Nicki w okolicy kompletu, Walas ponad 10 plus punkty Okonia i Pavlica to juz mi wychodzi, ze jest z Sowka ponad 45.

Do góry Bottom