Brak czasu wiec skromne analizy cytuje od znajomego, typy wspolne. Oba betsson, zuzel
szwecja dzis o 19:00
Jonasson - Holta 2 1.76 3/5
Lindback - Protasiewicz 1 1.90 2/5 ZWROT
"Rune ma slaby sezon ale koncowka naprawde dobra. W pierwszym meczu Indianie przegrali 40:50. Norweg z polskim paszportem zdobył najwiecej punktow dla swojej druzyny.
Rune Holta - 11 (2,2,3,1,3)
Startowal z rezerwy ale pokonal Iversena, Emila, Crumpa, Kylmaekorpiego, Hampela wiec to raczej nie jest przypadek. W niedziele w Polsce Rune znow pozytywnie zaskoczyl. 8 punktow w Gorzowie to sporo biorac pod uwage jego wczesniejsze wsytepy. W meczu ze Stala objechal Golloba x3, Jensena, Łoktajewa.
TH Jonasson wraca po kotnuzji. Ostatni mecz to kompromitacja Szweda.
" Thomas H. Jonasson nie podołał obowiązkom, które zostały na niego nałożone. Twierdził, że jest w pełnej dyspozycji. Uwierzyłem mu, jednak chęci to za mało. To był cień zawodnika, bo skutki kontuzji w głowie siedzą. Już po drugim wyścigu chciałem go zmienić, ale pomyślałem że można coś zmienić w sprzęcie - powiedział Stanisław Chomski."
12. Thomas H. Jonasson - 1 (0,u,1,-,-)"
"Toninio wysoka forma, ostatnio regularnie na pudble w
GP. Pepe zawodzi wszedzie gdzie sie da. Facet nie ma jaj co pokazal w meczach ze Stala Gorzow. To Szwed jest obecnie liderem Indian razem z Iversenem a nie Piotrek. Kurs dziwny bowiem linia w bet365 na Polaka to 6 a na Toninio ... 10! Cztery punkty roznicy a w h2h wg betssona faworytem jest Pepe. Cos tu wyraznie nie gra. Zdecydowanie bardziej ufam Lindbackowi, ktory ma mniej wpadek, jest szybki i walczy na dystansie. Bezjajeczny Pepe to taka lepsza odmiana Grzesia "pussy" Walaska."