>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Rosja (Premier Liga | 1. Division) - 2012/2013

Status
Zamknięty.
lighter 573

lighter

Użytkownik
Spotkanie: Zenit St. Petersburg - Terek Grozny 0:2 ⛔
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,25
Bukmacher: Unibet

Analiza: Spotkanie na szczycie ligi rosyjskiej pomiędzy liderem, grającym u siebie, Zenitem St. Petersburgem, a wiceliderem, drużyną Tereka Grozny. Bukmacherzy zdecydowanie faworyzują lidera rozgrywek, wiadomo, mocarne transfery, ja jednak pójdę w nieco inną stronę. Terek napsuł już w tym sezonie krwi potentatom ligi rosyjskiej i w żadne handicapy w stronę drużyny z St. Petersburga bym się nia bawił (wygrane 2-1 z Rubinem Kazań na wyjeździe, 2-1 ze Spartakiem Moskwa u siebie czy 2-1 z Dynamo Moskwa na wyjeździe robią wrażenie). Obie drużyny jak dotąd w rozgrywkach prezentują ofensywny, miły dla oka futbol. Zenit w 7 meczach strzelił 17 goli, Terek 10, ale np. już w ostatnich 4 meczach drużyna z Groznego strzeliła 8 bramek i to z nie byle kim. Dlatego ja przychylam się do tego by stawiać tutaj, że obydwie drużyny zdobędą bramkę. O bramki dla Zenita raczej nie ma co się martwić, tam ma kto strzelać. Przede wszystkim Kerzhakov, młody Kanunnikov czy Bystrov. Nie wiem czy już dziś zadebiutują w Zenicie Hulk i Witsel, ale jeżeli tak, to siła rażenia będzie jeszcze o wiele silniejsza. Atutem Tereka jest na pewno gra zespołowa, nie ma tu wiele gwiazd, lecz na pewno jest komu strzelać. Myślę, że należy tu wymienić nazwiska skrzydłowego Lebedenki oraz środkowego napastnika N&#39;Douassela. Szkoda, że z powodu kontuzji nie zagra Maciej Rybus, bo bardzo dobrze kreuje on tam grę na lewym skrzydle. Reasumując, myślę, że będzie to ciekawe widowisko, niejednostronne, jak przewidują to bukmacherzy i sądzę, że zobaczymy bramki dla obydwu drużyn.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna
Spotkanie: Zenit St. Petersburg - Terek Grozny
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,25
Bukmacher: Unibet

Analiza: Spotkanie na szczycie ligi rosyjskiej pomiędzy liderem, grającym u siebie, Zenitem St. Petersburgem, a wiceliderem, drużyną Tereka Grozny. Bukmacherzy zdecydowanie faworyzują lidera rozgrywek, wiadomo, mocarne transfery, ja jednak pójdę w nieco inną stronę. Terek napsuł już w tym sezonie krwi potentatom ligi rosyjskiej i w żadne handicapy w stronę drużyny z St. Petersburga bym się nia bawił (wygrane 2-1 z Rubinem Kazań na wyjeździe, 2-1 ze Spartakiem Moskwa u siebie czy 2-1 z Dynamo Moskwa na wyjeździe robią wrażenie). Obie drużyny jak dotąd w rozgrywkach prezentują ofensywny, miły dla oka futbol. Zenit w 7 meczach strzelił 17 goli, Terek 10, ale np. już w ostatnich 4 meczach drużyna z Groznego strzeliła 8 bramek i to z nie byle kim. Dlatego ja przychylam się do tego by stawiać tutaj, że obydwie drużyny zdobędą bramkę. O bramki dla Zenita raczej nie ma co się martwić, tam ma kto strzelać. Przede wszystkim Kerzhakov, młody Kanunnikov czy Bystrov. Nie wiem czy już dziś zadebiutują w Zenicie Hulk i Witsel, ale jeżeli tak, to siła rażenia będzie jeszcze o wiele silniejsza. Atutem Tereka jest na pewno gra zespołowa, nie ma tu wiele gwiazd, lecz na pewno jest komu strzelać. Myślę, że należy tu wymienić nazwiska skrzydłowego Lebedenki oraz środkowego napastnika N&#39;Douassela. Szkoda, że z powodu kontuzji nie zagra Maciej Rybus, bo bardzo dobrze kreuje on tam grę na lewym skrzydle. Reasumując, myślę, że będzie to ciekawe widowisko, niejednostronne, jak przewidują to bukmacherzy i sądzę, że zobaczymy bramki dla obydwu drużyn.
Sam od rana sadziłem się na ten bts. Dodam więc coś od siebie do tej analizy:

- Czołowi piłkarze Zenita licznie reprezentowali Rosję we wtorkowym, wyjazdowym meczu z Izraelem. Zagrali: Anyukov 50min, Shirokov 90min, Denisov 90min, Bystrov 23min(zszedł z powodu kontuzji, nie jest pewne czy dzisiaj zagra), Kerzhakov 90min i Fayzulin 56min.

- Witsel i Hulk nawet jeśli dzisiaj zagrają to, moim zdaniem, będą potrzebowali czasu na aklimatyzację. Przenieśli się z Portugalii do klubu z drugiego końca świata. Inny klimat, ludzie, kultura, styl gry, praktycznie wszystko. Ciężko mi wierzyć, że obaj z miejsca odpalą.

- Już niedługo Zenit uda się w bardzo daleką podróż do Malagi by we wtorek rozpocząć grę w Lidze Mistrzów. Priorytet dla władz klubu. To pod te rozgrywki ściągnięto Witsela i Hulka. Spotkanie z Malagą ma nieporównywalną rangę do potyczki ligowej z Terekiem. Oglądałem kilka spotkań ekipy Spallettiego w tym sezonie np demolki na moskiewskich zespołach. I tak zdominują ligę...

Kursy lecą, trzeba pobierać.

P 907

pawel-1

Użytkownik
Lokomotiv Moskwa - Rubin Kazan over 2.5 @ 2.15 Pinnacle ⛔
Bet dla tych, co lubią emocje od samego rana. Mecz rozpocznie się o 11:30 czasu polskiego. Defensywa Lokomotivu nadal mocno kuleje. Derby z Dynamem przegrane w stosunku 2-3 i ciężko nie przyznać, że wszystkie stracone bramki to ewidentna wina formacji defensywnej. Popisał się wtedy również Kresic w bramce. W następnej kolejce udało się ograć Spartak 2-1 ale ekipa Emeryego pare szans zmarnowała. Przede wszystkim piłkę na remis miał na głowie Emenike ale uderzył nad poprzeczką. Lokomotiv w ofensywie wygląda świetnie przy stałych fragmentach. To ich główna broń. Wszystkie 4 bramki w ostatnich 2 spotkaniach padły po rzutach wolnych czy rożnych świetnie bitych przez Samedova. Z gry też nie wyglądają źle. Pawliuczenko, Maicon, N&#39;Doye, Caicedo, Samedow, Gluszakow czy Obinna. Potencjał niesamowity. Rubin po 2 ciężkich spotkaniach z Zenitem i Terekiem. Przyznam szczerze, że widziałem tylko ten pierwszy. W pierwszej połowie kompletnie obok meczu, w drugiej już coś zatrybiło. Ciągle czekam aż regularnie, na swoim poziomie zacznie grać Gokhan Tore. Ofensywa wygląda tam odpowiednio. W tyłach będzie spory problem bo wykartkował się Bochetti, ostoja defensywy. Spodziewam się dzisiaj goli bo mamy mecz zespołów zainteresowanych grą do przodu. Statystyki w tym elemencie dodatkowo zachęcają. W meczach Lokomotivu w tym sezonie padało średnio 3.57(w domu 3.50) gola na mecz, a Rubinu 3.00(na wyjeździe 3.00). Tegoroczne szlagiery w Rosji obfitują w bramki, liczę, że teraz będzie podobnie. Kurs jest zachęcający.

Otrzymane punkty reputacji: +1
fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Alania - Anzhi over 2,5 / 1,85 Tobet
wynik: 0:1 ⛔
Wybrałem na dziś over w meczu Rosyjskiej ekstraklasy. Według mnie jest to sporo value do gry na dziś. Anzhi grało we czwarte mecz we Włoszech także mogą odczuwać jeszcze trudy tego meczu do tego dochodzi ich gra w obronie ,gdzie w lidze tracą bramki z dość przeciętnymi przeciwnikami . Na dodatek Anzhi ma czym straszyć w ataku , pokazali to niejednokrotnie strzelając sporą liczbę bramek. Alania również potrafi strzelać bramki pokazała to w meczach u siebie z Terekiem i Sp.Moskwa. Over w tym meczu jest dobrym typem do gry i powinien spokojnie wejść.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Anzhi - V. Novgorod
typ:
1
kurs:
1.27zł
Betsson
✅ 2:1
Anzhi jest w tym sezonie jednym z kandydatów do mistrzostwa. Droga ta jest jednak daleka więc należy zrobić wszystko aby z rywalami pokroju Vołgi wygrywać. Rzeczywistość w Rosji jest bardzo surowa. Nie nasza wina że Rosja jest tak duża i goście muszą przemierzyć około 1900 km aby dostać się na stadion swojego rywala. Forma obu drużyn to dwie różne strony medalu. Anży z sześcioma wygranymi, dwoma remisami i porażką plasuje się na drugim miejscu w tabeli. Na własnym obiekcie są niepokonani tracąc tylko raz 2 punkty z Zenitem. Znakomicie spisuje się Eto&#39;o który strzelił jak do tej pory 5 bramek. W ich zdobywaniu pomagają mu Shatov oraz Traore. Po przeciwnej stronie FC Volga Nizhny Novgorod. Tylko raz mogli cieszyć się z kompletu punktów a było to ponad dwa miesiące temu. Drużyna traci wiele bramek bo aż 21 na 9 spotkań co daje średnią ponad dwie stracone bramki na mecz. Tym samym wszystko wskazuje na to że zaufam dziś drużynie w której pracuje mój ulubiony lewy obrońca Roberto Carlos.​
Ciekawie wygląda też handicap po kursie @ 1.70zł. Jeśli ma ktoś na buku ofertę strzelców na ten mecz to można za drobne pograć że ukuje Eto&#39;o. Wszystkie te 5 bramek strzelił na swoim obiekcie

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
11:30 | Anzhi Machaczkala – Spartak Moskwa @ 2,05 | bet365
Już jutro o godzinie 11:30 będziemy świadkami ciekawego meczu pomiędzy ekipą Anzhi, a stołeczną drużyną, Spartakiem. Faworytem według mnie w tym meczu są bezapelacyjnie gospodarze tego meczu, zdecydowanie przewyższają poziomiem gry i wynikami swoich jutrzejszych rywali, a także skład personalny mają lepszy. Obie ekipy najprawdopodobniej w najmocniejszych zestawieniach. Anzhi lider Premier League są raczej pierwszorzędnym materiałem na „majstra” w tym sezonie, do tej pory zaliczyli tylko jedną porażkę, dwa remisy przy 11 meczach. Bardzo dobre wyniki świadczą o tym, że stawiam właśnie na nich w tym meczu. Oglądałem ich mecz z Udinese, tworzą fajną ekipę, są zgrani i do tej pory w Premier League tylko CSKA było ich w stanie zatrzymać. U siebie jeszcze nie przegrali i sądzę, że nie spotka ich to juro, Spartak zdaniem wielu poniżej oczekiwań, w LM dobre mecze, ale ciągle czegoś brakuje. W lidze dopiero 7. miejsce ze stratą siedmiu punktów, ich gra nie porywa i myślę, że warto zagrać na ekipę z Eto’o na czele. Kursy już po lekkim spadku, ale sądzę, ze do meczu spadną jeszcze do granic 1,8-1,9.​

Otrzymane punkty reputacji: +6
bezcenny 3,1K

bezcenny

Użytkownik
Jeszcze chciałem dodać że Spartak gra ważny mecz w Lidze Mistrzów we wtorek z Benficą, jeśli chcą wyjść z grupy muszą wygrać i to jest jak narazie cel numer 1 dla Spartaku Moskwa, więc bardzo możliwe że bliżej myślami będą już przy wtorkowej batali.
Zgadzam się z tym co napisał kolega i uważam że jest to typ dnia!

EDIT: Oczywiście Spartak za późno pisałem posta ;)

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
11:30 | Anzhi Machaczkala – Spartak Moskwa @ 2,05 | bet365
Obie ekipy najprawdopodobniej w najmocniejszych zestawieniach.​
Nie do końca obie ekipy są w najmocniejszych zestawieniach. W ekipie gości mamy spory szpital, nie zagrają: Emenike (atak) 10 meczy, McGeady (pomoc), Romulo (pomoc), podstawowy bramkarz Dikan i to są tylko te większe absencje. Gospodarze bez: Joao Carlos (obrona) i Akhmedov (pomoc) ale ten zawodnik nie gra już od początku sezonu.
W ekipie gości jak widać najlepiej się nie dzieje. Jest zła atmosfera a to na pewno dobrze na nich nie wpływa.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Anzhi Machaczkala – Spartak Moskwa

Krótko;) Kurs na gospodarzy spada choć wciąż w granicach 2. Niemniej to liga rosyjska gdzie żaden wynik nie zadziwia a granie 1x2 mi sie osobiście nie uśmiecha.Za to podoba mi się Anzi over 1,5 @ 1,83. Kurs nie powala ale moim zdaniem jest dość pewny . Spartak gra przyzwoicie na wyjazdach, ale tracą sporo goli żadnego wyjazdowego spotkania nie skończyli bez straconej bramki, ostatnie 5 wyjazdowych spotkań to 9 straconych goli. Anzi u siebie natomiast ofensywna piłka, sporo strzelają a wobec osłabień gości całkiem nieźle to wyglada. Bilans domowy Anzi( 5-1-0 )mówi sam za siebie. Myślę, że Anzi spokojnie wciśnie osłabionemu Spartakowi ze 2-3 gole a może i samo straci.

Anzi over 1,5 @ 1,83 ✅
over 2,5 @ 1,95 ✅

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Anzhi Machaczkala – Terek Grozny

Jak zwykle w Rosji nie ma co grać 1x2 ,za to znowu podoba mi się typ na bramki. Anzi u siebie mocne, najlepszy bilans z całej stawki ale co się rzuca w oczy to to ,że tylko w jednym z 7 spotkań domowych nie stracili gola. Terek natomiast tylko w jednym z spotkań wyjazdowych gola nie strzelił a grali już z Zenitem Dynamem czy Rubinem, czyli zespołami porównywalnymli z dzisiejszym przeciwnikiem.Czy Terek stać na coś wiecej niz zdobycie gola nei wiem , ostatnio trochę spuścili z tonu w porównaniu z początkiem sezonu ale punkty ciułaja dalej.

obie strzelą @ 1,83 Bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Amkar - Anzhi
Dokończenie 17 kolejki w Rosjii nastąpi w poniedziałek,Zagra między innymi Amkar z Anzhi który lokuje się na drugiej lokacie, drugi ciekawy pojedynek poniedziałkowy to Zenit kontra CSKA tutaj właśnie podopieczni Gussa Hiddinka liczą na niespodziankę i że dogonią lidera. Warto zacząć od nieobecności Amkar zagra bez Rebko,Jakubko, Popova,Breznanika, Belorukova,Cherenchikova oraz Mijailovica. Natomiast goście przyjadą bez Diarry, Eto&#39;o,Shatova, Gabulova oraz Smolova. Pewnie większość zrazi się myślą o tym że nie zagra Eto&#39;o pewnie najlepszy strzelec drużyny itd. nic bardziej mylnego to Traore strzelił 8 bramek w tym sezonie i jest najlepszym strzelcem zespołu. Ostatni pojedynek obu drużyn zakończył się wygraną Anzhi 1:0. Dzisiejszy pojedynek również powinien się odbywać pod dyktando gości kurs dobry do dubla 1,50

Win Anzhi @@ 1,50
✅ ✅

ozborn86 2K

ozborn86

Użytkownik
Osobiście nie stawiam piłki bo to sport nie do stawiania a mecz anzhi tylko mnie w tym utwierdza. Sprzedany mecz i mówię to z całą odpowiedzialnością bo sobie go obejrzałem. Kolega wyżej pisze, że kurs przed meczem na anzhi wynosił 1,5 więc jakim cudem w 90 minucie przy stanie 1-1 wynosił tylko 2,0? Rozumiem, że anzhi przeważało ale w 90min takiego kursu nie ma nawet barcelona w sytuacji kiedy musi wygrać mecz. No i oczywiście w 92 min zawodnik prosto przed siebie podaje do rywala, który podaje na zupełnie nie kryte skrzydło (jak może być ktoś zupełnie nie pokryty jak się broni całą drużyną na swojej połowie?) no i ku zdumieniu wszystkich gol;]

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Kazań - Novgorod | -1,5 Kazań @ 2,01 - Pinnacle

Kazań ostatnimi czterema zwycięstwami zbliżył się do czołówki, dziś ma szansę znaleźć się jeszcze wyżej i wejść na miejsca premowianego europejskimi pucharami, jeszcze trochę kolejek zostało, jednak w takich meczach jak dzisiaj muszą zdobywać komplet punktów. Ekipa Novgorodu zajmuje 14 miejsce jest na pozycji barażowej i dziś nic nie przemawia, że ma się coś zmienić zmienić. Ekipa gospodarzy na pewno umotywowana ostatnim zwycięstwem nad Interem 3:0 i sądzę, że dziś będą w stanie to powtórzyć. Kurs fajny, więc warto spróbować ????

protect-yaneck 0

protect-yaneck

Użytkownik
uwielbiam takie momenty, patrzysz wynik do 90` na livescorze 1-1, myślisz fuck co tam, może kiedyś się powiedzie. Jeszcze 15 min po meczu chcesz się upewnić, że wtopiłeś a tu miła niespodzianka ???? Kiedyś miałem taka sytuacje, 93` bodajże United na wyjeździe remis 0-0, odświeżam 95` 0-1 uff. Takie momenty zapadaja w pamięć. Dziwny kurs w 90` 2zł, może mecz był ustawiony ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Warto też dodać, że w przeciągu kilkunastu dni kursy spadły 1,70 do granicy 1,20. Oczywiście spadki kursu czasami o niczym nie świadczą, ale w tym przypadku i po waszych opisach meczu można dojść do wniosku, że mecz śmierdział na kilometr.

sparta 309

sparta

Użytkownik
Na poczatku Anzhi nie gralo nic a atakowal Amkar jakby bylo umowione ze maja strzelic...90min na bet365 kurs 2.00...potem gol...
Nawet w meczu Psg z Rennes w 90 min spotkania (1:2 i Psg z przewaga dwoch zawodnikow) kurs na remis lub bramke dla Psg siegal 3,5

rg13 63

rg13

Użytkownik
Panowie co myślicie o zagraniu remisu w spotkaniu Zenit - CSKA? Goście bez remisu od 16 spotkań (biorę pod uwagę tylko ligę), gospodarze od 6. Poziom piłkarski obu ekip podobny, chyba warto zagrać podział punktów ????

michall19881 47

michall19881

Użytkownik
Pomysł nie jest zły, CSKA w tym sezonie (licząc tylko spotkania ligowe) nie miało jeszcze remisu i mimo że pomiędzy tymi ekipami bardzo rzadko padają remisy to ja jednak jestem skłonny postawić na podział punktów.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Po raz kolejny rosyjskie kluby pokazują jaka jest różnica w ich grze w europejskich pucharach a w lidze, gdzie w tych pierwszych rozgrywkach potrafią wspiąć na wyżyny, przy czym w lidze grają już brzydką piłkę, na którą nie da się patrzeć. Przykładem jest dzisiejszy mecz Rubina, gdzie po pokonaniu Interu nie potrafili poradzić sobie z Wołgą, która moim zdaniem piłkarsko jest na poziomie słabszych klubów ekstraklasy tak jak reszta zespołów z dolnych rejonów tabeli, może oprócz Dynama. O sile zespołów rosyjskich jak wiadomo decydują obcokrajowcy, bo przeciętny ligowy rosyjski piłkarz nie jest wcale lepszy od polskiego, przy czym Rosjanie mają więcej wybitnych jednostek jak Dzagoev czy Kerzakhov i dlatego mają lepszą reprezentację. Liga, gdyby nie wielkie pieniądze wydawane na przepłacanych piłkarzy wcale nie byłaby mocna, i moim zdaniem byłaby to średnia liga europejska. Kto ogląda regularnie tę ligę a nie tylko mecze LM, ten wie o czym mówię.
Żeby nie było offtopu to na dzisiejszy hit myślę, że warto zagrać over 2,5, ponieważ obie drużyny dysponują dużą siłą ofensywną i często w meczach tych drużyn pada sporo goli. Zenit musi gonić CSKA bo zostaje im już tylko liga z poważnych rozgrywek więc musi zaatakować od początku a patrząc jak grała ostatnio ich obrona i jaką ofensywę ma CSKA także uważam, że jakieś gole stracą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom