>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rosja (Premier Liga | 1. Division) - 2012/2013

Status
Zamknięty.
mareq_7 354

mareq_7

Użytkownik
Nie wiem jak się kształtował kurs, ale dla mnie gra Anzhi w II połowie była imponująca, rywal praktycznie nie wychodził ze swojej połowy (chyba że był długi wykop), multum sytuacji, jeśli byłby większa skuteczność skończyło by się 1-3, albo 1-4.

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
Może poprostu nie wystarczyło sił ? 92 minuta gry w takim meczu w takich warunkach przeciwko solidnej drużynie ta bramka dość interesująco padła ta 2 bramka też dziwne zachowanie kursów spadły w jeden dzien z 1.60 na 1.20 !!

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Nie ma co pisac, każdy kto widział mecz wie swoje,
Ci po oglądali powinni spróbowac grac na gości w ostatnich minutach.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie niestety spotkania nie zdążyłem obejrzeć praca..., Lecz obejrzałem obszerne skróty wiele komentarzy w których nikt nie dopatruje się sprzedanego spotkania w dodatku pamiętajmy że buki widzą wszystko troszkę wcześniej....., Dodatkowo spotkanie w drugiej połowie jak już ktoś napisał odbywało się na jednej połowie także niema co się dziwić tylko kto typował ten po prostu wygrał....

pnc 0

pnc

Użytkownik
http://www.youtube.com/watch?v=bdC37hr3Edw tu dokladniej widac cala akcje, w komentarzach, oczywiscie Rosjanie tez mowia o fixie i &quot;cholernym wstydzie&quot;.. tu nie chodzi o to, ze ktos sie sfrustrowal, bo ja akurat przy takich kursach uderzylem na 2 po 1,7, ale o to, ze wszyscy tu sobie ciulamy po 100 zl miesiecznie, siedzimy po nocach, ogladamy godziny meczow, skrotow, a ktos sadzi grube tysiace (miliony) na jeden ustawiony mecz i ma wszystko gdzies.. swoja droga, tak ciezko bylo anzi wsadzic ta bramke, ze obronca, ktory tam robil wslizg, pewnie zapakowalby ostatecznie samoboja

S 2

stevenking

Użytkownik
Kolega Doberman to z tych naiwnych..? Po 90 minucie meczu kurs na gości oscylował w granicach 2(!), powtórzę, na gości w 90 minucie! Kurs na over 2,5 był jeszcze niższy. Jak sam napisałes buki wiedzą więcej, więc coś tu jest nie halo i chyba faktycznie o czymś musieli wiedzieć.

pnc 0

pnc

Użytkownik
Wiedza, nie wiedza.. w kazdym razie kurs na zywo ksztaltuje sie na podstawie jakiegos logarytmu dotyczacego czasu i stawek ludzi na dany kurs. Jesli ktos caly czas walil grubo na dwojke, bardziej niz przy meczach barcy i realu razem wzietych, to kurs nawet pomimo uplywajacego czasu, nie rosl.. Wydaje mi sie, ze to akurat buki zostaly wydymane i to one najwiecej stracily.. Szkoda, ze nikt nie zrobil screenow z kursami live.

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
FK Krasonodar - Kuban ✅✅✅ LUZIK (w ostatniej sekundzie gol:cool:)
over 2.5

2.07
bet365
Gospodarze 31 goli , więcej zdobył tylko Spartak , Kuban 28 i też czołowa pozycja jesli chodzi o strzelanie . Kuban 70% over w ligowych spotkaniach , Krasnodar 52 % . Dobrzy napastnicy , kilku brazylijczykow i skuteczny Movisyan (9 goli) .
Ostanie 4 mecze gości : 3 gole , 4 , 3 , 5 .
Gospodarzy: 2 , 2 , 3 , 5
Niby mecz derbowy , ale szybko strzelona bramka do 30 min powinna ustawic overa. Jeśli tak się nie stanie możliwa kopanina i walka zamiast grania ofensywnego jednak kurs fajny jak na potencjal obu ekip. Polecam

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Krasnodar - Kuban
Gol gości - TAK - 1,30 ✅
Spartak Moskva- Zenit St. Petersburg
Powyżej 1,5 goli - 1,25 ✅
Akum. 1,63
Expekt
Taki kupon myślę dzisiaj zagrać, nie wiem tylko ile zaryzykować 200 czy 2000 ;/ jak myślicie duże szanse na wejście? Mam jeszcze 3h żeby się zdecydować ???? Zastanawiam się też czy nie zagrać na under 3.5 zamiast na gol kuban też po kursie 1,30 , bo w tych derbach nigdy nie pada dużo bramek

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Stary tak głupiego kuponu za 200zl czy 2000 to dawno nie widzialem :p. Spartak Moskwa-Zenit mam przeczucie, ze Spartak wkoncu zremisuje, nie zdziwie sie, jak nie padnie w ogole bramka. Już lepiej daj na QPR remis zwrot za 2000zl po kursie 1,5 ???? .

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Stary tak głupiego kuponu za 200zl czy 2000 to dawno nie widzialem :p. Spartak Moskwa-Zenit mam przeczucie, ze Spartak wkoncu zremisuje, nie zdziwie sie, jak nie padnie w ogole bramka. Już lepiej daj na QPR remis zwrot za 2000zl po kursie 1,5 ???? .
Poziom merytoryczny twojej wypowiedzi jest bardzo niski, typ może być dobry lub zły ale nie głupi. Bardzo ciekawe, 25 min gry spartaka z zenitem i już siadło, ogólnie zainwestowałem ponad 1000 i wygrałem na tym zakładzie ponad 600.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Rosja (VALUEBET)
⚽ FK Volga Nischni Novgorod - Terek Grozny 3,40 bet365 1:1 ⛔
Aspekt sportowy:
Volga od 21 lipca nie wygrała u siebie meczu, najwyższy czas tą złą passę przełamać. Takie serie w końcu prędzej czy później się kończą.
Gospodarze ostatnio urwali drużynom z czołówki naprawdę cenne punkty, remis na wyjeździe z Rubinem Kazań (0:0), wcześniej remis u siebie ze Spartakiem Moskwa (1:1), a jeszcze wcześniej porażka u siebie z Zenitem, ale w 90 minucie (1:2). Przed spotkaniem z Zenitem wygrali na wyjeździe 0:2 z Alaniya, 27 października zremisowali 1:1 z Krasnodarem, a 22 października zwyciężyli na wyjeździe 0:1 z Krylya Sovetov.
Czyli na 6 ostatnich meczy z czołówką, tylko raz przegrali i to w ostatnich minutach z Zenitem.
Terek z wynikami stoi dość średnio. Raz wygrywają, raz przegrywają i tak w skrócie można ich podsumować. Ostatnio na wyjazdach nie szaleją.
Jeszcze dodać należy, że gospodarze są tuż nad strefą spadkową i na pewno te 3 punkty bardzo im się przydadzą.
Aspekt pozasportowy:

Można doszukiwać się tutaj jakiegoś układu. W poprzednim sezonie padły dwa wynik 1:3, kursy były bardzo wysokie, a co lepsze w obydwu przypadkach pierwsze bramki padały dla gospodarzy po czym tracili 3.
Jak ktoś lubi grać takie wynalazki i sugerować się takimi wynikami z poprzednich sezonów, to polecam mu ten typ. Do tego nie oszukujmy się, ale takie układy w lidze rosyjskiej nie byłyby niczym dziwnym.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Volga od 21 lipca nie wygrała u siebie meczu
To chyba za słaby argument aby pokonać zajmującego 6 pozycję w tabeli Tereka..
Terek z wynikami stoi dość średnio.
To prawda, ale są zespołem zdecydowanie lepszym, który puka do europejskich pucharów. Po zwycięstwie, mogą awansować na 4 pozycję w tabeli Russia » Premier League 2012/2013. W zasadzie nawet remis ich urządza. Bo dwie drużyny wyżej w tabeli (kolejno 5 i 4 miejsce) maja tyle samo punktów co Terek. Ja skłaniałbym się do typu X2. Ale najlepiej zostawić ten mecz w spokoju. W to miejsce lepiej zainwestować w...
Alania Vladikavkaz - Lokomotiv Moscow 0:1

Typ: 2 DNB
Kurs: 1.37

Drużyna ze stolicy Rosji powinna mieć łatwy spacerek w dzisiejszym spotkaniu. Grają z drużyną, która zgromadziła na swoim koncie zaledwie 10 pkt. Ostatnie 6 spotkań gospodarzy to same porażki. Lokomotiva z Moskwy powoli się rozkręca. Dwa zwycięstwa z rzędu, kolejno z Krasnodarem i Krylya Sovetov Samara. Wcześniej po zaciętym spotkaniu remis z Anzhi uratował w 84&#39; minucie N&#39;Doye Dame. Dzisiaj jadą z nastawieniem zdobycia 3 oczek. Brak skuteczności gości i autobus gospodarzy może jedynie uratować ich przed kolejną porażką, dlatego puszczam DNB. Do dubla z innym spotkaniem, można spokojnie zagrać Lokomotiv. Mecz już o 13:00 więc radzę się pospieszyć.

micolinho 16

micolinho

Użytkownik
Poziom merytoryczny twojej wypowiedzi jest bardzo niski, typ może być dobry lub zły ale nie głupi. Bardzo ciekawe, 25 min gry spartaka z zenitem i już siadło, ogólnie zainwestowałem ponad 1000 i wygrałem na tym zakładzie ponad 600.
Kupon nie może być głupi? Pewnie, że może i co więcej TWÓJ BYŁ ???? ! Głupie kupony to takie, które mają nieadektwatne kursy do poziomu ryzyka i jeśli Ty dajesz takich więcej to nie licz na kase :zoltakartka:. Nie opłaca sie dawac over 1,5, dawanie na Kuban, że strzeli to tez byla głupota, jak sam mówiłeś w derbach. Kupon siadł ok, ale to bylo bardziej prawdopobone, że wejdzie, jednak nie na tyle zeby grać to za 1000zł. Widać, że masz małe pojęcie o sporcie. Jeśli dawałbyś kurs 1,6&gt; na singlach i bys sie troche orientował, to mógłbyś cos ugrać, ale nie takim graniem ???? .
Edit Groven: Koniec dyskusji, każda następna napinka, będzie karana...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mordovia - Amkar
Gospodarze zaledwie 8 punktów na koncie i zamykają ligową stawkę, goście natomiast lokują się nieco wyżej z 18pkt. Amkar w tym sezonie gra przeciętnie i jeśli chce pozostać w lidze to w takim spotkaniu z najgorszą drużyną punktować musi a najlepiej punktów 3. od strefy dzielą ich zaledwie 5pkt. Trener Schcherbachenko (gospodarzy) nie będzie mógł dziś skorzystać z Volasa, Muldarova oraz Kontstedalova. Natomiast Rusten Kuhzin bez Rebkova,Belorukova,Jakubko, Popova, Breznanika. Do składu wracają Cherenchikov i Mijailovic.
Win Amkar @@ 1,47 ⛔
Handicap 1:0 @@ 2,70 dla ryzykantów :!: ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Rostov vs. Krasnodar (15:30).
Rostov bez: Okoronkwo (df 4/0), Kisenkov (df 6/0), Salata (df 16/2 zawieszony), Kalachev (mf 13/1), Cocis (mf 13/1) i bez ważnego napastnik Sinama-Pongolle (att 8/1). Krasnodar bez najlepszego napastnika Movisiyan (att 13/9 top scorer).

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
10/10
Terek Grozny - Dinamo Moscow DNB 1,72 bet365 1:2 ✅
Dinamo prezentuje ostatnio kapitalna formę! Notują passę 4 zwycięstw i to nie byle jakich. Ostatnio u siebie pewnie wygrali 3:0 z Rubinem Kazań (5 miejsce), wcześniej w derbach Moskwy wręcz zjedli Spartak wbijając im 5 bramek! Wygrali aż 1:5, choć z drugiej strony Spartak ma teraz bardzo przeciętną formę, to jednak 5 goli robi wrażenie. Jeszcze wcześniej ograli u siebie sam Zenit aż 3:0. Naprawdę te wyniki robią na mnie wrażenie, w czterech ciężkich meczach z czołówką bilans bramkowi 13:1 to jest coś co na Terek powinno wystarczyć.
Terek widziałem w meczu z Volgą Nowogród i ten mecz o mały włos by przegrali gdyby jeden z napastników gospodarzy miał bardziej wyregulowany celownik strzelił by bramkę, która była pusta.
Mecz wcześniej u siebie grali z przedostatnią Alaniya gdzie wygrali dość skromnie tylko 1:0, jeszcze wcześniej dostali na wyjeździe 3:0 od Krasnodaru. U siebie z Mordowią Sarańsk (ostatnia drużyna) znów wygrali skromnie tylko 2:1. Jak przyjechał ktoś z czołówki na Czeczenię mam tu na myśli CSKA czy Lokomotiv Moskwa to wyniki wyglądały tak, 1:2 i gładkie 0:3. Jutro myślę, że kolejna drużyna z Moskwy pokaże im, że ich kapitalna forma nie wzięła się znikąd.
Do tego w sierpniu Terek wygrał na wyjeździe z Dinamo Moskwa 1:2 i zwycięską bramkę strzelił Rybus, ale gospodarze wtedy grali w osłabieniu. Jutro czas na rewanż.
Czeczenia to na pewno trudny teren na komplet punktów dlatego zabezpieczam się opcją DNB.
Rubin Kazan DNB - Spartak Moscow 1,44 bet365 0:1 ⛔
Spartak gra ostatnio bardzo słabo, od 5 meczy nie zdobyli kompletu punktów i nie zanosi się na to, przynajmniej moim zdaniem, że zdobędą 3 z Rubinem na wyjeździe. Na wyjazdowe spotkanie z LM z Celticem które przegrali 2:1 można jeszcze przymknąć oko. Ale już u siebie z Zenitem dali sobie wbić 4 bramki, gdzie tylko 2 strzelili i dostali 2 czerwone kartki... Skoro jesteśmy przy czerwonych to napiszę, że zabraknie w spotkaniu dwóch ważnych obrońców z Argentyny:
Nicolas Pareja 12/2 - Obrońca
Juan Insaurralde 11/1 - Obrońca
Domyślam się, że skoro dwóch było z jednego kraju to stanowili ważną podstawę w obronie Spartaka, a i tak ostatnio ich obrona kuleje, więc wygląda to jeszcze gorzej.
Nie zapominajmy też, że w derbach z Dinamo Moskwa dostali aż 5 bramek, wcześniej 3 od Barcelony z okazji LM.
Czyli wychodzi na to, że stracili 14 bramek w 4 spotkaniach (strzelili tylko 4), do tego jeszcze wypadło dwóch kluczowych obrońców.
Wcale się nie zdziwię jak w tym meczu Rubin wygra gładko 3:0, choć są drużyną taką której nie do końca ufam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 10

atpwta

Użytkownik
CSKA Moskwa - M. Saransk hc 1 (-1.5) 1.55
wynik: 2:1
⛔
CSKA nadal prowadzi w tabeli. Co prawda tyle samo punktów ma Anzhi, ale w poniedziałek gra z Zenitem, który w przypadku wygranej zrówna się z nimi punktami (będą mieć po 40). CSKA gra z ostatnią drużyną, która ma ledwie 9 oczek. Gospodarze ostatnie 3 mecze u siebie wygrali. Ogółem na własnym boisku przegrali 2 razy, ostatni raz pod koniec września z Dynamo. Rywale 6 porażek, remis i wygrana, ale ostatnie 3 mecze na wyjeździe przegrane. Ekipa z Moskwy poza tym przegrała w ostatnim spotkaniu ligowym z Anzhi i teraz zrobi wszystko, by wygrać, tym bardziej że rywal najsłabszy. Myślę, że wygrają co najmniej 3 bramkami.

Edit Groven: dopisuj bukmachera do analizy.. pomoże to innym userom..

K 63

kris1982

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka Nożna, Rosja, Premier League
Spotkanie : Terek Grozny - Dinamo Moskwa 1:2 ✅
Typ : over 2,5
Kurs : 2,00
Bukmacher : Bet365

Analiza : Na dzisiaj wybrałem mecz 19 kolejki rosyjskiej Premier League pomiędzy Terekiem Grozny, a Dinamem Moskwa. Faworytem tego spotkania są goście, którzy obecnie znajdują się w wyśmienitej formie (cztery wygrane z rzędu, w tym z Rubinem Kazań, Spartakiem Moskwa i Zenitem). W każdym z tych meczy padał over 2,5 gola. Natomiast Terek ostatnio gra w kratkę (na pięć meczy 2 zwycięstwa, 1 remis i 2 porażki). Trzeba jednak pamiętać, że gospodarze na swoim terenie są bardzo groźną drużyną. Dlatego zdecydowałem się dzisiaj na over 2,5. Obie drużyny będą dążyć do wygrania tego spotkania. Obie potrafią strzelać dużo goli (Terek 11 razy zanotował w tym sezonie over 2,5 a Dinamo 9). W czterech ostatnich meczach między sobą trzykrotnie padał over 2,5. Liczę, że dzisiaj będzie podobnie. Terek będzie chciał udowodnić swoją przynależność do czołówki, a Dinamo będzie żądne rewanżu za ostatnią porażkę u siebie.

Otrzymane punkty reputacji: +8
pnc 0

pnc

Użytkownik
Mamy odpowiedz co do meczu Amkar-Anzhi: &quot;W styczniu komisja została rozwiązana, choć od dwóch miesięcy prasa dyskutuje o spotkaniu 17. kolejki w położonym na Uralu Permie. Tamtejszy Amkar przegrał 1:2 z Anży Machaczkałą, tracąc decydującego gola w doliczonym czasie. Bomba wybuchła, gdy firma bukmacherska Maraton ogłosiła, że ktoś postawił na wygraną Anży aż cztery miliony rubli (ok. 400 tys. zł). Okazało się, że był to były piłkarz gospodarzy Denis Chochłow, obecnie biznesmen, spokrewniony z byłym prezesem Amkaru. Gdy pracownik Maratonu nie chciał przyjąć tak dużej kwoty, Chochłow przyprowadził trzy inne osoby, które obstawiły po milionie.&quot;
link do artykulu: http://www.sport.pl/sport/1,65025,13434520,Jak_Rosjanie__nie_walcza_z_futbolowa_korupcja.html
zajelo im to troche czasu, gdy my z chlopakami szybko cos wyniuchalismy:)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom