>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ROSJA - KHL/VHL/MHL 2018/2019

Status
Zamknięty.
alpha 758

alpha

Użytkownik
Nie kijem, a za atak w okolice głowy. Wjechał z całej siły w przeciwnika i ten uderzył w bandę czego efektem jest chyba złamany nos. Burdasov może zostać zawieszony nawet na kilka meczów, bo już ostatnio w Kazaniu na sam koniec spotkania otrzymał karę meczu a zanim udał się do szatni postanowił rzucić butelką z wodą na lodowisko.

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Nie kijem, a za atak w okolice głowy. Wjechał z całej siły w przeciwnika i ten uderzył w bandę czego efektem jest chyba złamany nos. Burdasov może zostać zawieszony nawet na kilka meczów, bo już ostatnio w Kazaniu na sam koniec spotkania otrzymał karę meczu a zanim udał się do szatni postanowił rzucić butelką z wodą na lodowisko.
Wiec zostałem wprowadzony w błąd czytając o zdarzeniu w zagranicznym serwisie... W każdym bądź razie kijem czy nie - prawdopodobnie nie zagra, ale dzięki za sprostowanie ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis pod lupe biore dwa mecze
Loko Jarosław - Sochi
Gram w tym spotkaniu faworyta, ale i tez druzyne która jest po prostu lepsza i forma tez jest, dobrzy sprawdzeni obcokrajowcy plus zdolna coraz bardziej ograna młodziez , w bramce czy Salak czy Konowałow daja rade
typ
Loko win ml kurs 1,37
Ufa - Dynamo Moskwa
Tutaj podpieram tym kolegi rasijskiego bo uważam ze dzis czas na to by pokonac Ufe, która bedzie bez jednego z liderów i b2b a Dynamo gra coraz lepiej. Do dubla proponuje taki typ
D.Moskwa plus 1,5 kurs 1,58
ako 2,16 fortuna

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Spotkanie: Ufa - Dynamo Moskwa
Typ: Dynamo lub remis @2,28
Burdasov dzisiaj prawie sam załatwił swój zespół atakując kijem przeciwnika i tylko brak skuteczności Podolska w pięcio-minutowej przewadze pozwoliła gospodarzom zebrać komplet punktów. Jutro stawiam na zespół z Moskwy dlatego, że co raz lepiej sobie radzą. Ostatnie dwa spotkania całkiem niezłe mimo przegranej 2-1 z Metallurgiem. Bocharov w bramce robi dobrą robotę - w czterech ostatnich spotkaniach bronił powyżej 30 strzałów w każdym z nich. Gdzieś natknąłem się na info, że w Ufie może zabraknąć Burdasova, byłoby to wielkie osłabienie dla gospodarzy. Typ jest może trochę ryzykowny (chociaż żeby nie było ryzykownych typów to wszyscy byli byśmy bogaci), bo Dynamo rozegra swój szósty wyjazdowy mecz, ale z drugiej strony Ufa zagra &quot;back to back&quot; co może wpłynąć negatywnie na kondycję zawodników. Tak więc czystego winu gości nie zaryzykuję, ale myslę, że stać ich conajmniej na remis. Jeśli znajdę czas to dodam coś jeszcze do jutra...
Podbijam typ, mam taki sam plan bo Dynamo ostatnio gra naprawdę fajny hokej ???? Dorzucam do propozycji kolegi pkt Kagarlitskiego, niesamowicie szybkiego i inteligentnego skrzydłowego Dynama który ostatnio mocno przyczynia się do dobrej gry całego zespołu.
Dodatkowo dorzucam pkt O&#39;della bez którego nic nie dzieję się w ekipie Sochi.

Kagarlitsky over 0,5 pt@1,75✅
O,Dell over 0,5 pt@1,70⛔

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Spotkanie: Dynamo Mińsk - Chabarowsk
Typ: Dynamo &#39;60 @2,15 ⛔⛔⛔ Fortuna
Nikt nie napisał nic na temat tego meczu więc kilka zdań ode mnie. Wydaje mi się, że mimo słabej gry gospodarzy dzisiaj nadejdzie czas na przełamanie. Grają u siebie, ostatni mecz z Omskiem doprowadzony do dogrywki. Generalnie styl gry Mińska nie zachwyca, ale z kim zdobyć punkty jak nie z beznadziejnie grającą w delegacji ekipą Amura. Goście ostatnio jakby solidniej wyglądają, ale od początku sezonu wygrali na wyjeździe tylko RAZ z Ryskim Dynamem, które było akurat w sporym dołku jeśli chodzi o formę. Do AKO mozna coś z x lub OT w stronę Mińska. Powodzenia!
EDIT: Ten Enroth to żyje? 11 strzałów i 5 bramek!?

alpha 758

alpha

Użytkownik
Też myślałem o Dynamo, ale chyba jednak odpuszczę, bo w bardzo dobrej dyspozycji jest Metsola, który zatrzymał już nie jedną ekipę. Zresztą on już przez 2 sezony w Chabarowsku pokazał co potrafi. Dodam, że został wybrany najlepszym bramkarzem ubiegłego tygodnia.
Mi się tutaj widzi niski wynik i choć nie gram underów to tutaj zrobię wyjątek. U gospodarzy brak najlepszego strzelca Burdasova(11+4) co też delikatnie przemawia za typem. Delikatnie, bo jak wiadomo ofensywa nie opiera się tylko na nim.
Ostatnio w meczach z udziałem &#39;&#39;Jułajewców&#39;&#39; pada niewiele bramek także wchodzę w to.

u 4.5
@ 2.18 ✅ 2-2
u 3.5@ 3.70 ⛔ fortuna
edit. No i wszyscy zadowoleni ????

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Spotkanie: Astana - Władywostok
Typ: Astana &#39;60 @1,38✅✅✅
Gospodarze w dobrej formie mają szansę przedłużyć serie zwycięstw podejmując u siebie nie równo grający i słaby na wyjazdach zespół Admirałów. Myślę że Astana spokojnie poradzi sobie u siebie i ogarnie dwa punkty w regulaminowym czasie.
Spotkanie: Traktor - Spartak
Typ: Spartak &#39;60 @2,45 ⛔⛔⛔
Zakład w kierunku gości przede wszystkim ze względu na ostatni mecz Traktorzystów. Oglądając ich poczynania z Niżniekamskiem bolały mnie oczy. Beznadziejna gra, zero pomysłów na skonstruowanie ataku i na wyjście z własnej tercji. Słaba gra w obronie. Spartak to solidna ekipa i jeśli Traktor to jutro wygra - idę do kościoła dać 100 zł na mszę w intencji Rosyjskiego hokeja.
AKO @3,38
Kursy z Fortuny. Przepraszam że analiza krótka i mało &quot;treściwa&quot; ale ostatnio średnio u mnie z czasem. Powodzenia!

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Ja dzisiaj wjezdzam w jedno spotkanie :
Dynamo Ryga - Cherepovets 1 [email protected]✅
Cherepovets under 1.5 @2.55✅

Czerepowczyk nie gra ostatnio źle , nie ida za tym wyniki ale na moje grają mocno ponad stan. Kołdra jest za krótka i w końcu to wyjdzie. Ciagle w ekipie gości mamy szpital. Dzisiaj zagrają z niebezpieczna ekipa łotyszy. Dynamo zagralo ostatnio naprawdę nieźle zawody i gdyby nie pomoc sędziego mogli to spotkanie przynajmniej zremisować. Pierwsza tercja świetna później trochę brakowało sił. Majonez z Videlem ciągną ten wózek i mocno wyróżniają się umiejętnościami na tle reszty ekipy. Moim zdaniem potencjał jest duży i ewidentnie za mała zdobycz punktowa jak na to co pokazują. Brakuje im jakiegoś przekonywujacego zwycięstwa w ostatnim czasie. Idę w stronę gospodarzy typ OT wydaje się bezpieczny dla ryzykantow dorzucam kilka typów z wyższymi kursami. Cherepki bardzo malo strzelają na wyjeździe tylko 14 goli. Najgorszy wynik ligi.
Ryga 1st period win @2.95⛔
Videll [email protected]⛔

Otrzymane punkty reputacji: +6
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Mało dzis czasu ale podbijam typy kolegów
Spartak win 1.84⛔
Ryga win 1.73✅
Astana win 1.2✅
ako 3.51 fortuna.⛔ Przepraszam za suchary.
Jeszcze intetesuje mnie cos w kierunku Sibiru bo tyle juz wojskowi nie strzela, promocja juz byla i jakies plus2.5 kurs okolo 1.7 mozna by dac.✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
alpha 758

alpha

Użytkownik
Ja atakuję overy w meczu Barys-Admirał. Gospodarze w bardzo dobrej formie w tym sezonie, u siebie w 60&#39; jeszcze nie przegrali a punkt stracili jedynie w meczach z CSKA, Omskiem i Niżniekamskiem. Bardzo dobrze funkcjonuje ofensywa na czele ze Starchenką, Frattinem i nowymi twarzami w zespole Peterssonem i Cormier, dobrze punktuje też obrońca Dietz. W kilku spotkaniach pokazali charakter urywając punkt rywalom gdy ci już myśleli, że mecze mają w garści. Tak było w meczach z Omskiem, Kazaniem czy Traktorem.
Dziś jeżeli cudów w bramce nie będą wyprawiać Serebraykov lub Krasotkin to o pewne zwycięstwo gospodarzy jestem spokojny, bo Admirał jako zespół po prostu odstaje od Barysa i to sporo.
Barys over 3.5 @1.80 ⛔ 2-0
Barys over 4.5 @ 2.80
Over 5.5 @1.94⛔
Petersson +1.5 pkt @2.80 ⛔
Dietz strzeli @4.20 ⛔

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzisieja interesuje mnie konkretnie jedno spotkanie
Neftehimik Niznekamsk - Dynamo Moskwa
Gospodarze po powrocie z dalekiego wschodu gdzie na 3 spotkania zdobyli tylko 2 pkt ostatnie spotkanie rozegrali z Traktorzystami, zwyciestwo 4-1, ale nie sądze by był to wyznacznik ich formy i możliwości przy tak grającym w kratke zespole z Czelabinska. Nie odkryje ameryki ze zespół ciągnie finskie trio plus Nestrasil i Polasek. Jesli onie nie odpalaja to sa kłopoty co wielkokrotnie było mozna zaobserwować. Zespół gości z Moskwy przed sezonem typowany był nawet jako główny konkurent SKA i CSKA na wschodzie w walce o fotel lidera konferencji. Niestety zawirowania na ławce trenerskiej z poczatku sezonu zepchnely ten zespół poza strefe PO.
Ja nadal uważam ze ten zespół bedzie mocny w walce o Gagarina bo kadrowo prezentuja sie całkiem przyzwoicie. Trzeba powiedziec ze po zmianie trenera widać postep choc nie taki jakby sie wladze spodziewały ale zespół w tym momencie jest na fali , liderzy, Kagarlicki, Szipaszjow, Indrasis, Zakrisson weszli na dobre obroty , przy tym dośc dobrze funkcjonuje obrona, ostatnio pokonana Ufa , dobry mecz w Magnitce i deklasacja trudnego Sochi, poza tym ten zespół potrzebuje punktów. Dzisiaj spodziewam sie walki ale celuje w zwyciestwo druzyny ze stolicy Rosji
D.Moskwa win ml kurs 1,88 fortuna✅
Pozostałe mecze dość ciekawe z hitem w Ekaterinburgu , typy na sucho
Jokerit x2 kurs 1,72⛔
Sochi x2 kurs 2,04⛔
Amur x2 kurs 1,77⛔
EDIT: Na sucho wyszedłby suchar z tego

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Dzisieja interesuje mnie konkretnie jedno spotkanie
Neftehimik Niznekamsk - Dynamo Moskwa
Gospodarze po powrocie z dalekiego wschodu gdzie na 3 spotkania zdobyli tylko 2 pkt ostatnie spotkanie rozegrali z Traktorzystami, zwyciestwo 4-1, ale nie sądze by był to wyznacznik ich formy i możliwości przy tak grającym w kratke zespole z Czelabinska. Nie odkryje ameryki ze zespół ciągnie finskie trio plus Nestrasil i Polasek. Jesli onie nie odpalaja to sa kłopoty co wielkokrotnie było mozna zaobserwować. Zespół gości z Moskwy przed sezonem typowany był nawet jako główny konkurent SKA i CSKA na wschodzie w walce o fotel lidera konferencji. Niestety zawirowania na ławce trenerskiej z poczatku sezonu zepchnely ten zespół poza strefe PO.
Ja nadal uważam ze ten zespół bedzie mocny w walce o Gagarina bo kadrowo prezentuja sie całkiem przyzwoicie. Trzeba powiedziec ze po zmianie trenera widać postep choc nie taki jakby sie wladze spodziewały ale zespół w tym momencie jest na fali , liderzy, Kagarlicki, Szipaszjow, Indrasis, Zakrisson weszli na dobre obroty , przy tym dośc dobrze funkcjonuje obrona, ostatnio pokonana Ufa , dobry mecz w Magnitce i deklasacja trudnego Sochi, poza tym ten zespół potrzebuje punktów. Dzisiaj spodziewam sie walki ale celuje w zwyciestwo druzyny ze stolicy Rosji
D.Moskwa win ml kurs 1,88 fortuna
Pozostałe mecze dość ciekawe z hitem w Ekaterinburgu , typy na sucho
Jokerit x2 kurs 1,72
Sochi x2 kurs 2,04
Amur x2 kurs 1,77
Żeby nie powielać podbijam jak najbardziej typ kolegi mareczka na na Dynamo i dorzucam bramkę Indrasisa bo kurs dla mnie znacznie za wysoki. Gość najwięcej bramek w ekipie gości a kurs 4. Chłopak nie ukuł od meczu z Sochi, czas na bramkę. Punkt też do gry. Niestety kursy na punkty Kagarlitskiego śmieszne więc odpuszczamy.
Indrasis gol@4⛔
Indrasis over 0,5 pt@2,00✅
Vityaz Podolsk - Amur Chabarowsk 1 60&quot; @1,95✅

Amurek ostatnio zrobił 2 zwycięstwa z Niznekamskiem i z Mińskiem. Wszystko fajnie, chłopaki podnieśli morale strzelili parę bramek ale trzeba wrócić na ziemię. Gracze z Chabarowska zdają sobie sprawę, że punktów raczej muszą szukać u siebie a nie na wyjazdach gdzie zdobyli ich dotychczas tylko 5. Wygrywając szczęśliwie w Rydze, strzelając gola w osłabieniu i ostatnio pokonując będącą w żałosnej formie drużynę Dinama. Roadtrip dopiero się dla tygrysów zaczął ale będzie już tylko trudniej. Dzisiaj przyjeżdżają do Podolska gdzie miejscowy Vityaz jest głodny pkt jak nigdy. Po komplecie porażek w delegacji wracają na swoje śmieci by zgarnąć w końcu komplet oczek. Szkoda ostatniego spotkania z Ufą bo spokojnie można było wygrać to spotkanie dzięki długiej karze Burdasova za jego brzydki faul. Większość atutów po stronie gospodarzy, dzionek więcej odpoczynku, własna hala i kibice a przede wszystkim rywal który jest spokojnie w zasięgu gospodarzy. Dla odważniejszych uderzałbym w handi. Szukam też overa bo obie ekipy mają jedną z większych liczb straconych goli.

Over 4,5 @1,80✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
suomi 114,1K

suomi

Znawca - Hokej
Witam wszystkich serdecznie.
Najpierw &lt;łapka&gt; dla wszystkich, bo jestem tu nowy, ale zamierzam się udzielać pisać, tworzyć i mieszać ???? Hokej mniej/więcej od roku stał się moją ogromną pasją i tą najważniejszą rzeczą z mniej ważnych ????

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Witam wszystkich serdecznie.
Najpierw &lt;łapka&gt; dla wszystkich, bo jestem tu nowy, ale zamierzam się udzielać pisać, tworzyć i mieszać ???? Hokej mniej/więcej od roku stał się moją ogromną pasją i tą najważniejszą rzeczą z mniej ważnych ????
Witamy kolegę wśród hokejowo zakręconych:hokej:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom