Dzisiaj meczy jest naprawdę ale jak to mówią za dużo to i świnia nie zeżrę, więc postaram się wybrać najbardziej prawdopodobne typy. Pomysł jest jak zawsze na prawie każde spotkanie :wait:
Metallurg Magnitorsk - Saławat Ufa 2 +0,5 @ 1,50
Meczyk od razu rzucił się w oczy. Dla mnie jedyna drużyna która może namieszać wielkiej trójce Avto, Kazań, Omsk w tym sezonie na wschodzie. Na temat składu Ufy nie będę pisał bo chłopaki robili to nie raz. Chłopaki chyba byli w tym sezonie najbliżej urwania pkt niepokonanym do tej pory hokeistom z Jekaterynburga. Tak jak pisał kolega wyżej trochę mieli pecha przy bramce. Dzisiaj zmierzą się z hutnikami, którzy po 6 wygranych złapali lekką zadyszkę. Przyszła porażka z Sibirem i rozpędzonym Avto. H2H ze zmiennym szczęściem dla obu ekip. Na dzisiaj bardziej przekonuje mnie gra Ufy i wydaję mi się , że wygrana jest w ich zasięgu ale poszukam czegoś bezpieczniejszego.
Dodatkowo szukam bramki Kugiego bo kurs jest mega kuszący :
Kugryshev [email protected]
W meczu z Traktorem prawie wszystko zbierali skandynawowie , więc czas na Kugiego. Umiejętności są nieprzeciętne grając w trzeciej piątce ma już 8 goli. Kurs kosmos warto szukać.
Slovan Bratyslawa - Admiral Vladyvostok 1 OT @1,50
Renesans drużyny ze stolicy Słowacji. Kto się spodziewał wygranych z Kunlun, Sibirem czy Omskiem. Omskiem? Większość leciała tu w handi na Omsk, a słowacy pokazali, że można grać otwarty
hokej i zdobywać pkt z teoretycznie lepszymi zespołami. Sam byłem pod wrażeniem jak potrafili stłamsić Sibirców w ich własnej hali. Dzisiaj rywal ze zdecydowanie niższej półki i z olbrzymimi kłopotami finansowymi. Sytuacja finansowa jest tak słaba , że komisja ligi nałożyła na żeglarzy zakaz transferowy. Pojawiają się na pewno kłopoty z wypłatami a to afektuje na drużynę. Pokazują to wyniki. Chłopaki szukają zwycięstwa od 7 spotkań. Dodatkowo są w środku roadtripa. Wszystkie atuty po stronie gospodarzy. Na moje warto szukać bramek gospodarzy i bramki Repika albo pkt Gelinasa, bo mecze pokazały , że Slovan nie cofa się a idzie do przodu.
Slovan over 2,5 @1,64
Repik gol @ 2,95
Gelinas over 0,5 pkt @2,15
Cerveny over 0,5 pkt @ 2,10
Kurs na pkt Gelinasa mistrzostwo świata 9 meczy 9 pkt średnio 2.6 strzału na mecz. Powodzeniaa