I
0
interfer0n
Użytkownik
A ja podziekuje! Super się czyta takie analizy , nie tylko na podstawie statystyk ale z szerszej perspektywy. Jak złoto dla takiego swiezaka w rosyjskim hokeju jak ja : )
Przeanalizowałem to spotkanie i dla mnie no bet, może na upartego coś w stronę Kunluna jednak.Czerepowiec - Kunlun RSNa początek trochę poza tematem. Gdybym wcześniej, a nie wczoraj obejrzał powtórkę meczu Sewierstali z Kazaniem to na 120% nie zagrał bym wczoraj niczego w kierunku Kazania w meczu z SKA. Tak więc pamiętajcie - oglądajcie co najmniej skróty - bo to pozwala na najlepszą ocenę sytuacji i formy zespołu. Do rzeczy. Spróbuję pograć na gospodarzy. W ostatnim meczu z Kazaniem mimo przegranej 4:2 Czerepowiec wyglądał całkiem nieźle. Gdyby nie zmarnowane okazje (słupek Trubachyova i nie trafienie w krążek przez Vovchenko strzelając do praktycznie pustej bramki) mecz mógł się skończyć zupełnie innym wynikiem. Nie ma co się oszukiwać - gospodarze to zespół z problemami - finansowymi, kadrowymi i z zarządem - jeden z najgorszych zespołów w lidze, ale zawodnicy (tak myślę) chcą się jednak pokazać z jak najlepszej strony - czy to skautom innych klubów - czy z innych powodów i na lodowisku dają z siebie wszystko. Zresztą z Niżnekamskiem ostatnio też powalczyli z dobrym skutkiem. Ekipę z Chin również oglądałem kiedy grali z Dynamem Moskwa. Kunlun gra całkiem niezły hokej - szybki z niebezpiecznymi kontrami. Trzeba przyznać, że mają też dużo szczęścia (a to się krążek fortunnie od kija odbije, a to szczęśliwe podanie, które doprowadza do sytuacji sam na sam). Sporo grają "na aferę". Nie twierdzę, że mogą polegać tylko na szczęściu, bo grajków mają solidnych. Po ostatnim spotkaniu w Moskwie można mieć zastrzeżenia tylko do bramkarza, który według mnie zachowywał się w bramce co najmniej dziwnie (o ile częste wypuszczanie się daleko przed nią można nazwać grą w bramce). Spotkanie jest ciężkie do wytypowania - na początku chciałem zagrać w stronę Chińczyków, ale po obejrzeniu powtórek zmieniłem zdanie. Mecz może zakończyć się różnie, ale daje duże szanse ekipie gospodarzy. Dwa ostatnie mecze o stawkę w Czerepowcu zakończyły się porażką Kunluna w regulaminowym czasie, a dzisiaj mamy trzecią delegację gości. Jeśli Sewierstal wykorzysta błędy gości i wykaże się lepszą skutecznością to wygra to spotkanie. Powodzenia!
Czerepowiec OT @2,01 fortuna
Dlatego zaznaczyłem że to ciężki mecz do typowania i nikogo nie nakłaniam do gry. Poprostu napisałem swoje przemyślenia na jego temat ????Przeanalizowałem to spotkanie i dla mnie no bet, może na upartego coś w stronę Kunluna jednak.
Dzięki ???? wiadomo ze to sport i nie zawsze tez wchodzi. Czasem trzeba zagrać ryzykownie bo sa mecze obok których nie można przejść obojetnie. Tutaj jest kilku chłopaków z pasja do tego sportu m.innymi wymienieni przez Ciebie i piszemy jak widzimy wiele spotkań.Mark, propsy za Twoje typy odnoście KHL. Sam osobiście opieram swoje kupony na innych dyscyplinach ale co nie dorzucę do ako czegoś proponowanego przez Ciebie to na plus. Trzymajcie tak dalej (rasijskij, suomi), bo na prawdę warto pchać ten wózek dalej. Mocno szanuje, pozdro! ????
Potwierdzam, robicie dobrą robotę !!!Dzięki ???? wiadomo ze to sport i nie zawsze tez wchodzi. Czasem trzeba zagrać ryzykownie bo sa mecze obok których nie można przejść obojetnie. Tutaj jest kilku chłopaków z pasja do tego sportu m.innymi wymienieni przez Ciebie i piszemy jak widzimy wiele spotkań.
Pozdrowionka