J
7K
juanroman08
Forum VIP
CSKA - SKA
Startujemy z pierwszym finałem konferencji ????
Można powiedzieć, że powtórka z rozrywki ponieważ w zeszłym sezonie o tej porze mieliśmy taką samą parę w finale konferencji i wtedy lepsi okazali się gracze SKA mimo tego że to CSKA było faworytem. Dziś niewiele się zmienia ponieważ kolejny raz CSKA jest faworytem a SKA w tych PO pokazuje się ze świetnej strony także wynik jest sprawą otwartą. Osobiście zostałem mile zaskoczony przez SKA ponieważ wyżej ceniłem sobie Dynamo, ale koniec końców cieszę się że kolejny raz będziemy świadkami pięknych starć pomiędzy CSKA a SKA. Dzisiejszy mecz traktuje poglądowo, aczkolwiek mam pewien scenariusz na to spotkanie, ale nie będę się wychylał zbyt mocno. Natomiast wydaje mi się że warto dziś pójść w stronę "wielkiego przywódcy" CSKA - Radulova i pograć jego over 0.5 ale nie punktu a kary. Aleksa nikomu przedstawiać nie trzeba, jest to świetny zawodnik, ale również wielki walczak jak i "złoczyńca". Nie od dziś wiadomo, że granica pomiędzy spokojny Radulovem, a Radulovem bardzo mocno zdenerwowanym jest bardzo cieńka. Co więcej takie mecze jak ze SKA to dodatkowa motywacja by Radulov udowodnił wszystkim, że jest najlepszy, a CSKA jest najlepszą ekipą. Radu łapał kary w każdej z poprzednich serii, tutaj rywal na którego napinka jest jeszcze większa, tak więc powodzenie tego typu oceniam na 80% zawsze może okazać się że Radulov to jednak łagodny baranek ????
Aleksandr Radulov over 0.5 minor penalty / 1.65 Marathonbet nie zawiódł ????