Nie ma nowego tematu, więc wrzucam tutaj.
Dynamo Moskwa jest dość wyraźnym faworytem dzisiejszego spotkania i moim zdaniem w pełni zasłużenie.
Dynamo 3 siła zachodu w zeszłym sezonie, zaś Podolsk zakończył regular na 7 pozycji.
Stołeczni spisują się bardzo dobrze na własnym terenie - zeszły sezon - 17-4-2-7, a Podolsk bardzo średnio na wyjazdach - 9-3-3-15.
Ponadto, w oczy rzuca się h2h pomiędzy tymi drużynami i jasno widać, że Dynamo ma patent na Podolsk i dzisiaj powinni wygrać w inauguracyjnym dla nich spotkaniu.
Dynamo Moskwa 60'
1.80
Fortuna
Mocno zastanawiałem się jak ugryźć to spotkanie.
Z jednej strony CSKA, które ma bardzo silną pakę, ale bardzo jeszcze niezgraną, a po drugiej stronie mamy bardzo solidną drużynę Yaroslavla.
Pierwsza myśl to było zwycięstwo CSKA, ale jak dalej zagłębiłem się w analizę tego spotkania, to już tak pewny do tego nie jestem.
Loko - przynajmniej dla mnie - w zeszłym sezonie trochę niespodziewanie pewnie wyeliminowali CSKA z PO - wygrywając aż 4-2 serię.
Loko bardzo dobrze grało w zeszłym sezonie na własnej tafli wygrywając aż 21 z 30 spotkań, zaś CSKA świetnie grali na wyjazdach - należy wskazać, że CSKA było 1 siłą zachodu, a Loko 4.
Lokomotiv przepracował znakomicie okres przygotowawczy, w którym tylko raz zjechali z tafli pokonani.
CSKA - ma bardzo silną ekipę i powinni powalczyć w tym roku o jeszcze więcej. W meczu ze SKA (oglądałem ponad połowę meczu) zagrali ofensywnie, ale było w ich grze bardzo dużo chaosu, bo potrzeba czasu, żeby ta maszynka zafunkcjonowała.
CSKA 0-2 na start? zrobią wszystko, żeby tak nie było, a do tego mają rachunki do wyrównania ...
Loko - mają patent na CSKA? świetny okres przedsezonowy...,
tak więc:
over 4.5 60'
2.01
Fortuna