topbetsss
Użytkownik
U siebie Omsk gra świetnie - 6 zwycięstw na 8 spotkań (3 zwycięstwa po dogrywce).
Dynamo z kolei wręcz przeciwnie, jest to znowu jedna ze słabszych drużyn w lidze. Przegrali 6 z 8 spotkań w delegacji.
Omsk traci generalnie mało bramek, bo zaledwie 22 bramki w 15 spotkaniach, co daje im 3 wynik w całej lidze za SKA i Jokeritem. Dynamo z kolei bardzo mało strzelonych bramek - 25 w 15 spotkaniach.
Omsk podrażniony ostatnią porażką, dzisiaj spokojnie powinien wygrać, bo grają w tym sezonie naprawdę bardzo dobrze, w przeciwieństwie do swoich dzisiejszych rywali.
Avangard Omsk 60' - 1.62 - STS - Stawka: 8/10
Avangard Omsk -1.5 - 2.25 - STS - Stawka: 3/10
Uwielbiam grać w tym sezonie spotkanie z udziałem Yugry, bo to jest po prostu łatwa kasa.
9 punktów w 13 spotkaniach, ostatnie miejsce i zaledwie 21 bramek, przy 50 straconych.
Po drugiej stronie mamy mocno przebudowane Dynamo, które spisuje się bardzo dobrze i aktualnie zajmują 2 miejsce w swojej konferencji.
Dynamo Moskwa 60' 1.85 - STS - Stawka: 8/10
Dynamo Moskwa - 1.5 - 2.75 - STS - Stawka: 5/10 uwalili ako 62...
Yugra under 1.5 - 1.93 - Fortuna - Stawka: 5/10
Kolejna jedna ze słabszych drużyn w lidze - czyli Slovan - 25 bramek w 14 spotkaniach.
Podolsk to przeciętna, ale dość solidna drużyna i z takim zespołem jak Slovan spokojnie powinni dzisiaj powalczyć o 3 punkty.
Podolsk bardzo dobrze grał w przeszłości ze Slovanem, a biorąc pod uwagę formę gospodarzy w grze ofensywnej, proponuję:
Slovan under 2.5 - 1.78 - Fortuna - Stawka: 5/10
Rewelacyjne w tym sezonie SKA podejmie dzisiaj drużynę z Nowosibirska. Jak się widzi SKA, to się zastanawiamy ile wygrają, a nie czy wygrają. To co robią w tym sezonie ze swoimi rywalami, to po prostu poezja.
Sibir jest mocno underową drużyną i myślę, że SKA dzisiaj aż takiej łatwej przeprawy mieć nie będzie. Spodziewam się tutaj dzisiaj max 4-5 bramek łącznie w meczu.
SKA/under 6.5 - 1.97 - Fortuna - Stawka: 4/10
SKA 60' - 1.53 - Fortuna - Stawka: 8/10
No i wyszło całkiem fajnie. Nie trudno się było domyśleć, że jak stawki są mocne to gram też z nich ako, a grałem typy tez na jednostki, a poza tym Ci co pytali to dałem ako Omsk -1.5, Dynamo, SKA i Anyang z ligi azjatyckiej
Mało kto tu zagląda i do mojego tematu NHL, więc nie wiem czy jest sens się udzielać, bo odnoszę wrażenie, że robię to sam dla siebie.