>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2017

Status
Zamknięty.
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Kiki Mladenovic - under 4,5 asy @1,62 STS ✅ 0 asów

STS wystawił w ofercie typy na asy i podwójne błędy, bardzo fajnie, propsuje takie opcje bo można wyczaić coś fajnego. Przeanalizowałem dotychczasowe statystyki z turnieju, sezonu (choć to już mniej miarodajna statystyka bowiem każdy turniej to inna nawierzchnia, warunki itp) i wydaje mi się, że to najlepszy wybór. Statystyki Kiki wyglądają tak: 3/7 z Brady, 1/4 z Errani, 6/13 z Rogers i 4/16 z Muguruzą. Mecze z Brady i Rogers były bardzo długie, z Garbine także trzysetówka. Przede wszystkim pokaźna ilość podwójnych, z Timeą Mladenovic powinna skupić się na trafianiu pierwszym podaniem, a więc nieco spuścić z siły. Trudniej wtedy o asy, jednak lepiej zaserwować pierwszym lżej i trafić, niż narazić się na DF. Tylko raz Francuzka pokryła over dla linii 4,5, w bardzo długim meczu z Rogers. W sezonie w 41 meczach (nie wliczam French Open) zaserwowała 120 asów, co daje średnią 2,92 na mecz. Panie grały ze sobą podczas meczu Fed Cup, wtedy po bardzo emocjonującym meczu Bacsinszky wygrała 7-6 4-6 7-5, Kiki miała wtedy 2 asy. Warto pograć under.
Z meczu Ostapenko - Wozniacki nic ciekawego nie zauważyłem. Co ciekawe, kurs na to, że Bacsinszky nie pośle żadnego asa to @2,02, tymczasem Szwajcarka w czterech meczach nie ma jeszcze w swoim dorobku asa serwisowego. Tyle, że jeden as to nie dużo, nawet Sarita Errani potrafi pocisnąć ???? Typ na under asów Kiki wydaje się najlepszy.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
14:00
Jelena Ostapenko - Caroline Wozniacki
Typ: Jelena Ostapenko wygra 2-0 w setach
Kurs: 3.65 ⛔

To będzie istny pogrom Ostapenko nad Dunka Woźniacki. Poprzednio grałem na porażkę Jeleny w starciu ze Stosur i się &quot;oszukalem&quot;. Ja tam nie wierzę w kontuzje ręki Stosur, ona poprostu była bezradna. To co zagrała Jelena to było perfekcyjne. Ona gra na pełnej mocy z końcowej lini i trafia w punkt. Bez względu czy to return czy głęboka wymiana ona robi tak efektownego winera, że głowa mała. To wyglada tak swobodnie, niczym gra w ping ponga. Cały czas do przodu, a rywalka może spuścić jedynie główkę. Właśnie Woźniacki sposci główkę i będzie bardzo łatwą rywalka. Proszę się nie sugerować zwycięstwami Caroliny np nad Kuznetsova. Caroline wygrała to tylko regularnością i charakterem. Dziś jej serwis będzie łamany jak zapałka. Każda wymiana Woźniacki jest grana że tak powiem &quot;normalnie&quot;. Ostapenko bedzie wbijać z tego gwoździe. Oj rośnie nam nowa gwiazda, która w końcu dojrzała. Niegdyś biła ją zawsze Radwańska, dziś by nie było co zbierać z Isi.

Otrzymane punkty reputacji: +11
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Baczynska konsekwentna dziewucha za bardzo nie ma warsztatu ale robi swoje. Irytujaca z placzaca geba to jest mladenovic, niech odpada jak najszybciej.
Co do drugiego meczu to ostapenko to prawdziwa petarda, co ona rozgrywa jedynie pogoda przeszkadza bo powoli sie rozkreca dziewczyna i ciagle przerywaja... jazda jelenka taki tenis chce sie ogladac a nie te ameby radwanskie wozniackie i inne przebijaczki.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Miazgaaaa.
Ostapenko w polfinale. Bede kibicowal Lotyszce bo gra tenis agresywny. ALe w polfinale duza presja , do tego Bacsinsky przebijara, no ale musze przyznac madrze zagrala dzis szwajcarka i wygrala. Ciezko bedzie z taka zawodniczka grac mlodej ale oby znow sprawila niespodzianke i w finale zagrala z Halep, bylby to wspanialy pojedynek, dwu agresywnie grajacych zawodniczek.
Ciekawostka:
za 2 dni to jest 8.06 Ostapenko bedzie miala 20 lat! Bacsinsky rowniez tego dnia obchodzic bedzie 28 urodziny. Jak myslicie, ktora z nich sprawi sobie prezent w postaci finalu ??

lobot 644

lobot

Użytkownik
Svitolina - Halep
TYP: over 19.5 gema 1.6 (wszystkie buki 1.59-1.64) ✅✅✅

Typ uważam, że powinien dość spokojnie wejść, a kurs wcale nie taki zły. Halep zdecydowana faworytka tego starcia, pewnie słusznie, natomiast ukrainka łatwo skóry nie sprzeda. Zrobiła mega postęp w ostatnim czasie, bije mocno i płasko, do tego dodajemy dość solidny serwis jak na wta, tak więc wychodzi, że Svitolina ugra wystarczającą ilość gemów do overka. 3 setówka z miejsca załatwi sprawę.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#9 RG

Elina Svitolina ₋ Simona Halep - Zakłady na mecz
Elina Svitolina @ 2.90
WH ⛔ szkoda typu, szkoda Switoliny

Długo się wahałem, bo Switolina jeszcze nie zagrała swojego najlepszego tenisa w tym turnieju. Czas najwyższy, bo i rywalka z najwyższej półki. Nie tak dawno w Rzymie Ukrainka pokazała, że jest w stanie nawiązać walkę, a nawet wygrać z będącą chyba w życiowej formie Halep.

Jeszcze kilka dni przez Roland Garros występ Rumunki nie był pewny w turnieju. Kontuzja kostki, której nabawiła się we wspomnianym Rzymie uniemożliwiła jej treningi przed French Open. Na szczęście kontuzję udało się zatrzymać i ostatecznie zgłosiła się do turnieju. Do tej pory idzie jej znakomicie, ale tak naprawdę nie miał jej jeszcze kto sprawdzić. Switolina wydaje się być odpowiednią kandydatką na to, aby przynajmniej postawić się Halep.

Presja jest tutaj po stronie Rumunki. Nie dość, że jest główną kandydatką do wygrania całego turnieju, to dodatkowo dochodzi szansa na wskoczenie na fotel liderki rankingu WTA. Myślę, że taka presja nie pomaga.

Uważam, że w tym spotkaniu sprawa zwycięstwa jest otwarta. Halep jest faworytką, ale tylko na takie 60%, co przy takim kursie daje nam valuebeta.

-------------------------------------

Edit:

Czytałem powyższe posty o Timeii i napisałem o Halep, że to Szwajcarka. Po prostu co innego myślałem, co innego napisałem. Nie minęło 5 minut i od razu 2 komentarze o jaką Szwajcarkę chodzi... Ludzie można było z kontekstu wywnioskować lub napisać pw, że jest błąd. No ale oczywiście najlepiej śmiecić w temacie, bo literówka, błąd ortograficzny, czy błąd myślowy jest tutaj najważniejszy dla niektórych.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Psychicznie dętka Elinka Switolinka. Takiej detki dawno nie widzialem a dziw bierze bo 2 dni temu z Martic pieknie wyciagnela. 5-0 i 5-3 i nerwowe 6-3 na farcie sie udalo. W 2 secie 5-1 , potem tb 4-2 albo 7-6 a i tak koniec w czape no i 0-6 w 3 secilu pękła glowa hehe

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Psychicznie dętka Elinka Switolinka. Takiej detki dawno nie widzialem a dziw bierze bo 2 dni temu z Martic pieknie wyciagnela. 5-0 i 5-3 i nerwowe 6-3 na farcie sie udalo. W 2 secie 5-1 , potem tb 4-2 albo 7-6 a i tak koniec w czape no i 0-6 w 3 secilu pękła glowa hehe
Svitolina narzekala na plecy juz w poprzednim meczu,dlatego zaryzykowala i grala cala sila dwa sety. Na kolejny zabraklo zdrowia. Halep musiala ten mecz wygrac .

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Myślę, że 90% kobiet po takim prowadzeniu w 2. secie, po prowadzeniu w TB i w końcu po piłce meczowe nie wytrzymałoby psychicznie. To jest normalne. Ja uważam Ukrainkę za mocną mentalnie.

kosiorx 7,1K

kosiorx

Użytkownik
Mattek-Sands B./Safarova L. - Chan Y. J./Hingis M. @1,88 1xbet

/Jestem przeogromnie zdziwiony wystawionymi kursami, gdyż spodziewałem się czegoś w okolicach 1.65-1.70 na parę, która dotychczas w tegorocznym French Open nie przegrała żadnego seta tracąc przy tym TYLKO 10 GEMÓW! Przed RG panie grały w Madrycie i Rzymie i oba te turnieje wygrały, co pokazuje ich wielką formę. Nie będzie to pierwszy mecz pomiędzy tymi parami. Panie spotkały się w półfinale Indian Wells, gdzie Chan/Hingis wygrały 2:0.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Polecam grać jak najszybciej bo kursy pewnie polecą (Wczoraj Nishikori over 2,5 asa z @1,95 na @1,60).
Bacsinszky under 1,5 asa @1,80 STS 8/10 ⛔
Dla mnie najpewniejszy bet na półfinały. Timea w pięciu meczach posłała 3 asy - wszystkie w pierwszym secie z Kiki Mladenovic, w tym jeden as z drugiego podania, gdzie kompletnie zaryzykowała przy mocnym wietrze. We wcześniejszych czterech pojedynkach ani razu nie zdołała wygrać punktu serwisem nie do odbioru. Bacsinszky serwuje z rotacją, często na ciało. W 18 meczach w tym sezonie posłała 21 asów. Nie będę przytaczał ile asów nabijają zawodniczki przeciwko Ostapenko, bo każda tenisistka serwuje inaczej, Wozniacki posłała jednego asa, a wcześniej z Bellis miała ich 5. Warunki w Paryżu nie są najlepsze, jest wietrznie, a to nie sprzyja nabijaniu asów, co pokazali dzisiaj panowie (Murray - Nishikori 3/1, Thiem - Djoko 2/2, Wawrinka - Cilic 3/5). Warto pograć.
Ostapenko więcej asów niż Bacsinszky @1,67 STS 7,5/10

Tutaj podobny typ, Ostapenko serwuje dużo bardziej efektownie, po prostu serwuje więcej asów. Bukmacherzy zasugerowali się ostatnim meczem z Wozniacki, gdzie Łotyszka nie miała żadnego asa, ale tam naprawdę mocno wiało. Wcześniej młoda zawodniczka nabiła kolejno: 4, 5, 2, 4 asy. W sezonie wygląda to dużo bardziej imponująco aniżeli u Bacsinszky: 86 asów w 36 meczach. Ostapenko serwuje płasko, mocno. Także warto pograć.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jutro dwa półfinały i taka bida tutaj ?
Bardzo ciekawe te jutrzejsze mecze...
Ja widzę jutro takie dwa typy :
Ostapenko ( + 1,5 seta )
Halep - Pliskova @ over 8,5 gema w 1 secie
@ AKO 2,10
✅
Jeśli chodzi o handi w stronę Ostapenko to oglądałem mecz z Caro i zrobiła na mnie wielkie wrażenie. Ja nie jestem zbyt dużym entuzjastą gry Bacsinszky. Szwajcarka jest słaba fizycznie i wygrała z Mladenovic madrą grą. Nie pozwalała na mocne uderzenia i wygrała 2:0. Jak na moje oko z Ostapenko to się jutro nie uda. Pierwsza sprawa to Łotyszka rozegrała w tym roku dwa razy więcej meczy na cegle. Przegrywała z mocno uderzającymi zawodniczkami. Po drugie Ostapenko jest mładsza od rywalki o 8 lat ! To sporo jak na organizm, który ma się zregenerować w 2 dni. Kolejna sprawa to motywacja...Ostapenko jeszcze nie wygrała żadnego turnieju WTA, ten szlem i ten półfinał to jej największy sukces w karierze. Myślę, że nie mając nic do stracenia będzie na większym luzie niż Szwajcarka, która pewnie czuje, że to może być ostatnia szansa w karierze na finał, czy tym bardziej wygranie RG.
Drugi mecz jest bardzo trudny do typowania. Zdecydowałem się na over 8,5 gema w 1 secie. Ogólnie fakt, że jutro gra Halep można uznać za cud w tenisie. Wyciągnęła mecz i MP w sytuacji gdzie normalnie się nie wychodzi. Pliskova wygląda bardzo solidnie, według mnie Halep po dzisiejszej wpadce będzie chciała utrzymać koncentrację w 1 secie za wszelką cene. Pliskova na swoim serwisie jak na WTA wygląda bardzo przyzwoicie więc według mnie wynik 6:3 lub wyższy w którąś ze stron wydaje się bardzo prawdopodobny.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Halep-Ka.Pliskova 1 @1.28
Halep bo ona jest glowna faworytka do wygranai po pokonaniu Svitoliny. Ogolnie wczoraj jak Halpe wyciagnela mecz z 3-6 1-4 to po prostu brawa. Swietny tenis w tym drugim secie obydwu pan. W trzecim Svitolina juz nie wytrzymala napiecia i mentalnie tego co sie stalo, niemniej jednak poziom tenisa zaprezentowany w drugiej czesci 2-ego seta to juz najwyzszy standard. Pliskova mecz te swoje mecze strasznie i wygrywa &quot;na styku&quot;, ale z Halep tak nie wygra, wiec od razu kombinacyjny pobralem.
Sadze, ze final z Bacsinszky jednak. Co prawda jakos zawsze omijaly mnie mecze Szwajcarki, wiec nie potrafie sie ustosunkowac, ale jezeli Bacsinszky gra podobnie jak dwa sezony temu na French Open to widze dla niej miejce w finale.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik

Halep bo ona jest glowna faworytka do wygranai po pokonaniu Svitoliny. Ogolnie wczoraj jak Halpe wyciagnela mecz z 3-6 1-4 to po prostu brawa. Swietny tenis w tym drugim secie obydwu pan. W trzecim Svitolina juz nie wytrzymala napiecia i mentalnie tego co sie stalo, niemniej jednak poziom tenisa zaprezentowany w drugiej czesci 2-ego seta to juz najwyzszy standard. Pliskova mecz te swoje mecze strasznie i wygrywa &quot;na styku&quot;, ale z Halep tak nie wygra, wiec od razu kombinacyjny pobralem.

Sadze, ze final z Bacsinszky jednak. Co prawda jakos zawsze omijaly mnie mecze Szwajcarki, wiec nie potrafie sie ustosunkowac, ale jezeli Bacsinszky gra podobnie jak dwa sezony temu na French Open to widze dla niej miejce w finale.
Po pierwsze naucz się pisać, bo tego się nie da czytać! Po drugie podawaj bukmachera, po 3 co to za argument na Bacsinsky? Skoro nawet nie widziałeś jej meczu na tegorocznym RG? Podając typ, że jeśli gra podobnie jak 2 sezony temu na RG to wygra? Śmiech i kpina. 2 sezony w tenisie to sporo, a 2 sezony temu to Ostapenko była jeszcze juniorką...a teraz gra najlepszy tenis w swej karierze. Jak podajesz typy to podawaj argumenty a nie przypuszczenia.

U 16

unimil90

Użytkownik
Ostapenko +4,5 1.51
Halep Win 1.31
Ako 1.978 1xbet ✅✅✅

Ostapenko pokazała w ostatnich meczach , że siłowo jak i mentalnie juz wyrosła z czasow juniorskich, aczkolwiek da sie zauwazyc czasem jej mlodziencze zapedy. Jest na pewno w gazie. Bez watpienia Bacsinszky gra znacznie mądrzejszy tenis, ktorym bedzie sie starała zniwelować przewage Jeleny jaką jest siła i ryzyko - ktore swoją drogą jej popłaca. Mecz wedlug mnie bedzie wyrownany, posiłkuje się jednak hendi +4,5 w stronę Ostapenko. Stawiam na siłę i młodość.

Halep po wczorajszym WIELKIM COME BACKU jest z pewnością wyżej mentalnie od przeciwniczki, co niestety w kobiecym tenisie jest dosc znaczacym wskaznikiem, jak sami zreszta wiemy. Pliskova solidna, regularna z niezłym serwisem ale uważam, że nic nic ani nikt nie stanie już na drodzę Halep do wygrania tegorocznego RG. Powodzenia

Otrzymane punkty reputacji: +16
betrayal 774

betrayal

Użytkownik

5:1 było. Wiem, że to szegół, ale nie odbierajmy epickości temu wydarzeniu:cool:
Coś mi się obiło o uszy, że Svitolinie znów plecy siadły w drugim secie, ale nie śledzę WTA - ktoś może potwierdzić? Jeżeli tak było, to gdyby nie kontuzja Halep zostałaby zmieciona wczoraj z kortu.

berdshit 3,4K

berdshit

Użytkownik
Jak dla mnie halep powinna dzisiaj wygrac z pliskova ktora sie meczy na maczce. Wczoraj svitolina idpuscila calkowicie gema serwisowego halep przy tsanie 5:1, co bylo w mojej opini bledem gdyz jak wiemy mowi sie ze mezczyzni serwuja na mecz a kobiety returnuja na mecz. Potem kazdy wie jak potoczyl sie mecz, halep zaczela grac agresywniej i set stal na swietnym poziomie. Oczywiscie mecz nie powinien sie dzisiaj szybko i latwo skonczyc, ale serwis pliskovej nie robi az takiej roznicy na maczce, a uderzenia konczace tez tak latwo nie wchodza.

machiavelli 1,5K

machiavelli

Użytkownik
Przyszła pora coś napisać na Rg
Ostapenko vs Bacsinszky] 1 @ 2.4 1xbet

Idę tu w stronę Łotyszki. Jest w świetnej formie. Pokonała Stosur której dyspozycja była genialna i woźniacką tak samo. Gra stabilnie i mocno bije. Do tego trafia na kolejną defensorke, która nie ma takiego warsztatu jak wyżej wymienione. Fajnie gra coś tam wygrywa, ale moim zdaniem to znacznie za mało by pokonać Ostapenko i nie zdziwie sie jak to Ukrainka zdobędzie RG!.
Halep vs Plisklova 2 4.1@ 1xbet
Halep fawortyką to jest oczywiste. Bo Plisklova traci troche atutów na mączce, ale żeby dawać na nią taki kurs? To jest czyste wariactwo. Simony już tu nie powinno być, a to, że svitolina nagle stanęła i po przegranym drugim secie dostała załamania psychicznego przez co została rozbita w 3 secie to już normalne. Jak naiwne jest myślenie, że jeżeli ktoś wygrał mecz będąc na dnie i następnego dnia będzie grał genialnie bo w głowie sie poukładało, moralność sie podniosła. Według statystyk nie ma to większego znaczenia i ja tu zachowam suchą głowe i pójdę w stronę strzelby. Ja tu daje jakieś 60/40 dla Halep, ale przy takim kursie to nawet nie zamierzam sie zastanawiać.

Otrzymane punkty reputacji: +24
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Halep vs Pliskova under 20.5 @ 1.92 Unibet ⛔ niestety przechytrzyłem sam siebie :?

Dobra to jest typ trochę na czuja. Linia wydaje mi się bardzo niska jak na ten mecz i Pliskovą która ma piekelnie mocny serwis i teoretycznie powinna swoje gemy serwisowe raczej wygrywać z niewielką Rumunką. Więc czemu buki wystawiają taką linię, a nie standardowe 21.5? Czyżby Halep po poprzedniej niesamowitej rundzie była tak naładowana, że zje Czeszkę, czy może jest tak zmęczona, że Czeszka ją szybko zbombarduje? Typ trochę przeciwko logice, a bardziej wiara w chytrość buków.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom