Na jutro dobrze wygląda opcja
Kyrgios 1,4 + Fognini 1,4 + Verdasco 1,3 = 2.5 kursy @
efortuna
Kyrgios jeżeli ma to przegrać to po prostu skreczuje. Wszyscy znamy tego zawodnika i jeżeli jest w formie to ćwierćfinał to minimum. Anderson? No cóż, fajny zawodnik jak na swoje gabaryty, niestety to człowiek stworzony do
ATP 250, gdzie może szukać jakiś szans. Serwis u obu Panów solidny, ale jeżeli chodzi o całokształt gry, pomysłowość, PORUSZANIE SIĘ PO KORCIE, no to nie oszukujmy się, ale nikt mnie nie przekona, ze Kevin jest w tym lepszy ???? Kurs po prostu po raz kolejny dosyć wysoki jak na czysty win Kyrgiosa. Ktoś powie, głowa psychika głowa. Kyrgios ma we krwi kłótnie z sędziami, jest problematyczny, ale w pierwszym spotkaniu widać było, że w dużym stopniu to na niego nie wpłynęło. Zbyt dobry serwis i kontrola własnego podania, żeby oddał tutaj gemy, a w tiebreaku może zdarzyć się wszystko, jednak z uwagi na grę do 3 setów nie boję się o wynik tego spotkania.
Kolejny mecz to włoski pojedynek, H2H w latach po 2010 roku na korzyść Fogniniego, nie powinno to być jednak wyznacznikiem, ponieważ w tym sezonie Fognini gra po prostu solidnie. On zawsze miał potencjał, niestety chimery grały większą rolę niż umiejętności. French Open to nie miejsce na fochy, każdy zdaje sobie z tego sprawę, a meczy Seppiego trochę w życiu widziałem i dla mnie to nigdy nie będzie groźny zawodnik. Kogoś mogę urazić, osobiście dostałbym od niego w dupę 0:6 0:6, ale na Fogniniego jest moim zdaniem po prostu za słaby. Pojedynek z Tiafoe to taka dziwna historia, ostatecznie jednak na plus. Kursy wystawione prawidłowo, Fognini potrafił prowadzić w tym sezonie równą grę z Nadalem(nie tylko w tym sezonie) więc nie widze przeszkód, aby łatwo pokonał Seppiego, który po prostu formą nie błyszczy, a umiejętności ma moim zdaniem mniejsze, może poza grą przy siatce.
Ostatni mecz- Verdasco. Już w pierwszym poście noname007x podał typ świadczący o tym, że on na szlemach jest zawsze groźny, niestety nie ma szczęścia do losowania. W pierwszym meczu trafił na solidnego młodego Niemca, udało mu się go odprawić w naprawdę dobrym stylu. Zawodnik na którego trafia w drugiej rundzie? Nie nie, to powinna być łatwa przeprawa, chyba że go zlekceważy. Generalnie Verdasco to zawodnik, który może odpadać w 1 rundzie, jak i dochodzić do półfinałów, jednak po pierwszym meczu widać, że nie przyjechał tutaj odstawiać, zresztą ŻADEN z zawodników nie bierze udziału w szlemach, żeby coś sprzedać czy kantować, to nie ten poziom rozgrywek, aby sobie na to pozwolić. Tego meczu jestem pewien tak samo, jak pojedynku Kyrgiosa z Andersonem.
Ktoś może skorzystać lub nie, wiadomo sport = wszystko się może zdarzyć, ale z jutrzejszych zdarzeń adekwatnie do kursów takie zestawienie według mnie wygląda po prostu kusząco. Pozdrawiam i życzę sporych wygranych ! ????