>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Roland Garros 2017

Status
Zamknięty.
B 21

barman022

Użytkownik
Oglądał ktoś mecz Olivo z Tsongą? Francuz zagrał padake czy Olivo mecz życia? Jak to wyglądało?
Witam oglądałem mecz przed przerwaniem go więc tak. Tsonga słabo zagrał a Oliva mecz życia jak dla mnie ale jestem zaskoczony jego grą co do następnego meczu ale wydaje mi się że przegra mecz.

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Wawrinka - Dolgopolov
Wygra przynajmniej jednego seta - Dolgopolov @ 1.69 Unibet

Kurs zdecydowanie moim zdaniem zawyżony. Warwinka co prawda ma 5 meczy z rzędu wygranych ale to nie oznacza że pójdzie mu tak łatwo z Dolgopolovem. Przedstawię ostatnie mecze Warwinki:
Warwinka 3-0 Kovalik,Warwinka 2-1 Zverev,Warwinka 2-0 Kuzniecow, Warwinka 2-1 Querrey,Warwinka 0-0 Dutra Da Silva(krecz) Warwinka 0-2 Isner,Warwinka 2-1 Paire i potem przydarzyła się w trzech meczach potrójna porażka z Paire,Lopez,Cuevas.
Stan grał w Francji z Kovalikiem na którego pograłem że wygra przynajmniej seta nie wiele zabrakło mu w drugim secie było już 7-6 (8-6) także typ chociaż na minus uważam za prawie trafiony naprawdę wydziałem w Słowaku sporo walki i zaangażowania.

Jeśli chodzi o Dolgopolova łatwe zwycięstwo z Berlocq 3-0. Forma od 5 meczy nie jest najlepsza na wynosi ona 4 porażki i 1 zwycięstwo. Porażki te był m.in z Bautista,Almagro,Lacko,Carreno-Busta. Wszystkie prawie mecze zakończyły się po urawnym secie przez Dolgopolova.Potem świetna seria 7 zwycięstw m.in z takimi przeciwnikami jak: Zeballos,Ferrer,Nishikori,Carreno-Busta,Melzer,Cuevas,Tipsarevi wyniki po 2-0 oprócz meczu z Zeballosem który zakończył się zwycięstwem Dolgopolova 2-1. Wydaje mi się że ten pojedynek nie zakończy się prostym meczem dla Szwajcara. Myślę że Dolgopolov jest w stanie wygrać to spotkanie a na 70% ugrać przynajmniej dwa sety.Pozdrawiam

⛔ ⛔ ⛔

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Del Potro vs Almagro. Del Potro 1.15 Sportingbull
Kurs tragedia ale do jakies tasmy spoko. Ogolem w tym meczu zastanawialem sie czy nie zagrac lepiej Almagro wygra seta po 1.65 ale to himeryczny gracz, a Delpo trzyma serwis. Ogolnie w tym meczu czuc wynik 3:0 lub 3:1 wiec ide asekuracyjnie w wygrana Delpo.
Delpo win, krecz Almagro.
Seppi vs Fognini. Seppi wygra seta 1.4 Sportingbull
Fog jest dziwnym graczem. Z Tiafoe 3:2. Jutro moze byc 3:0 jak zlapie dzien. Jednakze nie wierze, ze Seppi tutaj odda 3 sety i pojdzie do domu. Jest to waleczny gracz i rowniez jak idą szlemy, forma jego wzrasta. Wg mnie wygra seta z Fogiem i znow zobaczymy kilka setow w wykonaniu wlochów.
Tym razem Fog 3:0 ehh..
Berdych vs Chaczanow. Berdych 1.15 Sportingbull
Tutaj rowniez wachalem sie co do tego czy wziac po 1.5 Chaczanowa ze wygra seta czy Berdycha wygrana. Wg mnie tutaj rowniez wynik bedzie 3:0 dla Berdycha lub 3:1 . Chaczanow gra nierowno ale seta jest w stanie urwac. Asekuracyjnie jednak w tym meczu gram i biore Berdycha, ze wygra mecz. Umiejetnosci ma Czech wieksze.
3:0 Chacznow. Berdych pokazal kolejny raz ze glowa to jego slaba strona.
Kyle Edmund vs Olivo. Kyle 1.2 Sportingbull
Olivo ogral Tsonge ale nie oszukujmy sie kolejnego meczu nie wygra. Edmund jest rowniejszym graczem, na pewno bedzie chcial sie pokazac z lepszej strony niz w turniejach poprzedzajacych Roland Garros. Kyle zrobil ogromny postep w ciagu roku i w mojej opinii buki wystawily prawidlowy kurs.
Kyle 3:0.
Wyzej ktos pisal ze Dolgo wygra seta. Po kursie 1.8 na pewno warto. Jednakze to jest Stan albo bedzie 3:0 albo znow sety straci. Jednak po takim kursie jest to na pewno warte pogrania za mniejsza stawke. A co mi tam Stan jest nierowny. Potwierdzam opinie wyzej i tez typ polecam.
STan vs Dolgopolov. Dolgopolov wygra seta 1.8 Sportingbull
3:0 Stan. Caly Stan.
Dorzucę jeszcze Murray vs Klizan. Klizan wygra seta 2.2 Sportingbull.
Murray juz lepiej wyglada, ale jeszcze nie gra swojego najlepszego tenisa. Klizan jest nieobliczalny, gramy do trzech wygranych setow , wiec Klizan na pewno powalczy.
Klizan wygral seta. i byc moze znow piec setow zobaczymy.
Kyrgios vs Anderson. Kyrgios 1.35 Sportingbull
Wezmę tez Ncka. Anderson lepiej wyglada niz pare miesiecy temu, jednak watpie,zeby Kyrgios odpadl juz w 2 rundzie. Ladny mecz z Kolbą. Obaj trzymaja serwis, jednak jak znam Nicka w waznych momentach bedzie gorą. Jak juz przeszedl pierwsza runde w drugiej bedzie walczyl a umiejetnosci wg mnie ma wieksze od Kevina.
3:1 Kevin.
Ciekawą perełkę mam po kursie ponad 2.0 ale na piątek. jutro wstawie ją na forum.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Olivo - Edmund (-1,5 seta) 2 @1,53 Uni ✅

Tak jak Pikarafa wyżej wspomniał, Edmund poczynił ogromny progres i widać, że zależy mu na grze i dobrych wynikach. W Monte Carlo po przegranej 0-6 w pierwszym secie potrafił się podnieść i grać przez dłuższą część meczu jak równy z równym. Bardzo dobrze porusza się po korcie, przyspiesza forhendem z każdego miejsca. Olivo pokonał Tsonge, ale to co grał Konga to szkoda mówić. Oczywiście szacunek, że potrafił to wykorzystać, bo to także jest sztuka, jednak nie należy zapominać o słabszym roku Olivo (bilans na mączce 8/12). Panowie grali ze sobą raz, Edmund wygrał 6-3 6-3, a więc jeśli dodamy, że obecnie jest to zawodnik o klasę lepszy niż wtedy, a Olivo wielkiego postępu nie poczynił - typ wydaje się być bardzo korzystny.
Murray - Klizan over 26,5 @1,25 Uni ✅

Obniżona linia z Unibet, wystarczy wynik 6-3 6-4 6-2. Klizan to utalentowany zawodnik, nie zawsze jednak z umiejętnościami idzie w parze poukładanie w głowie. Często Słowaka ponoszą emocję, obraża się na wszystko i przestaje grać. W pierwszej rundzie 3-2 z Lokolim, teraz jednak kort Suzanne-Lenglen, na przeciwko lider rankingu, a więc motywacja ogromna. Murray gra średnio, popełnia sporo błędów, często gubi rytm, prowadzi monologi. Jest do ogrania. Klizan posiada znakomity, leworęczny forhend, często tym uderzeniem wygrywa swoje pojedynki. Do tego ma świetne czucie, zaskakuje drop-shotem. Powinien powalczyć o coś więcej, a ten over powinien pęknąć nawet przy trzech setach.
Dubel z Uni @1,91

frederer 104

frederer

Użytkownik
Berdych-Khachanov over 3,5 seta 1,70
Rusek zrobił znaczne postępy, kurs tak wysoki chyba tylko dzięki rozjechaniu Struffa przez Berdycha przy czym i tak stracił seta. Berdych w przekroju sezonu slabiutki, dla mnie spore value
zastanawiam się nad tym samym typem w meczu Klizan Murray kurs ok 2,50

friendly 421

friendly

Użytkownik
Na jutro dobrze wygląda opcja Kyrgios 1,4 + Fognini 1,4 + Verdasco 1,3 = 2.5 kursy @efortuna ⛔
Kyrgios jeżeli ma to przegrać to po prostu skreczuje. Wszyscy znamy tego zawodnika i jeżeli jest w formie to ćwierćfinał to minimum. Anderson? No cóż, fajny zawodnik jak na swoje gabaryty, niestety to człowiek stworzony do ATP 250, gdzie może szukać jakiś szans. Serwis u obu Panów solidny, ale jeżeli chodzi o całokształt gry, pomysłowość, PORUSZANIE SIĘ PO KORCIE, no to nie oszukujmy się, ale nikt mnie nie przekona, ze Kevin jest w tym lepszy ???? Kurs po prostu po raz kolejny dosyć wysoki jak na czysty win Kyrgiosa. Ktoś powie, głowa psychika głowa. Kyrgios ma we krwi kłótnie z sędziami, jest problematyczny, ale w pierwszym spotkaniu widać było, że w dużym stopniu to na niego nie wpłynęło. Zbyt dobry serwis i kontrola własnego podania, żeby oddał tutaj gemy, a w tiebreaku może zdarzyć się wszystko, jednak z uwagi na grę do 3 setów nie boję się o wynik tego spotkania.
Kolejny mecz to włoski pojedynek, H2H w latach po 2010 roku na korzyść Fogniniego, nie powinno to być jednak wyznacznikiem, ponieważ w tym sezonie Fognini gra po prostu solidnie. On zawsze miał potencjał, niestety chimery grały większą rolę niż umiejętności. French Open to nie miejsce na fochy, każdy zdaje sobie z tego sprawę, a meczy Seppiego trochę w życiu widziałem i dla mnie to nigdy nie będzie groźny zawodnik. Kogoś mogę urazić, osobiście dostałbym od niego w dupę 0:6 0:6, ale na Fogniniego jest moim zdaniem po prostu za słaby. Pojedynek z Tiafoe to taka dziwna historia, ostatecznie jednak na plus. Kursy wystawione prawidłowo, Fognini potrafił prowadzić w tym sezonie równą grę z Nadalem(nie tylko w tym sezonie) więc nie widze przeszkód, aby łatwo pokonał Seppiego, który po prostu formą nie błyszczy, a umiejętności ma moim zdaniem mniejsze, może poza grą przy siatce.
Ostatni mecz- Verdasco. Już w pierwszym poście noname007x podał typ świadczący o tym, że on na szlemach jest zawsze groźny, niestety nie ma szczęścia do losowania. W pierwszym meczu trafił na solidnego młodego Niemca, udało mu się go odprawić w naprawdę dobrym stylu. Zawodnik na którego trafia w drugiej rundzie? Nie nie, to powinna być łatwa przeprawa, chyba że go zlekceważy. Generalnie Verdasco to zawodnik, który może odpadać w 1 rundzie, jak i dochodzić do półfinałów, jednak po pierwszym meczu widać, że nie przyjechał tutaj odstawiać, zresztą ŻADEN z zawodników nie bierze udziału w szlemach, żeby coś sprzedać czy kantować, to nie ten poziom rozgrywek, aby sobie na to pozwolić. Tego meczu jestem pewien tak samo, jak pojedynku Kyrgiosa z Andersonem.
Ktoś może skorzystać lub nie, wiadomo sport = wszystko się może zdarzyć, ale z jutrzejszych zdarzeń adekwatnie do kursów takie zestawienie według mnie wygląda po prostu kusząco. Pozdrawiam i życzę sporych wygranych ! ????

C 42

cinek-152813

Użytkownik
Ferrer D. - Lopez F. Typ: Ferrer D. Kurs 1,64 (Fortuna)

Spotkanie ktore wybralem to spotkanie dwoch hiszpanow. Swoj typ argumentuje typ ze nawierzchnia sprzyja Davidowi pomimo jego wieku mysle ze powinien ten mecz ogarnac na swoja korzysc. Patrzac wstecz to Ferrerowi Lopez na FO nigdy nie zagrazal i mysle ze bedzie tak samo i tym razem. Ostatnio panowie spotkali sie w Rzymie poltorej tygodnia temu i tam zwyciezca byl David ktory pokonal Feliciano w trzech setach 4 6 6 3 6 1. Lopez bronil tutaj tytulu z debla z poprzedniego roku lecz wczoraj odpadl z debla widac tutaj jakis spadek formy u niego gdyz madryt rowniez nie byl udany. Ferrer wie ze to juz moze byc jego ostatni FO w karierze i mysle ze na pewno da z siebie jak zawsze 300 % a Feliciano ktory jak juz wspomnialem jest jak widac w jakims dolku i biorac nawierzchnie pod uwage wydaje mi sie ze tutaj moze byc zwyciezca tylko jeden.
Typy bez analizy:
Begemann A./Oswald P. - Peralta J./Zeballos H. Typ Peralta J./Zeballos H kurs 1,45

B 434

boca-juniors

Użytkownik
Na jutro dobrze wygląda opcja Kyrgios 1,4 + Fognini 1,4 + Verdasco 1,3 = 2.5 kursy @efortuna
Kyrgios jeżeli ma to przegrać to po prostu skreczuje. Wszyscy znamy tego zawodnika i jeżeli jest w formie to ćwierćfinał to minimum. Anderson? No cóż, fajny zawodnik jak na swoje gabaryty, niestety to człowiek stworzony do ATP 250, gdzie może szukać jakiś szans. Serwis u obu Panów solidny, ale jeżeli chodzi o całokształt gry, pomysłowość, PORUSZANIE SIĘ PO KORCIE, no to nie oszukujmy się, ale nikt mnie nie przekona, ze Kevin jest w tym lepszy ???? Kurs po prostu po raz kolejny dosyć wysoki jak na czysty win Kyrgiosa. Ktoś powie, głowa psychika głowa. Kyrgios ma we krwi kłótnie z sędziami, jest problematyczny, ale w pierwszym spotkaniu widać było, że w dużym stopniu to na niego nie wpłynęło. Zbyt dobry serwis i kontrola własnego podania, żeby oddał tutaj gemy, a w tiebreaku może zdarzyć się wszystko, jednak z uwagi na grę do 3 setów nie boję się o wynik tego spotkania.
Kolejny mecz to włoski pojedynek, H2H w latach po 2010 roku na korzyść Fogniniego, nie powinno to być jednak wyznacznikiem, ponieważ w tym sezonie Fognini gra po prostu solidnie. On zawsze miał potencjał, niestety chimery grały większą rolę niż umiejętności. French Open to nie miejsce na fochy, każdy zdaje sobie z tego sprawę, a meczy Seppiego trochę w życiu widziałem i dla mnie to nigdy nie będzie groźny zawodnik. Kogoś mogę urazić, osobiście dostałbym od niego w dupę 0:6 0:6, ale na Fogniniego jest moim zdaniem po prostu za słaby. Pojedynek z Tiafoe to taka dziwna historia, ostatecznie jednak na plus. Kursy wystawione prawidłowo, Fognini potrafił prowadzić w tym sezonie równą grę z Nadalem(nie tylko w tym sezonie) więc nie widze przeszkód, aby łatwo pokonał Seppiego, który po prostu formą nie błyszczy, a umiejętności ma moim zdaniem mniejsze, może poza grą przy siatce.
Ostatni mecz- Verdasco. Już w pierwszym poście noname007x podał typ świadczący o tym, że on na szlemach jest zawsze groźny, niestety nie ma szczęścia do losowania. W pierwszym meczu trafił na solidnego młodego Niemca, udało mu się go odprawić w naprawdę dobrym stylu. Zawodnik na którego trafia w drugiej rundzie? Nie nie, to powinna być łatwa przeprawa, chyba że go zlekceważy. Generalnie Verdasco to zawodnik, który może odpadać w 1 rundzie, jak i dochodzić do półfinałów, jednak po pierwszym meczu widać, że nie przyjechał tutaj odstawiać, zresztą ŻADEN z zawodników nie bierze udziału w szlemach, żeby coś sprzedać czy kantować, to nie ten poziom rozgrywek, aby sobie na to pozwolić. Tego meczu jestem pewien tak samo, jak pojedynku Kyrgiosa z Andersonem.
Ktoś może skorzystać lub nie, wiadomo sport = wszystko się może zdarzyć, ale z jutrzejszych zdarzeń adekwatnie do kursów takie zestawienie według mnie wygląda po prostu kusząco. Pozdrawiam i życzę sporych wygranych ! ????
Nie to żebym się czepiał, ale wybrałeś 3 najbardziej zrytych beretów z ATP:razz:
To są zawodnicy skrajnie nieobliczalni, zajmujący top5 mojej czarnej listy. Nick wielki talent, mocny serwis, ale czajnik niesamowity, nigdy nie wiadomo kiedy się zagrzeje a wtedy po nim. Fog to już w ogóle wariat, strach go grać z kimkolwiek. Nando zawodnik skrajnie nie obliczalny, potrafi spiąć poślady i pokonać najlepszych w 1 rundzie, by w 2 się sfochować i przegrać z jakimś ogórkiem!
Dlatego też w ich przypadku argument, że wczoraj grał dobrze albo był spokojny nijak się ma do rzeczywistości, bo w następnym meczu wstanie lewą nogą rano, wiatr będzie wiał, słońce za mocno zaświeci, sędzia go wkurzy, jakiś kibic kichnie i zaraz odpalą czajnik i się zacznie show....

Otrzymane punkty reputacji: +50
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
F.Fognini - A.Seppi - over 3.5 seta @ 1.60 unibet

Dla mnie to typ numer 1 na dzisiaj. Ogladalem Seppiego z Giraldo i zagrał super. Giraldo na swoim poziomie , ale jak Seppi wszedł w mecz to nie było co zbierać. Dobre wybory , przyspieszanie akcji i mało UE jak na niego, widać że ma gaz, jak to zwykle na szlemach. Fognini tez forma dobra we wcześniejszych turniejach, ale jego przestoje to klasyka. Potrafi utopić do zera by w nastepnym wygrać też na sucho. Ja bym tu w życiu 1.3 na włocha nie dał, licze na niespodzianke i tez to pogram za drobne. Zreszta wyznaje zasade ze na Foga to tylko grać jak jest dogiem , w takich meczach jak ten to może pojść w obie strony. Dla mnie over 3.5 to solidne 7.5/10

Otrzymane punkty reputacji: +46
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nie to żebym się czepiał, ale wybrałeś 3 najbardziej zrytych beretów z ATP:razz:

To są zawodnicy skrajnie nieobliczalni, zajmujący top5 mojej czarnej listy. Nick wielki talent, mocny serwis, ale czajnik niesamowity, nigdy nie wiadomo kiedy się zagrzeje a wtedy po nim. Fog to już w ogóle wariat, strach go grać z kimkolwiek. Nando zawodnik skrajnie nie obliczalny, potrafi spiąć poślady i pokonać najlepszych w 1 rundzie, by w 2 się sfochować i przegrać z jakimś ogórkiem!
Dlatego też w ich przypadku argument, że wczoraj grał dobrze albo był spokojny nijak się ma do rzeczywistości, bo w następnym meczu wstanie lewą nogą rano, wiatr będzie wiał, słońce za mocno zaświeci, sędzia go wkurzy, jakiś kibic kichnie i zaraz odpalą czajnik i się zacznie show....
Nic dodać nic ująć, kurs z takiego tripla nie jest wart ryzyka, to samo jutro Delpo. Nie przesadzę jak ocenie tutaj szansę 50/50, na co stać Almagro każdy wie, a Delpo nie jest tak stabilny jak pozornie większość myśli. Co do samego Wawrinki no to tak poważnie on może stracić seta z każdym, jak zobaczyłem ten kurs to od razu przypomniał mi się mecz Stana z jakimś nastolatkiem w I secie go zmiażdżył, a w drugim jakby go podmienili na przerwie i oddał 2 set. Teraz jest taki etap, że trzeba szukać Value na underdogach, handi gemowe/setowe - wszystko i dziwne, że ktoś jeszcze rzuca kursami, których za darmo nie powinno się brać. To samo Olivo, co on przez 1 dzień zapomniał jak się gra? Ludzie nie wiem dlaczego nikt w niego nie wierzy, ale to już wszędzie piszą. Ta, miał mecz życia, rano wstał i połamał go w I gemie, to na bank był gem życia :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +46
rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Nic dodać nic ująć, kurs z takiego tripla nie jest wart ryzyka, to samo jutro Delpo. Nie przesadzę jak ocenie tutaj szansę 50/50, na co stać Almagro każdy wie, a Delpo nie jest tak stabilny jak pozornie większość myśli. Co do samego Wawrinki no to tak poważnie on może stracić seta z każdym, jak zobaczyłem ten kurs to od razu przypomniał mi się mecz Stana z jakimś nastolatkiem w I secie go zmiażdżył, a w drugim jakby go podmienili na przerwie i oddał 2 set. Teraz jest taki etap, że trzeba szukać Value na underdogach, handi gemowe/setowe - wszystko i dziwne, że ktoś jeszcze rzuca kursami, których za darmo nie powinno się brać. To samo Olivo, co on przez 1 dzień zapomniał jak się gra? Ludzie nie wiem dlaczego nikt w niego nie wierzy, ale to już wszędzie piszą. Ta, miał mecz życia, rano wstał i połamał go w I gemie, to na bank był gem życia :grin:
Podbijam, ale akurat Stacha bym się nie czepiał. On na pewno wie, jaką ma drabinkę i co tu może osiągnąć. Ale już co do Olivo pełna zgoda. Za wysoki kurs też na Estrellę (co by nie mówić weteran kortów ziemnych, kontra nieregularny Rychu), właśnie Seppiego (koledzy wyżej już podsumowali), Chaczanowa (choć akurat Berdych takich zawodnik zwykle odprawia z łatwością, ale w jakiś over można pocelować) i Lorenziego (John grający w pełnym słońcu na mące to nigdy nie wróży nic dobrego).
Z typów powyżej skleję jakąś luźną tasiemkę, ale dla mnie ako na dziś to:
Wawrinka + Chung + Kyrgios ok @2 wszędzie
O Stachu już wspominałem, Chung fajnie prezentuje się na nawierzchni ziemnej, a gra z zawodnikiem, który po prostu na mące grać za bardzo nie umie (119/115). Grek nawet ze swoją ćwiartką mózgu powinien tutaj ograć drewnianego Kevina, wczoraj fajnie pograł w deblu, kurs zachęcający.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Pomyślałbym o secie dla Kravchuka, Klizana na pewno bo gra z Murrayem, Dolgopolova, Monteiro, Kicker, Estrella, Schwartzmana, Jonhsona i Zeballosa. Wiadomo jak jest w tym sezonie, czołówka, ścisły top gra dość kiepsko, są dość spore szanse na niespodzianki. Do tego gramy na mączce więc mecze są dłuższe.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Ja gram dzisiaj mordercze ako;) jak ktos chce za drobniaki niech stawia;)

Ferrer mecz kurs 1,57

gra z Lopezem z którym lubi grac i ma dobry bilans mysle ze Ferrer jest bardzo zdeterminowany pokazał to w meczu z Youngiem w poprzedniej rundzie zabiega Lopeza.

Klizan handi + 9,5 gema kurs 1.56

Klizan ostatnio fajnie gra na mączce mysle ze sie troche rozegrał w meczu z Lokolim i przede wszystkim lubi grac i spina sie kiedy gra z czołówką ( Nadal , Djokovic , Murray)
Dolgopolov set + 2,5 seta kurs 1,74
piekny kurs na Doga który w tym roku pieknie grał na poczatku roku na maczce mysle ze gładka wygrana z Berlociem w 3 setach w poprzedniej rundzie to zwiastun powrotu do tej formy.
Seppi set + 2.5 seta kurs 1.39
gra dzisiaj z rodakiem Fogninim. w poprzedniej rundzie solidnie wygladał z Giraldo wiec seta z fogninim który lubi sie wyłaczyc i pohandlowac tez w trakcie meczy mysle ze to pewniak.
Montiero handi + 8,5 gema kurs 1, 57
niezłe handi po przyzwoitym kursie . maczka to ulubiona nawierzchania Thiago jest dogiem nie ma nic do stracenia ..poprzebijają dzisiaj duzo z Monfilsem . moze nawet urwie seta
Gasquet 1.1 mecz.
gra z wiekowym Estrellą który moim zdaniem juz zarobił na rolandzie bo pieknie pohandlował w poprzednim meczu z Gabashwillim Gasquet nie moze tego przegrac
Kicker handi w gemach + 8,5 kurs 1,7
KIcker gra bardzo solidnie w ostatnich tygodniach specjalista od gry na mączce powinien pokryc ten handi w mecz z Cuevasem jesli słabszy i mniej doswiadczony francuz Hamou dał rade to zrobic
Berdych mecz 1.25
mysle ze Bredych nie bedzie miał problemów lubi grac z niedoswiadczonymi mlodzakami pokazał ze jest w naprawde optymalnej formie w poprzedniej rundzie ze struffem jesli nie sprzeda meczu to go wezmie
do tego dorzucam jeszcze typ na przeciwniczke Radwanskiej dzisiaj Alison Van Uytvanck handi 4,5 gema po kursie 1.78 holenderka jest w gazie i luubi grac na mączce Radwanska wraca i forma bardzo niepewna bedzie wyrównany mecz

AKO 38,0 grane w pinbet

Pozdro i powodzenia ????
no juz widze ze kupon do kosza bo ferrer sprzedaje mecz;) wczoraj wygrali prawie sami faworyci wiec dzisiaj musi tak byc ze duzo niespodzianek bedzie niestety;)

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Cisnienia nie trzyma bo jego fsworyt przegrywa 1-2. Chyba ze zapomnial ze do 3 sie gra i juz wywalil swoje super ako za 2 zible hue hue i lamentuje na forum ze ferrer sprzedal mecz

zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Tenis - Roland Garros, mężczyźni
Spotkanie: A. Seppi - F. Fognini
Godzina: 14:00
Typ: powyżej 3,5 seta
Kurs: 1,56
Bukmacher: eFortuna
Przed nami 1/32 finału mecz pomiędzy zawodnikami z tego samego kraju. A. Seppi podejmuje F. Fognini. Seppi to 83 rakieta świata natomiast Fognini 29 rakieta świata.
Na pewno Fognini ma wszystko aby zostać graczem światowego formatu, ma wszystko prócz głowy.. i właśnie dlatego nim nigdy nie został i już nie zostanie. Coś w tym Janowicza. Jest to tak chimeryczny gracz, że potrafi rozegrać kapitalny mecz jak i również potrafi przegrać wygrany mecz. Seppi to zawodnik bardziej poukładany, stabilniejszy. Gra swoje i na sporo zawodników to wystarczy jednak pewnego poziomu nie przeskoczy. Dziś powinniśmy obejrzeć dość ciekawe spotkanie, nie będzie to moim zdaniem spotkanie jednostronne dlatego typ na powyżej 3,5 seta wydaje się w miarę pewny.

A. Seppi w pierwszej rundzie ograł gracza solidnego S. Giraldo 3:1 natomiast F. Fognini męczył się z F. Tiafoe wygrywając 3:2.

Ogólnie obaj zawodnicy spotykają się przeważnie tylko na kortach ziemnych i ich bilans wynosi 4:3 dla Fogniniego.

Powodzenia.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Witam oglądałem mecz przed przerwaniem go więc tak. Tsonga słabo zagrał a Oliva mecz życia jak dla mnie ale jestem zaskoczony jego grą co do następnego meczu ale wydaje mi się że przegra mecz.
Tsonga słabo zagrał a Olivo mecz życia? Przecież Argentyńczyk tylko przebijał na 2 stronę i od czasu do czasu szczęśliwie trafiał w linię. To Francuz zagrał najgorszy mecz, jaki widziałem w jego wykonaniu w całym moim życiu. Co druga wymiana kończona uderzeniem w pół siatki albo metr za linię. Każda przegrana piłka to narzekanie nie wiadomo na co i machanie rękami i to już od połowy 1 seta, gdzie jeszcze wynik był na styku. Czasem ratował się serwisem i to wszystko. Oczywiście szacun dla Argentyńczyka, że nie spalił się psychicznie i wykorzystał słabość przeciwnika. Olivo to typowy ziemniak, który dużo biega i przebija. Z mocnym przeciwnikiem nie ma szans, a Tsonga takim przeciwnikiem nie był. W takiej dyspozycji moim zdaniem nie wygrałby meczu w podrzędnym challengerze. Jak widać wygrana w Lyonie to był szczyt jego możliwości fizycznych i mentalnych w tym momencie i na swoje szczęście w finale trafił na jeszcze gorszego Berdycha.

toper86 32

toper86

Użytkownik
Thiago Moura Monteiro- Monfis 1 kurs 7.1 fortuna typ bardziej na czuja po takim kursie można spróbować (value jak dla mnie) Nie przekonuje mnie w tym roku gra Monfisa na mączce dużo nie wymuszonych błędów i jak zawsze cyrkowy styl gry. Mecz Monfisa z Simonem w Madrycie był przykładem jak można przegrać z przebijaką jakim na pewno jest Simon. Dziś wydaje mi się ze będziemy świadkami długich wymian a im dłuższe wymiany tym lepiej dla Monteiro. Mecz na głównym korcie więc o ile brazylijczyk się nie spali wydaje mi się ze nawiąże walkę. Wiadomo jak gra Monfis to zawsze możliwy jest krecz. Regularność Monteiro może zaoowocować zaciętym meczem a tym samym sprawi sobie miłą niespodziankę na wczorajsze urodziny. Powodzenia.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
#5 RG

Thiago Monteiro ₋ Gael Monfils - Suma gemów w meczu
Powyżej (31.5) @ 1.85
WH ⛔ pierwszy nietrafiony typ na RG stał się faktem :p

Nie od dziś wiadomo, że Monfilsa nie cieszą łatwe zwycięstwa, bez emocji. Szczególnie, kiedy będzie miał pełną publikę na korcie centralny. Co do jego formy w tym sezonie to jest słabiutko. Jedynie co na plus to 4. runda na AO, ale to także jak na niego wielkim osiągnięciem nie jest. Na kortach ziemnych przed RG nie wygrał meczu, przegrał w Madrycie z Simonem, a w Monachium z Chungiem. Tutaj w 1. rundzie pokonał w 3. setach Browna, ale ten mecz bardziej przypominał pokazówkę, niż spotkanie na turnieju wielkoszlemowym.

Natomiast Monteneiro to szczególnie niewygodny gracz na cegle. Jest na pewno dużo więcej ograny na tej nawierzchni od Francuza, bo on praktycznie na innych nawierzchniach nie grywa. Nie ma nic do stracenia, na pewno będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony. Nie wierzę, że Monfils cały mecz zagra na pełnej koncentracji. Nie zdziwi mnie tutaj nawet jakaś 5-setówka.

Linia ustawiona bardzo nisko, bo nawet przy 3 setach jest szansa powodzenia, np. 7/6, 6/4, 6/3.

pikarafa17 2,6K

pikarafa17

Użytkownik
Meski tenis dzis wynik 3:3 w typach. kiepsko Dolgo, Kyrgios i Seppi dał plamę. Jutro powinno byc lepiej.
Na poczatek:
Bautista Agut vs Vesely. BAutista 1.25 Sportingbull
Biorę hiszpana bo jest to gracz solidniejszy. potrafi na clayu zagrac dobre spotkanie. Dżiri ogral Bedene ale jutro juz ma rywala z wyzszej polki. Wg mnie Bautista wygra ten mecz 3:0 , max 3:1.
Bautista win.
Djokovic vs Schwartzmann. Over 30.5 gema 1.8 Sportingbull.
Nole faworyt. Jednak Diego mam nadzieje, ze nie odwali znow kaszany. 13 gemow jest w stanie ugrac. Jezeli ma to byc ostatni mecz Schwartzmana na tym turnieju to powinien dac z siebie wszystko. Licze na wyrownany mecz i pokrycie overa gemowego.
Over pokryty.
Ramos Vinolas vs Pouille. Ramos 1.9 Sportingbull.
Ramos lubi grac na maczce i nie zawiodl mnie jeszcze. Luca w pierwszej rundzie meczyl sie niemilosiernie. w 2 rundzie juz latwa wygrana 3:0 ale Ramos wg mnie jest obecnie lepszym tenisista niz Luca i bedzie to ciekawe spotkanie. Obaj panowie wygraja pewnie po secie, jednak ja uwazam, ze z tej potyczki wyjdzie zwyciesko Ramos Vinolas, ktory jest solidniejszy, potrafi zachowac chlodna glowe w waznych pilkach i juz ogrywal francuza na ziemi. Jako ze kursy na hiszpana idą w gore upewnia mnie to w tym, ze warto go wziąć.
3:2 Ramos . a godołem brac Ramosa.
-----------------------------------------
Ogladalem Veselyego z Bedene i tam Vesely byl lepszy, jednak bylo widac braki w jego grze, ktore Bedene nie wykorzystal. Bautista trzyma serwis rownie dobrze ale w wymianach jest o niebo lepszym graczem i w H2H prowadzi 2:0. ale bardziej przekonuje mnie gra z glebi kortu, Agut jest o niebo lepszy.
Nole z kolei nadal nie jest w formie, wyszedl mu tylko mecz z Thiemem. Jest znacznym faworytem , ale czy az takim by odprawil gladko Diego w trzech krotkich setach w gemach do 3 , 2, 4 ?? Watpie,Diego ugra o wiele wiecej gemow a over 30.5 gema na trzy lub cztery sety to wg mnie mozliwy typ do wejscia.
I Ramos : powiedz mi Pouille meczyl sie z Benneteu, gdzie zagral Julien dobry mecz, jednak 5 setow w nogach, teraz trafia na Ramosa, ktory ogrywal go na maczce dwukrotnie. Ramosa,ktory kondycyjnie jest naprawde swietnym graczem, do tego ma szeroki wachlarz uderzen, jest regularny. Ze gra z faworytem gospodarzy ? i ma przegrac gladko ?? Pouille nie wygladal za dobrze z julienem a teraz ma gracza, ktory jest swietnie przygotowany do tego turnieju. Nie doceniacie widzę Ramosa. Wszystko wyjdzie jutro w praniu.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Carreno-Busta P. - Dimitrov G. Liczba gemów 39.5 typ powyżej bukmacher unibet kurs 1.89
W tym meczu żaden z zawodników nie jest zdecydowanym faworytem dlatego wolę postawić zakład na ilość gemów. Mecz według mnie będzie bardzo wyrównany i powinniśmy spodziewać się co najmniej 4 setów. Carreno-Busta P. to zawodnik bardzo solidny który swoje największe sukcesy osiągał na nawierzchni ziemnej, dysponuje przeciętnym pierwszym serwisem oraz dobrze porusza się na kortach ziemnych.
Największą bronią Dimitrova w tym meczu będzie mocny pierwszy serwis oraz jednoręczny backhand który daje sporą możliwość co do zagrania piłki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom