gladiator86
Użytkownik
Dzisiaj, kort numer 6, nie przed 12:00:Kiedy mają dokończyć swój mecz Sugita i Johnson?
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Dzisiaj, kort numer 6, nie przed 12:00:Kiedy mają dokończyć swój mecz Sugita i Johnson?
Mahut pokonał silnych przeciwników w Madrycie i Rzymie? Przecież ograł jednego, do tego dostał wpieprz od Paire'a. Analiza ewidentnie pod typ i niezgodna z prawdą, sprawdź sobie bilans Mahuta na mące, kursy wystawione prawidłowo.Bolleli - Mahut 2 / 2,02 Unibet
Obok takiego meczu nie mogę przejść obojętnie kursy sa niedoszacowane. Mahut pokazał się z dobrej strony w Madrycie i Rzymie ogrywając silnych przeciwników, triumf w deblu jest potwierdzeniem jego dobrej formy i to jest właśnie czas aby go wykorzystać będąc natchniony dodatkowo publiką. Z drugiej strony Włoch, który od dłuższego czasu nic konkretnego sobą nie prezentuje, nawet na dużo niższym poziomie rozgrywek jego wyniki nie robią wrażenie, a na przeciwko stanie francuz który raz już go ograł i jak wspomniałem w ostatnich turniejach dotrzymywał kroku najlepszym.
To jest akurat proste. Janowicz skorzystał z zamrożonego rankingu. Umożliwiły mu to przepisy, które dotyczą zawodników wracających po bardzo długiej kontuzji. Dokładnie możesz sobie o tym poczytać w necie googlując to hasło.Ktoś mi może powiedzieć jak wygląda rozstawienie w RG? Dlaczego np. Janowicz nie musiał grać w kwalifikacjach, a np. zawodnik zajmujący dużo wyższą pozycję w rankingu, brał udział w kwalifikacjach? Jak to z tym jest?
Janowicz skorzystał z tzw. zamrożonego rankingu, który oscylował w granicach 90. miejsca, dlatego mógł zagrać. Po dłuższych kontuzjach zawodnikom przysługuje takie coś kilka razy.Ktoś mi może powiedzieć jak wygląda rozstawienie w RG? Dlaczego np. Janowicz nie musiał grać w kwalifikacjach, a np. zawodnik zajmujący dużo wyższą pozycję w rankingu, brał udział w kwalifikacjach? Jak to z tym jest?
Janowicz skorzystał z tzw. zamrożonego rankingu, czyli pozycji jaką zajmował przed kontuzją. Dało mu to bezpośredni start. Tak samo do wejścia bez kwali liczy się ranking na kilka tygodni przed turniejem a nie aktualny i tak np. Errani która jest 91 musiała grac w kwalifikacjach.Ktoś mi może powiedzieć jak wygląda rozstawienie w RG? Dlaczego np. Janowicz nie musiał grać w kwalifikacjach, a np. zawodnik zajmujący dużo wyższą pozycję w rankingu, brał udział w kwalifikacjach? Jak to z tym jest?
Lepiej napisać na forum, niż wpisać w google "zamrożony ranking" ?Wiem co to zamrożony ranking. Jeszcze jedno pytanie. Po jakim czasie można maksymalnie skorzystać z takiej "furtki"? Są jakieś granice czasowe? Np. gdyby teraz Bartoli, która zakończyła karierę w 2013 roku, chciała wrócić i skorzystać z tego, mogłaby?