robson-united
Użytkownik
Słabe rozpoczęcie weekendu ale zobaczymy jak będzie się on kończył czy z plusem czy ...
Jutro coś pewnie się pojawi w temacie jakieś typki.
Pozdro
Słabe rozpoczęcie weekendu ale zobaczymy jak będzie się on kończył czy z plusem czy ...
Nie zgodził bym sie do konca z tym typem. Trefl potrafi przegrac seta nawet i do 17 ale zdarza im sie dosc sporo długich setów ze skra dwa 28-26 27-29 z Zaksa 23-25 25-22 z czewa 27-29 23-25 z Deletcom 26-24 25-22. Czesc tych wymienionych to inna klasa niz Olsztyn ale Trefl jest takim znakiem zapytania poki co Troszke bym sie obawiał o ten Over wiadome Trefl ma tez wyniki setów niektóre nie za ciekawe ale Kadziewic Janic Samardzic to zawodnicy z niesamowitym potencjalem którego jeszcze wg mnie w tym sezonie nie ujawnili. To taka bomba która moze wybuchnac w kazdej chwili. Dlatego tez mysle ze ryzko jest spore. Ale mimo wszystko zycze powodzenia Pozdro
Dzisiejszego dnia przed nami dwa mecze w PLUS Lidze. Tym jednak ciekawszym będzie pojedynek Olsztyna z Treflem. Buki wyraźnie faworyzują ekipę akademików z Olsztyna i w sumie nie ma się co dziwić patrząc na wyniki meczy. Trefl może i nie gra dobrze ale w zespole drzemie ogromny potencjał który w każdej chwili może zostać użyty. Do tej pory zawodzi przyjęcie i zespołowi brakuje doświadczenia i ogrania w trudnych momentach. Olsztyn nie miał najlepszego tygodnia, mimo wygrania akademickich derbów z Częstochową 3:0 w następnym meczu polegli w Pucharze CEV rosyjskiemu Lokomotiwowi Biełgorod dosyć wyraźnie i trafił do pucharu słabszego Challenge Cup. Rywalem na drodze podopiecznych Sordyla będzie Sisley Treviso a więc los wyraźnie nie uśmiecha się to Olsztynian, bo Sisley to zespół któremu nie trzeba nikomu przedstawiac. Trefl do tej pory zgromadził ledwo 3 pkt. ostatnio męczył się niemiłosiernie z Delectą ostatecznie wygrywając 3:2. Co prawda Olsztyn jest może i podminowany porażką z Biełgorodem ale po wypowiedziach samych siatkarzy widać ogromną mobilizacje i chęć udowodnienia że grać potrafią i chcą pokazać się z jak najlepszej strony a pokonanie Trefla z kilkoma gwiazdami w składzie doda pewności siebie przed kolejnymi meczami i wynagrodzi kibicom nadszarpnięte zaufanie Trefl jest jeszcze na tyle niedoswiadczonym zespołem, i mało zgranym, że uważam jeden wygrany set to wszystko na co będize dzisiaj stać Gdańszczan. W sumie widzialem ich w grze w pojedynku ze Skrą kiedy to na inauguracje nawiązali walke z mistrzem. Potem mogłem śledzić losy meczu z ZAKSĄ i tam się nie popisali. Słabość w przyjęciu zagrywki przeciwnika jest nadto widoczna. Olsztyn potrafi dobrze serwowac. Mowa o Szymańskim i Kunnarim przede wszystkim. A trudna zagrywka to klucz do sukcesu. Siła w ataku także rozkłada się równomiernie między Szymańskiego, Kunnariego i Siezieniewskiego. Wreszcie na środku Wojciech Grzyb i rozegranie Zagumny, to są atuty które przemawiają za gospodarzami tego meczu. W zespole Trefla brak doświadczonego atakującego bo Winnik który niewątpliwie ma wielki talent gra narazie na słabej skuteczności 38%. Zespół starają się ciągnąc swoim doświadczeniem z niejednego meczu międzypaństwowego na różnych turniejach Kadziewicz, Janić i Samardzić.
Wydaje mi się że mecz wygrają gospodarze i typuje tutaj wynik 3:1, choć bardzo możliwe też że będzie 3:0 ,ale w wypadku 3:1 nie będą to jakieś długie sety gdyż niejednokrotnie Trefl już udowadniał że niektóre partie potrafi przergywać z kretesem np do 17 Początek meczu o godzinie 17.00/
Nie wiem z jakiego powodu piszesz, że to inna klasa niż AZS Olsztyn, chyba w sensie, że jest słabsza. Olsztyn miał spore problemy przed sezonem i dalej sądzę, że skład pozostawia wiele do życzenia. AZS przegrał Skrą 3:1, lecz jeśli ktoś oglądał ten mecz to powinien stwierdzić, że wynik był nie co niesprawiedliwy. Dwa sety właściwie były już wygrane, przez Olsztyn, ale końcówki były nie co "pechowe".skra, Zaksa, Czewa, Deletcom. Czesc tych wymienionych to inna klasa niz Olsztyn
Inna klasa no chyba oczywiste ze słabsza niż Olsztyn. Jezeli piszesz juz o meczu ze Skra to nie 0-3 tylko 1-3. Wyjeles jedno zdanie z kontekstu. Owszem Trefl gra jak to czesto z beniaminkiem bywa przecietnie ale mi chodziło tez o to ze ze Skra byli w stanie stoczyć dobre równe widowisko i nie jednostronne. W pozostalych pojedynkach tez blamazu jakiegos wielkiego nie mieli z tad wynikały moje obawy a tagze z tego ze maja 3 naprawde zawodników z wielkim potencjalem Janic Samardzic Kadziewicz. Kazdy ma swoje zdanie dlatego od tego jest komentowanie aby je wyrazil Sory z Off Topic RobsonNie wiem z jakiego powodu piszesz, że to inna klasa niż AZS Olsztyn, chyba w sensie, że jest słabsza. Olsztyn miał spore problemy przed sezonem i dalej sądzę, że skład pozostawia wiele do życzenia. AZS przegrał Skrą 3:0, lecz jeśli ktoś oglądał ten mecz to powinien stwierdzić, że wynik był nie co niesprawiedliwy. Dwa sety właściwie były już wygrane, przez Olsztyn, ale końcówki były nie co "pechowe".
Podobnie jak Robson przewiduje wynik 3:0 lub w ostateczności 3:1, gdyż Trefl jak gra jak na beniaminka przystało.
No rzeczywiście może było troszke szczęścia z tym underem ale tak się wlaśnie spodziewałem ManU ograło bardzo pewnie Stoke, które może raz zagroziło van der Sarowi w całym meczu po ... rzucie z autu. hehe . Brawo Danny Wellbeck który strzelił bardzo pięknego gola a warto dodać że chłopak ma dopiero 17 lat, a urodziny 18 będize miał 26 listopada
:siata:Itas Diatec Trentino - Copra Nordmeccanica Piacenza
Typ: Powyżej 180,5pkt
Kurs : 1,85 Unibet
Sampdoria-Lecce
Typ : 1
Kurs : 1,57 unibet
Espanyol-Numancia
Typ: (handi 0-1) 1
Kurs: 3,05 Unibet
Slavia Praga - Viktoria Žižkov
Typ: Goście strzelą ? NIE
Kurs: 1,72 Unibet
Szkocja-Argentyna
Typ : 2
Kurs : 1,65 Unibet
Irlandia-POLSKA
Typ : Poniżej 2,5 gola
Kurs : 1,65 Unibet
Villareal-Manchester United
A teraz co do wczorajszego meczu to idealnie wyszło, chociaż patrząc na ten mecz strasznie nudno było poza kilkoma ciekawymi wypadami MU , jak choćby strzał Ronaldo w poprzeczke.oba zespoły strzelą? NIE @1,85
Poniżej 2,5 gola @ 1,55
Poniżej 1,5 gola @ 2,70
DW 0:0 @ 7,00
Właśnie dlatego jakiś czas temu w dziale PROPOZYCJE pisałem o ograniczeniach dla takich mądrali. rozumiem swobote pisania ale trzeba coś w końcu z tym zrobić, czasem ciezko sie doszukać typów, bo tylko idiotyczne recenzje przez tych którzy chyba zazdroszczą VIPom rangi i chca pokazać że wiedzą lepiej.. Niestety moja propozycja wcześniej została puszczona koło ucha (chyba) ale nikt sie nie wypowiadałHmm ludzie zaskakują na forum. Fala krytki po świetnych typach czegoś takiego jeszcze nie widziałem i nie rozumiem. Nie wiem czy ktoś chce się przechwalić czymś czy udowodnić że stać go na więcej ale takie rzeczy robi sie we własnym temacie i udowadnia się to typując pisząc a nie krytkując innych. Robson graj dalej pisz dalej bo poziom merytoryczny twoich analiz jest chyba najlepszy na forum nie przejmuj się dziwnymi głosami z oddali tylko rób swoje. Graty za typy na Champions Legue szczególnie za odwage i typ na DW 0-0 i oby takich dni jak najwięcej. Pozdro i Sory za off topic.