To mnie właśnie wneria w tych kasynach że mają jakies takie bezsensowne regulaminy i zasady ... zlecona wypłata nie znika odrazu tylko po 24 - 72 h potem dopiero sie kontaktują albo i nie kontaktują z Tobą ... po kontakcie trzeba liczyć znowu kilka dni zanim ostatecznie pieniadze trafiaja na Twoje konto ... powinno to byc zrobione jak najszybciej tak jak ja wczoraj miałem w Bingo Gala wypłata bez pierd.... się za przeproszeniem ???? w godzine na Netellerze i to sie ceni a nie takie odpowiedzi "MAYBE TODAY" jakby czekali na osobe odpowiedzialna za przelewy która niewiadomo kiedy bedzie ...Mi na lc mowili ze nie trzeba depo, pytam czy trzeva skany to napisali ze tak, wysłałem, nie dostałem od nich zadnego maila. Pytam typa na lc kiedy bedzie $$ powiedział ze maybe today. :/
Ja tak mam od niedzieliJuż nie mogę anulować swojej wypłaty 69€, więc jest jakiś postęp ????
29 Nov 2009 Work in Progress EU € 69.00 Mam nadzieję, że wypłacą ????
Bez depozytu , nie prosili o skany , wysłałem sam od siebie skan dowodu tylko ????Napisz tylko czy robiłes depozyt i czy prosili o skany. Z góy dzięki