K
0
kosa001111
Użytkownik
Endriu czyli moge być już pewien, że dostane kase czy nie?że wypłata jest w trakcie !
Endriu czyli moge być już pewien, że dostane kase czy nie?że wypłata jest w trakcie !
nie jaraj się tak bo to niczego nie da, piszesz dzień w dzień, a wiem dobrze że na wypłatę trzeba czekać kilka dni, więc pisz dopiero o konkretach, czyli w momencie gdy dostaniesz jakiegoś meila !Endriu czyli moge być już pewien, że dostane kase czy nie?
napewno nie krocej niz tydzien i jak sie nie myle za wyplate bezposrednio na konto jest pobierana oplata ale tego juz nei jestem pewienNa River Belle mam do wyplaty troche . Nie posiadam Moneybookers ani takich rzeczy wiec chce wyplacic najzwyczajniej na konto bankowe. Czy taki przelew moze trwac duzo dluzej? i jeszcze pytanie co mam wpisac w pola Holding Branch oraz Account Holder?
Holding Branch oraz Account Holder co tam wpisac?napewno nie krocej niz tydzien i jak sie nie myle za wyplate bezposrednio na konto jest pobierana oplata ale tego juz nei jestem pewien
account holder to właściciel/posiadacz konta, co do Holding Branch nie mam pojęcia, a przypadkiem nie masz zaznaczone że to nie musi być wpisywane?Holding Branch oraz Account Holder co tam wpisac?
z 30 pln prowizji i czekanie od 4 - 6 tyg...mam pytanie, teraz mi babka mówi na liv chacie ze nie moge wypłacic z tej promocji na b tylkoze mi wysla czek..prosze mi napisac jesli czek bedzie opiewal na 45 euro to ile euro rzeczywiscie mi wyplaca w bank i jakie baki honoruja takie czeki... ?? i co trzeba okazac ??
na pewno nie w kazdym, wyślą Ci jakies wester union czy co tak sobie zażyczą a Ty będzesz kombinowac jak to spieniezyc. Jeśli Wester Union to jedynie dowód wystarczy.ale czekanie 4-6 tyg. na czek czy na kase ?? i w kazdym banku bede mogl to zrealizowac ?? jakie dokumenty wymagaja ?? dzieki za odp.
4-6 tygodni czekanie na kase z banku oczywiscie, jezeli napisali czek to nie napisali Western Union - nie liczyl bym na cud - zapewne money order albo cos podobnego.ale czekanie 4-6 tyg. na czek czy na kase ?? i w kazdym banku bede mogl to zrealizowac ?? jakie dokumenty wymagaja ?? dzieki za odp.