>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: FC Porto - Manchester United

Status
Zamknięty.
miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Wynik meczu w Manchesterze: 2:2
[1x2] FC Porto - Manchester United 3.55 3.35 2.00
[Awans] Porto - Manchester 1.80 1.80

luniu 20

luniu

Użytkownik
Po remisie 2:2 na Old Traford Porto sprawiło na pewno małą niespodziankę. Większość myślała że będzie to łatwe zwycięstwo Manchesteru a rewanż na Stadionie Smoka będzie tylko formalnością tak się nie stało i bardzo dobrze. Porto udowodniło że jest drużyną z charakterem i potrafi walczyć nawet z tymi największymi zespołami, bo Manchester na pewno zalicza się do tego grona. Drużyna z Portugalii stworzyła dużo sytuacji podbramkowych i ich gra bardzo mi się podobała, stać ich było nawet na zwycięstwo. Manchester jest na pewno w dołku i nie ma co się oszukiwać, rewanż będzie dla nich ważnym sprawdzianem. Czy przełamią złą passę ?. Wielu z Was zapewne postawi na awans lub zwycięstwo Manchesteru. Jak dla mnie do dalszej rundy awansuje Porto. I proszę nie posądzać mnie o żadną stronniczość bo nie kibicuje żadnej z tych drużyn. Należy spojrzeć na to trzeźwym okiem , a nie ślepo stawiać na Manchester. A najlepiej to sobie odpuścić typowanie tego meczu, lecz jakbym miał stawiać to grałbym na awans Porto. I życzę tej drużynie dużo szczęścia i awansu do dalszej części rozgrywek.

R 0

rafalrdnk

Użytkownik
Awans Porto - Manchester ?
Również jestem zdania że Manchester nie pryzklada sie do grz i porto moye nas tu zaskoczyc, jednak moim zdaniem korzystne jest obstawienie typu - druzyna 1 strzeli, poniewaz nawet jesli mieli by przegrac to napewno nie do zera, co wy na to?

bombelkszo 49

bombelkszo

Użytkownik
Porto zagrało w Manchesterze bardzo dobrze, zaskakując &quot;Czerwone Diabły&quot; wysokim presingiem niemal przez cały mecz. Ale angielska drużyna drugi raz nie da się już zaskoczyć, a ponieważ każdy &quot;niski&quot; remis ją eliminuje, możemy spodziewać się, że zagra bardzo ofensywnie. I chyba nikogo nie trzeba przekonywać, że to potrafi. A jeśli na United jest tak wysoki kurs, tym lepiej.
TYP: 2

-riddick- 0

-riddick-

Użytkownik
Jak dla mnie to widzę dość zacięty mecz, Manchester będzie szalenie atakował, lecz Porto nie należy do słabych drużyn i nie ucieknie z podkulonym ogonem tylko broniąc dobrego rezultatu z wyjazdowego meczu. Niespodzianka z ubiegłego tygodnia może się potwórzyć i nie liczył bym na korzystny rezultat dla kibiców Czerwonych Diabłów. Myślę, że w meczu padnie około 4 bramek, tym bardziej, iż obie drużyny pragną awansu, a rewanże niekiedy obfitują w większą ilość goli.
TYP:
ilość goli mniej 2.5/więcej 2.5 kurs: 1,88

rafhack 0

rafhack

Użytkownik
Spotkanie: FC Porto - Manchester United
Typ: Man Utd
Kurs: 2.00
Buk: expekt
Analiza: Rewanżowe spotkanie pomiędzy FC Porto a Manchesterem United zapowiada się bardzo ciekawie. W pierwszym meczu na Old Trafford padł nieoczekiwanie remis. Portugalczycy strzelili bramkę na wagę cennego remisu w 85 minucie. Manchester nie zagrał wspaniałego futbolu, Porto grało swoje, dzięki czemu wywieźli z Anglii remis. United aby awansować muszą wygrać lub ewentualnie zremisować 3-3 (2-2 spowoduje dogrywkę). W pierwszym meczu Manchester zagrał w sporym osłabieniu. W ostatnim meczu ligowym odpoczywał Cristiano Ronaldo, ktory zagral ostatnie 20 minut. Czerwone Diabły zwyciezyly w koncowce dzieki trafieniu mlodziutkiego Włocha, Machedy. Manchester to obroncy tytulu Ligi Mistrzow, wiec trudno sobie wyobrazic, ze odpadną już w ćwierćfinale i to z Porto. Dużo rolę napewno odegra Alex Fergusson, ktory odpowiednio zmotywuje zawodników. W świetnej dyspozycji w Man Utd są Rooney i Park Ji Sung. Dużą rolę odegra na pewno Ronaldo i Tevez ( strzelec bramki na OT).
FC Porto zapowiada ostrą walkę z mistrzem Anglii. W ostatnim meczu ligowym pokonali Amadorę 3-0, która jest przeciętniakiem ligowym. Uważam, że pierwszy mecz był wypadkiem przy pracy Red Devils i jutro pokażą futbol godny mistrza Ligi Mistrzów, dzięki czemu wygrają i awansują do dalszej rundy.

sekular 47

sekular

Użytkownik
A ja bym przestrzegal przed optymizmem ze MU ugra cos w Portugalii, Amadora to przecietniak jakich malo, ale czy Sunderland takze do nich nie nalezy...?! Fakt faktem, LM jak sama nazwa wskazuje jest liga najlepszych, tutaj nie ma slabych a juz napewno nie na tym etapie... FC Porto ma wspanialy wynik, ugralo w Anglii nie tylko remis ale do tego bardzo wysoki 2-2 robi im wspaniala zaliczke...
MU stoji pod sciana z nozem na gardle, bo odpasc w tej fazie rozgrywek z taka druzyna jak Porto to troszke lipa...;) Natomiast Porto jest krok od niespodzianki, mysle ze jutro bedzie grysc trawe zeby wygrac a juz napewno zremisowac 0-0 lub 1-1. MU jest w fatalnej formie i sadze ze jutro noz na gardle wcale im nie pomoze!
Nawala przedewszystkim obrona MU ktora stoji a jej gracze patrza jeden na drugiego. . . Nawet jesli jutro wystapi Ferdinand to i tak po kontuzji nie zagra na full. A na Ronaldo sadze ze nie ma co liczyc, i nawet fakt iz odpoczywal w meczu z Sunderlandem nie pomoze, bo srodek pola gral, a Ronaldo czy odpoczywa czy gra to i tak w kazdym meczu spaceruje po boisku...
Ja licze jutro na FC Porto, i ich zawzietosc, nie maja nic do stracenia, poniewaz nawet przegrana z MU w FT nie bedzie dla nich kompromitacja tylko doswiadczeniem, a ewentualna wygrana obleci swiat w 5 minut...
pozdrawiam.

H 177

h3sus

Użytkownik
Wg. mnie Manchester to zbyt dobra drużyna aby pozwolili sobie na porażkę lub niski remis i odpadnięcie w tej fazie rozgrywek.
Wolne przemyślenia na temat typów
Man U. win Kurs 2,1 ✅ ewentualnie X2 Kurs 1,25 ✅
Powyżej 2,5 gola Kurs 2,0 ⛔
Obie drużyny strzelą Kurs 1,8 ⛔
Kursy brane z bet365

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
ja tez uważam ze MU powalczy chociaż dlatego ze Ferguson nie jest taki głupi i pewnie od razu rusza do ataku a pamietajmy ze jak strzela 1 gola (chociaż moga więcej) i nie straca to awansuja
typ:2

r0b3rt0 0

r0b3rt0

Użytkownik
A na Ronaldo sadze ze nie ma co liczyc, i nawet fakt iz odpoczywal w meczu z Sunderlandem nie pomoze, bo srodek pola gral, a Ronaldo czy odpoczywa czy gra to i tak w kazdym meczu spaceruje po boisku...
Hmm... to chyba o innym Ronaldo mówisz a nie o tym, który strzelił najwięcej bramek w poprzednim sezonie w Europie, który często asystuje i bierze się za rozgrywanie.

Jeśli Ferguson dał mu odpocząć - co się rzadko zdarza - to znaczy, że na niego liczy szczególnie w tym meczu. Może mówi się, że w rozgrywkach Ligi Mistrzów Ronaldo gra gorzej niż w Premiership ale taką opinię może zmienić jedno jego zagranie w tym meczu.

Zastanawiam się nad typem over 3,5 w tym meczu - kurs 3,50 w betsson. A już na pewno typ over 1,5 dla samego Manchesteru u tegoż buka po kursie 2,11

simons 646

simons

Forum VIP
Nikt nie wspomnial ze ManU jeszcze nigdy nie wygralo z Porto na wyjezdzie.
Bylo 2-1 i 0-0 coprawda bylo to dawno temu, ale zawsze.
Do tego obie druzyny ostatnio overuja, ja stawialbym na under na przelamanie serii cos ala 1-1 by pasowalo, albo i 0-0
Mysle ze mozna by bylo nawet sie skusic o dokladny wynik 0-0 , 1-1
ManU w dolku, ciezko widze ich awans, tymbardziej ze Porto gra ladnie i u siebie ????

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Ja w tym meczu obstawiam over 2,5, obie drużyny nie maja na dziś najlepszych linii defensywnych, nadrabiają natomiast atakiem. Zwycięzcę tej pary podać jest niezwykle trudno, jak już to chyba najlepiej obstawić 12, bo do remisu nikt specjalnie dążył nie będzie.

yarson 0

yarson

Użytkownik
Szczerze?! W tym meczu może się zdarzyć dosłownie wszystko, wynik może byc 0-0 ale równie dobrze mecz może się skończyć nawet 6-6. Na pewno nie będzie to łatwe spotkanie dla żadnej z drużyn. Jestem oczywiście na MU ale raczej nie postawił bym na nich większej kasy. Liczę że diabły pokażą na co Ich stać i zagrają spotkanie na najwyższym poziomie deklasując rywala. Jak jednak wiadomo historia lubi się powtarzać a stadion Porto do najdogodniejszych dla przyjezdnych nie należy. Jedynym ciekawym typem na to spotkanie jest wybranie strzelca bramki. IMO Rooney jest tu najlepszym typem. Wayne jest bardzo waleczny i posiada bardzo wysokie umiejętności. Napewno będzie chciał coś strzelic aby przybliżyc możliwośc zdobycia dwa razy pod rząd pucharu Ligi Mistrzów. Typowanie 1x2 w tym spotkaniu jak dla mnie mija się z celem ponieważ szczebel rozgrywek jest zbyt wysoki.
Rooney to score 2,7 (fortuna)
pozdrawiam i życze powodzenia;)

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Szczerze?! W tym meczu może się zdarzyć dosłownie wszystko, wynik może byc 0-0 ale równie dobrze mecz może się skończyć nawet 6-6. Na pewno nie będzie to łatwe spotkanie dla żadnej z drużyn. Jestem oczywiście na MU ale raczej nie postawił bym na nich większej kasy. Liczę że diabły pokażą na co Ich stać i zagrają spotkanie na najwyższym poziomie deklasując rywala. Jak jednak wiadomo historia lubi się powtarzać a stadion Porto do najdogodniejszych dla przyjezdnych nie należy. Jedynym ciekawym typem na to spotkanie jest wybranie strzelca bramki. IMO Rooney jest tu najlepszym typem. Wayne jest bardzo waleczny i posiada bardzo wysokie umiejętności. Napewno będzie chciał coś strzelic aby przybliżyc możliwośc zdobycia dwa razy pod rząd pucharu Ligi Mistrzów. Typowanie 1x2 w tym spotkaniu jak dla mnie mija się z celem ponieważ szczebel rozgrywek jest zbyt wysoki.
Rooney to score 2,7 (fortuna)
pozdrawiam i życze powodzenia;)
Hm wiesz co dla mnie mija sie z celem obstawianie kto strzeli bramke w tym meczu. Moze wpasc jeden gol a strzelcem bedzie np Vidic. Skoro maja wpasc bramki to wpadna, ale nigdy nie pisze ze to mija sie z celem bo jak dla mnie Manu gra w najlepszym składzie, powrócili wszyscy łacznie z Ferdinandem i jak dla mnie bedzie pewne zwyciestwo Manu i Arsenalu. Swoja droga nie bałem sie zagrac sporych pieniedzy własnie na te 2 mecze. Ktos napisał ze Sunderland jest sredniakiem. Cisse jest wiecej warty niz jakis cały sredniak z ligi portugalskiej. dajmy spokoj ja widze 3 druzyny angielskiej na dalszym etapie rozgrywek. Obstawianie czy ktos strzeli z Manu to trzeba 11 zawodników wybrac i sie okaze ze bramke strzeli ktos z ławki i da zwyciestwo. Bez jaj takie rzeczy to tylko w Polsce i tylko w Legii hahah.
Jednak mam nadzieje ze zarówno strzeli bramke Rooney i tak samo licze3 na gładkie zwyciestwo Manu 2-0 lub 3-0

adiolsztyn 0

adiolsztyn

Użytkownik
Dzisiaj o 20.45 na Estadio Dragao miejscowe Porto podejmie Czerwone Diabły. Pierwszy mecz zakończył się wynikiem 2:2 co w lepszej sytuacji premiuje gospodarzy dzisiejszego spotkania. Manchester aby awansować musi dzisiejsze spotkanie wygrać, lub wysoko zremisować (3:3). Przed portugalskim zespołem niespotykana szansa na awans do półfinału LM, więc mobilizacja w zespole jest ogromna. Anglicy w tym meczu muszą od samego początku spotkania zacząć atakować, bo grają tylko o zwycięstwo - jak wiadomo Porto się nie położy na boisku w tym spotkaniu, tylko także będzie od samego początku chciało strzelić bramkę co napewno pozwoliłoby im ustawić to spotkanie pod siebie. Oba zespoły zagrają dzisiaj w najsilniejszych składach - ostatnio w Man Utd odpoczywał Ronaldo (mecz ligowy z Sunderlandem). Oba zespoły mają w swoich składach naprawdę mocną stronę ofensywną, która potrafi strzelać mnóstwo bramek (Porto - Lisandro Lopez, Hulk, Lucho Gonzalez; Manchester - Ronaldo, Rooney, Scholes). Oba zespoły posiadają zdecydowanie słabsze linie defensywne niż ofensywne, czego przykładem był np w ostatnim meczu błąd Bruno Alvesa, w Red Devils też przytrafiają się błędy. Każdy rzut rożny, każdy wolny, każde dośrodkowanie będą okazją do strzelenia bramki przez któryś z zespołów, ponieważ wszyscy posiadają w składach wysokich obrońców potrafiących radzić sobie przy stałych fragmentach gry, jak i świetnych ich wykonawców (Ronaldo, Scholes, Lucho, Bruno Alves). Zważając jeszcze na fakt, że pierwszy mecz zakończył się dość wysokim wynikiem remisowym, to uważam, że właśnie ten wynik wymusi na grze Manchesteru strzelenie przynajmniej dwóch bramek - a jak pisałem wcześniej, Porto nie położy się i spotkania nie odda. Będzie cios za cios, a wynik jaki przewiduje to w granicach 3-2 dla któregoś z zespołów.

typ: powyżej 3,5 gola
kurs: 3,35
buk: betsafe

lantz 183

lantz

Użytkownik
FC Porto - Manchester United 1 2.55 (X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem) BWIN

Dziś o 20.45 na Estadio Dragao z pewnością czeka kibiców bardzo ciekawe spotkanie. Po tym co pokazały Smoki w pierwszym meczu na Wyspach myślę że warto zagrać na zwycięstwo gospodarzy a w przypadku remisu otrzymamy zwrot stawki. Porto na Old Trafford zagrało bardzo odważnie i pierwsi strzelili bramkę, mieli więcej sytuacji niż te dwie po których padły bramki. Niestety nie udało się przywieść do Portugalii większego bilansu strzelonych goli a szkoda. Piłkarzy gospodarzy nie będzie mógł prowadzić z ławki trenerskiej Jesualdo Ferreira który został ukarany przez Uefa zawieszenia na ten mecz za rzekome gesty do sędziego podczas meczu z Atletico Madryt. Jednak mimo wszystko myślę że stoją oni przed ogromną szansą sprawienia niespodzianki jaką z pewnością była by wygrana nad wielkim Manchesterem. Piłkarze Fergusona w ostatnim ligowym spotkaniu nie grali najlepiej i ograli skromnie na wyjeżdzie Sunderland 1:2. Dzisiaj to oni są pod presją wyniku i muszą atakować, wiadomo remis niższy niż 2:2 da awans Porto. Dlatego też Czerwone Diabły będą musiały rzucić się do ataku od pierwszych minut co da na pewno okazje do kontry dla Smoków które jak wiemy potrafią dobrze zakończyć. Czy zobaczymy geniusz Lisandro Lopeza? który z pewnością marzy o awansie do najlepszej czwórki w europie, całkiem możliwe że tak ten sezon z pewnością należy do niego. Spoglądając jeszcze na statystyki pojedynków Porto z klubami z Anglii, to jest miłe zaskoczenie. Drużyny z wysp przegrywały na Dragao 21 razy, i nie był to byle kto : United, Arsenal, Chelsea i Liverpool. I jeszcze jedno to to iż jak na razie w historii ligi mistrzów nie udało się obronić wywalczonego trofeum żadnej z drużyn. Mam nadzieje że również graczom Manchesteru się nie uda. Porto zagra z pewnością z trzema napastnikami z przodu Lisandro, Hulk, Rodríguez. Myślę że równie ofensywnie nastawi swoją drużynę Sir Alex, oby na nic to się nie zdało. Odczuję ogromną satysfakcje jak dzisiejszego wieczoru jego drużyna zejdzie z boiska pokonana. Do Boju PORTO !

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Porto - Manchester United over 2.5 2.02 obie strzelą 1.69
expekt
Może i oba zespoły w nie najlepszej formie, ale Man Utd na pewno będzie grał o zwycięstwo bo nie ma wyboru, a spodziewam się raczej że Porto też coś strzeli więc i gracze Fergusona nie będą mogli się zadowolić 1 bramką. Manchester nie ma wyboru i musi atakować od początku, żeby wygrać. Na pewno zawodnicy Fergusona wiedzą jak się strzela bramki i mimo ostatnio słabszej formy nie zapomnieli tego. Tak myślę że dziś zaaplikują 2 albo 3 bramki drużynie Porto bo po prostu muszą to zrobić, aby przejść dalej. Co do Porto to też myślę że strzelą coś, w końcu grają na swoim stadionie, przy swojej publiczności więc wątpię że zamurują bramkę i będą się bronić.

tbm 642

tbm

Forum VIP
FC Porto – Manchester United
Obrona Manchesteru już nie jest takim monolitem. Czerwone Diabły w ostatnich meczach tracą sporo bramek. 2 z Porto, 2 z Aston Villą, 2 z Fulham czy też 4 z Liverpoolem ! Teraz co prawda wraca Rio Ferdinand, ale czy poprawi jakość gry obronnej na tyle, że Devils nie stracą bramki? Goście muszą zagrać ofensywnie, bo wynik z pierwszego meczu, czyli 2-2 nakazuje im strzelać gole w rewanżu. Co prawda po Fergusonie równie dobrze możemy spodziewać się tzw. kontrolowanej ofensywy, ale moim zdaniem FC Porto już w pierwszym spotkaniu udowodniło, że jest ekipą na tyle dobrze czującą się w pojedynkach właśnie z rywalami typu Manchester, który długo utrzymuje się przy piłce, że na Estadio Dragao ekipe Fergusona łatwo nie będzie. Porto oddało 10 strzałów na bramkę rywali na Old Trafford, tym bardziej u siebie powinno to czynić. Piłkarze tej drużyny wydaje się, że mocno wierzą w swoje umiejetności i są żądni pokonania Manchesteru United. Mając jednak na uwadze potencjał gości Rooney, Berbatow czy C.Ronaldo jestem zdania, że Porto wynik 0-0 nie wystarczy, bo goście bramkę zdobyć powinni. Porto wystapi w tym meczu bez... trenera Jesualdo Ferreiry, ale piłkarze chyba wiedzą co mają robić i jak mają grać. Hulk, Lisandro Lopez, Lucho Gonzalez to piłkarze stworzeni do stwarzania zagrożenia pod bramką przeciwnika. Strzałów Porto znów na pewno odda sporo i spodziewam się, że choć jeden z nich wpadnie do bramki Manchesteru.
Typuję, że w tym meczu obie drużyny strzelą bramkę. Jak już wspominałem Manchester ma takich zawodników i w taki sposób musi grać ten mecz, że po prostu bramkę zdobyć powinien. Porto ma wielkie ambicje, piłkarze mają wielką wiarę w swoje umiejętności, a i sytuacje na zdobywanie bramek mieć powinni. Jak wykorzystają choć jedną będę zadowolony.
Mój typ: Obie strzelą – 1,75 w Bet365 ⛔

S 0

szczygiel87

Użytkownik
Meczyk minal, emocje opadły a pieniadze wygrane ???? . Dziwi mnie wynik 1-0 w meczu i szczerze mówiac nic sie w nim ciekawego nie działo. Żałuje, że nie został pokazany mecz Arsenalu z naszym bramkarzem, juz nie bede wspominał ile tam padło bramek. W moim odczuciu meczyk słabiutki, wynik zasłuzony i adekwatny do tego co wydarzyło sie na boisku. Poprostu zwykły, przecietny mecz i nic wiecej. Kto nie ogladał napewno nic nie stracił. tvp niech pomysli o zlikwidowaniu z ramówki M jako miłosc na rzecz meczu Lm raz na jakis czas, nikt chyba nie umrze jak nie zobaczy losów swoich ukochanych bohaterów ha. W sumie jest co załowac bo wczorajszy mecz pomiedzy Liverpoolem a chelsea był piekny i jak dla mnie najlepszy meczyk tej LM ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
No i kto gra dalej wiemy...
Mecz nudny okropnie...walenie glowa w sciane po obu stronach w tym troszke przeblysku MU i ciezkiej rzemieslniczej walki FC Porto. Osobiscie jestem troche zaskoczony postawa FC Porto, ktore zmarnotrawila szanse jaka uzyskalo po pierwszym meczu.
W pierwszym spotkaniu MU stal a Porto biegalo, natomiast w tym meczu obie druzyny staly. No a niestety jak sie nie biega to sie nie wygrywa. Gospodarze wyszli jakby sparalizowani, od poczatku bylo widac, ze bedzie im sie ciezko grac.
MU dopasowal sie poziomem do rywala, widza ze nie idzie mu dzis. Mnostwo nie dokladnych podaj z obu stron. Jeszcze deszcz w pierwszym minutach 2polowy, dokonczyl sprawe.
No szkoda bo bardzo liczylem na Porto ze wyeliminuje MU, jednak pocieszajacy jest fakt ze MU jak gral fatalnie tak gra nadal... Mam nadzieje ze w finale strafi mu sie Barcelona i dostanie worek bramek.
No i oczywiscie dwa slowa o moim ulubiencu;) C. Ronaldo! Bramka ladna! ;) Cos mu wreszcie wyszlo, (sporo mu dopomogl Helton) ale prucz tego jednego strzalu nie zaprezentowal nic. Bardzo podobala mi sie sytuacja z drugiej polowy jak przy kontrataku dla MU Ronaldo podbiegl do Carricka zabral mu pilke przy czym zdeptal kolege a dwa metry potem wywalil sie o wlasne nogi ???? Reszta takze bez rewelacji, klasa oczywisice tylko Evra ???? ! Szacunek...
Kiedys tu ktos fajnie napisal ze Ronaldo, spaceruje i nie ma juz polotu w jego grze, ale zostalo mu troche instynktu strzeleckeigo ktory takze juz zanika... I te troszke instynktu ktore mu zostalo dalo dzis awans MU ( chociaz dla mnie i tak jest klaun)...
pozdrawiam.
EDIT: Sry mialo byc w finale, nie wiem skad to semi sie wzielo;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom