>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Bayern Monachium - Sporting Lizbona

Status
Zamknięty.
czeslavv 56

czeslavv

Użytkownik
meczu nie ma sensu obstawiać, sporting wiele juz nie ugra, a bayern...tego nie wie nikt! mogą zagrać dobry mecz i wygrać drugi raz 5-0 (mało prawdopodobne), bardziej realna jest jest gra zachowawcza, skład napewno bedzie okrojony - priorytet wrócić na szczyt bundesligi. Osobiscie jestem kibicem Bayernu i mysle ze przed własną publicznością skromnie wygrają... typ w granicach 1x czyli niepuszczalny.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
obaj macie racje , bylo kiedys taka sama sytuacja tyle ze w PU. i na pewno klinsmann weźmie pod uwagę również Bundeslige i w tym meczu da zagrac &quot;rezerwom&quot; w tym meczu widzi mi sie x2 bo jak by nie bylo portugalczycy tez chca zejsc ze sceny z twarza a wygraz na alianz arena na pewno nei jako ich pocieszy

P 0

przemekroz

Użytkownik
Bayern zagra ostrożnie i jest w stanie przegrac to spotkanie 1:0 ale zgodnie z moim mottem życiowym: &quot;bić szwabów&quot; obstawiam 6:0 dla Lizbony.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Hehe no, ciekawe jaki kurs by na to był :jezora:

mi się wydaje, że może być remis, Bayern nie będzie cisnął, Sporting chyba zrezygnowany, raczej też nie.

W tym meczu kurs na remis 4,00 może być pomyłką buków :spokodfhgfh:

ja chyba zagram takiego singielka, chociaż tak dla emocji i być może wejdzie

:-D

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
przemko ale nie lubisz niemieckich klubow hehe ???? ale watpie aby portugalczycy dosc pewnie pokonali niemcow. zreszta jak juz pisalem , ten mecz odpuszcza na bank majac w glowach walke o patere i wazny mecz w bochum. sytuacja w tabeli robi sie dla nich ciezka wiec nie moga lekcewazyc nawet i bochum teraz , X2 jak najbaredziej realne

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
Jak dla mnie to wygra OVER 2,5.Dlaczego??Klinsi lubi grac otwarta pilke.Bayern na pewno cos strzeli a i moze stracic tego jednego czy tez dwa gole bo nie wiecej.Piszecie ze Bayern moze odpuscic ten mecz i zagrac rezerwami no a ci rezerwowi beda chcieli sie pokazac z jak najlepszej strony.Czyz nie tak??No bo gdzie sie mozna lepiej wypromowac jak nie w Champions League??No gdzie??

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
W tym meczu nie powinno być większego wyniku niż 1:2 dla Bayernu ; moim zdaniem więcej bramek w tym meczu nie padnie , a Bayern mając tak wielką nadwyżkę , spokojnie dowiezie awans do dalszej rundy do końca. Taka zaliczka stawia im otwartą drogę do następnej rundy , ale gracze z Portugalii , aby się nie skompromitować , będą chcieli zwyciężyć w tym meczu , bo chyba nawet oni nie wierzą , że uda im się strzelić aż tyle bramek , żeby awansować dalej.

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
Juergen Klinsmann zapowiedział, że szykuje zmiany w składzie, jednak nie będzie to do końca rezerwowe zestawienie. Niemiecki szkoleniowiec zapewnia, że trzeba grać do końca chociaż sam siebie nie oszuka i wie, że jego chłopcy są w ćwierćfinale. Jutro nie zagrają Franck Ribery, Luca Toni, Tim Borowski, którzy nie grali również w weekend w lidze. Oprócz nich nie wystąpią Altintop i Van Buyten, którzy kontuzji nabawili się w meczu z Hannoverem w sobotę. Bardzo możliwe, że od pierwszych minut zobaczymy zmienników Jose Sosa’e, Breno, Andreasa Ottla i Hansa-Joerga Butta. Trener Sportingu również ma świadomość, że sprawa awansu jest jasna, dlatego nie ma zamiaru forsować tempa. Dobitnie potwierdza to fakt, że nie zabrał do Monachium Liedsona. Oprócz niego z powodu urazów nie wystąpią Fabio Rochemback, Leandro Romagnoli oraz Helder Postiga. Wraca natomiast po kontuzji Veloso. Bardzo możliwe, że na Alianz Arena żadna z drużyn nie będzie grała ze zbytnim zaangażowaniem i nie zobaczymy wiele goli. Under 2.5 @1,85 całkiem możliwy.

akarin 0

akarin

Forum VIP
To źle Ci sie wydaje.
Najpierw zdobądź jakaś wiedzę na temat o którym chcesz napisać.

W Bayernie zadebituje Butt (doświadczony bramkarz jakby ktoś nie wiedział, ma więcej meczy w BL niż Rensing, finał LM z Bayerem itd). W obronie należy spodziewać sie Breno zamiast Demichelisa. Do tego Sosa, Ottl w pomocy. Albo Ze albo Bommel sobie odpoczną, bo w weekend wazny mecz z Bochum.
Atak ten sam co ostanio. Klose na pewno powalczy, a Podolski jest nie do przewidzenia, ale powinien też zagrać dobrze, jak ostatnio.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Bayern nie zagra w pełni optymalnym składem i to jest w 100% pewne , skoro mają taką wielką zaliczkę , no to teraz nie będą mieć najmniejszego problemu z wywalczeniem awansu , a młodzi , w miarę doświadczeni zawodnicy będą w stanie się wypromować w Lidze Mistrzów i być może powoli walczyć nawet o pierwszy skład w drużynie Bayernu Monachium.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
dla mnie to jest stara gadka że młodzi to się będą chcieli pokazać i tu zaraz w pełni zastąpią pierwszy skład , bzdura. wiadomo młody , mniej doswidczony , słabsza psychika , fakt że chęć pokazania może uskrzydlić ale może i zdeprymować po za tym jak ktoś jeszcze nie jest gotowy na wielki futbol to i takie chęci nie pomogą;)
Ps Rzepek ;] to jest Liga Mistrzów :d

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
VS

⚽ Beyern - Sporting Obie drużyny strzelą gola TAK 1,90 ✅ 7:1 ????
▶ Sportingbet

Jutro o 20.45 rewanżowe spotkanie w 1/8 ligi mistrzów. Na Alianz Arena spotkają się prawie pewny awansu Bayern oraz strasznie zmobilizowany do tego aby z Europy zejść z twarzą Sporting. W pierwszym meczu Bawarczycy rozgromili na Jose Alvalade gospodarzy aż 5:0. Tak więc chyba sprawa awansu stoi już jasno. W portugali znakomity mecz rozegrał Ribery który prawdopodobnie jutro nie zagra. Wogóle Klinnsman jutro zapewne postawi na bardziej rezerwowy skład , bardziej odmłodzony. Zapewne nie zagrają jeszcze inne filary tj Rensig (średni filar ???? ) Demichelis , Bommel. Po za tym nie powinni zagrać jeszcze Luca Toni i Tim Borowski. Tak więc Bayern ten mecz może z deka odpuścić mając na celu również jako priorytet tryumf w Bundeslidze. A tam sytuacja zbyt różowa nie jest bo zespół Klinnsmana traci 4 pkt do Herty. Niby nie jest to dużo ale nie mogą im już się przydarzyć następne wpadki. Dlatego też to że Bayern potraktuje ten mecz trochę ulgowo bo w weekend mają znowu kolejny ciężki mecz w Bochum który jest zapewne priorytetem numer jeden jeżeli chodzi o ten tydzień i 3 pkt. To że bawarczycy jutro gola zdobędą to nie powinno ulegać dyskusji choć by dlatego że w ataku zapewne zagra Klose a wspierał go bedzie Podolski. A dlaczego gola zdobędą goście ?? Bayern jak na zespół tej klasy traci mnóstwo bramek na Alianz Arena. Tylko Borussia Moenchengladbach ma tych bramek wiecej straconych ale ona zajmuje przedostatnie miejsce w tabeli ! W 11 meczach u siebie Bayern stracił aż 20 bramek , ale i bardzo dużo strzelił bo aż 33 co daje prawie 3 bramki na mecz! jutro po za tym w bramce Niemców powinien zagrać Hans Joerg Butt. Jest to dobry bramkarz ale wydaje mi sie ze lata świetności kiedy to grał jeszcze w Leverkusen ma juz za sobą, po za tym żadko grywa w I składzie bayernu i z trochę odmłodzoną obroną może mieć trochę trudny kontakt. Po za tym jak już pisałem na wstępię , Sporting do tego meczu podejdzie na bardzo poważnie, będzie chciał zakończyć przygodę z LM z twarzą i powinien pokusić się o dobry wynik. zresztą już kiedyś była podobna sytuacja z udziałem bayernu, kiedy to w I meczu na wyjeździe ograli Anderlecht 5:0 a w rewanzu polegli 1:2. myślę że tym razem będzie tak samo ;)

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
dla mnie to jest stara gadka że młodzi to się będą chcieli pokazać i tu zaraz w pełni zastąpią pierwszy skład , bzdura. wiadomo młody , mniej doswidczony , słabsza psychika , fakt że chęć pokazania może uskrzydlić ale może i zdeprymować po za tym jak ktoś jeszcze nie jest gotowy na wielki futbol to i takie chęci nie pomogą;)

Ps Rzepek ;] to jest Liga Mistrzów :d
no wiadomo , że nie są tak doświadczeni , jak starzy wyjadacze Bayernu Monachium , ale wiesz , skoro młodzi to wiadomo , że będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony i dać z siebie 100% . Nawet jeśli nie wygrają spotkania , to (gdy rozegrają dobry mecz) , mogą zostać dostrzeżeni przez inne kluby , w których mogą pełnić kluczową rolę , także mecz z pewnością będzie obfitował w wiele sytuacji strzeleckich i bramkowych ;)

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
oby oby ???? ale wiedz że ciężko jest jednym meczem zabłysnąć i od razu po jednym meczu a LM przebierac w ofertach ???? ( chodzi mi o pelne mecze a nie zmiany) po za tym tak jak mowisz , fakt ze zastepuja podstawowych moze sprawic ze pod presja beda grac lepiej ale mogą się spalić też. choć to jest mało realne bo to nie beda ich pierwsze wazne mecze ???? mam nadzieję że będzie tak jak napisałes na koncu. ładny otwarty mecz z wieloma sytuacjami i najlepiej barmkami ????

M 0

mirek186

Użytkownik
Ja tak jak pisałem u siebie w temacie, za Sportingiem jestem, jednak jak sie jedzie na wyjazd z ligi mistrzów po porażce 0-5 to nie po to panowie żeby następny mecz odpuścić, i jakim składem Sporting nie wyjdzie to ci zawodnicy będą grali do przodu i atakowali starając sie spotkanie wygrać bo co im innego pozostało, do tego na pewno trener przynajmniej teoretycznie ułożył jakiś plan odrobienia tej straty, jak wyjdzie z praktyki to nikt nie wiem, ale na pewno szybka bramka lub przynajmniej ataki dadzą tutaj Bayernowi do myślenia i zrobi nam sie ciekawe widowisko na pewno ładniejszy mecz niż Liverpool vs. Real będzie. A Bayern to nie wiadoma jak chcą zagrać ale obrona jest u nich najsłabszą formacją do tego Bayern nie jest drużyną przyzwyczajoną do gry defensywnej lub bronienia rezultatu np. jak Liverpool przez 90 min. Oni cały czas w lidze są właśnie tą drużyną przed którą się bronią i myślę że dzisiaj tego Klinsmann nie będzie zmieniał bo nie ma poco. Da pograć rezerwą ale mentalnie i taktycznie powinien być to ten sam Bayern bo jak uda im sie strzelić to Sporting już będzie musiał strzelić 7. Więc ja tutaj licze na otwarte spotkanie, i lekko kibicuje Sportingowi myślę ze jeszcze w tych piłkarzach jest trochę ambicji i odejść z klasą też się liczy zwłaszcza po 0-5 u siebie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Ja tak jak pisałem u siebie w temacie, za Sportingiem jestem, jednak jak sie jedzie na wyjazd z ligi mistrzów po porażce 0-5 to nie po to panowie żeby następny mecz odpuścić, i jakim składem Sporting nie wyjdzie to ci zawodnicy będą grali do przodu i atakowali starając sie spotkanie wygrać bo co im innego pozostało, do tego na pewno trener przynajmniej teoretycznie ułożył jakiś plan odrobienia tej straty, jak wyjdzie z praktyki to nikt nie wiem, ale na pewno szybka bramka lub przynajmniej ataki dadzą tutaj Bayernowi do myślenia i zrobi nam sie ciekawe widowisko na pewno ładniejszy mecz niż Liverpool vs. Real będzie. A Bayern to nie wiadoma jak chcą zagrać ale obrona jest u nich najsłabszą formacją do tego Bayern nie jest drużyną przyzwyczajoną do gry defensywnej lub bronienia rezultatu np. jak Liverpool przez 90 min. Oni cały czas w lidze są właśnie tą drużyną przed którą się bronią i myślę że dzisiaj tego Klinsmann nie będzie zmieniał bo nie ma poco. Da pograć rezerwą ale mentalnie i taktycznie powinien być to ten sam Bayern bo jak uda im sie strzelić to Sporting już będzie musiał strzelić 7. Więc ja tutaj licze na otwarte spotkanie, i lekko kibicuje Sportingowi myślę ze jeszcze w tych piłkarzach jest trochę ambicji i odejść z klasą też się liczy zwłaszcza po 0-5 u siebie.
no wiadomo , że Sporting nie odpuści , bo nie mają już nic do stracenia , a skoro zaszli już tak daleko to teraz będą walczyć do upadłego , aby się nie skompromitować. Nawet jeśli Sporting strzeli jedną bramkę , to Bayern na pewno się tego nie przestraszy , skoro ma tak wielką zaliczkę przed rewanżem. Widziałem typ konrad140 na ten mecz , że obie drużyny strzelą bramkę i jak najbardziej się z tym zgodzę. Jeśli Sporting strzeli 1 lub nawet 2 bramki to Bawarczycy będą dążyć do tego , aby też jedną zdobyć , jak to się mówi &quot;honorówkę&quot; , chociaż nie sądzę , aby tutaj był inny wynik niż zwycięstwo Niemców lub remis.

adriano241 0

adriano241

Użytkownik
Osobiście nie polecam tego meczu bo w nim może się zdarzyć wszystko.
Sytuacje które mogą się zdarzyć:
1.Bayern będzie chciał się pokazać przed własną publicznością i wygra jednym golem.
2.Rezerwowi Bayernu będą chcieli się pokazać i zagrają ładny mecz.
3.Sporting wie, że nie ma szansy na awans i odpuści sobie mecz.
4.Portugalczycy są dobrzy i wygrają albo doprowadzą do remisu.
5.Obydwa zespoły odpuszczą sobie mecz i będzie remis.
Ja osobiście obstawiam na remis.

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Osobiście nie polecam tego meczu bo w nim może się zdarzyć wszystko.

Sytuacje które mogą się zdarzyć:
1.Bayern będzie chciał się pokazać przed własną publicznością i wygra jednym golem.
2.Rezerwowi Bayernu będą chcieli się pokazać i zagrają ładny mecz.
3.Sporting wie, że nie ma szansy na awans i odpuści sobie mecz.
4.Portugalczycy są dobrzy i wygrają albo doprowadzą do remisu.
5.Obydwa zespoły odpuszczą sobie mecz i będzie remis.

Ja osobiście obstawiam na remis.
Jesli ładną gre ograniczasz to pozostalych punktów to po pierwszej polowie dodalbym 6 punkt:
6.Bayern zrobi powtorke z rozrywki i powtorzy scenariusz z poprzedniego meczu ;))
Sam osobiscie nie spodziewalbym sie tak otwartej gry bo trudno powiedziec ze ktos tu sie oszczedza (a napewno nie jest to bayern).
Wynik do przerwy:
4:1

M 0

micklbn

Użytkownik
Bayern nie ma takiej świetnej formy w tym momencie;/;/jak oni prowadza 6.1 to ja nie wiem;]nie lubię ich strasznie ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom