>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Bayern Monachium - Sporting Lizbona

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no dzisiaj Bayern pokazał prawdziwą klasę . Już dawno nie widziałem , aby Bawarczycy rozgrywali tak świetne dwa spotkania w Lidze Mistrzów , tym bardziej , że po pierwszym meczu już mieli sporą przewagę . Mimo , że nie grali w optymalnym składzie , to pokazali , że w tym sezonie oni również mogą liczyć się w walce o końcowe trofeum . Gratuluje ????

M 0

micklbn

Użytkownik
No gratulacje się należą jakby nie patrzeć ale spodziewałem się lepszej gry ze strony Sportingu. Moze nie jest to wielki klub ale niewątpliwie potrafi grać w piłkę, w końcu wyszedł z grupy żeby stracić 12 bramek to coś nie tak;]

jancio09 35

jancio09

Użytkownik
No i znowu pogrom.Jak to jest ze Bayern w lidze nie zachwyca a tu nawet mocny Sporting 7-1.Dziwne??Zobaczymy jak to bedzie na tle innych zespolow bo wychodzi na to ze Sporting jest strasznie cienki.

M 0

micklbn

Użytkownik
Myślę, że sporting po pierwszym meczu wyszedł na dzisiejsze spotkanie podłamane;/graja na wyjeździe moze i na poczatku walczyli stracili ze 2 bramki i juz się posypało;/tylko właśnie czemu taki wysoki wynik;]myślę, że w kolejnym meczu odpadną;]

futro_z_kreta 41

futro_z_kreta

Użytkownik
Myślę, że sporting po pierwszym meczu wyszedł na dzisiejsze spotkanie podłamane;/graja na wyjeździe moze i na poczatku walczyli stracili ze 2 bramki i juz się posypało;/tylko właśnie czemu taki wysoki wynik;]myślę, że w kolejnym meczu odpadną;]
Jesli mowisz o Sportingu to raczej sobie juz nie pograja :jezora:

Byc moze Bayern byc swietny a moze poprostu Sporting byl za slaby?
Nie mniej uwazam ze swoja forme w bundeslidze Bayern mogl ograniczyc wlasnie dla LM. Dla mnie jest to okres eksplozji xD Niemcy przegrywaja lub remisują w lidze po to by za pare meczów rozgromic najlepszych rywali! Zobaczymy...

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Nie wiem, co siedziało w głowach piłkarzy Sportingu, kiedy wychodzili wczoraj na boisko. Rozumiem, że po tak wysokiej porażce u siebie nie mieli czego szukać w rewanżu. Ale przecież to Liga Mistrzów! Wynik zostaje zapisany w historii tych rozgrywek!
Pierwszy w historii klubu awans do fazy pucharowej i od razu taki blamaż - 12 straconych bramek w dwumeczu. Nie wiem, jak gracze Sportingu Lizbona &quot;spojrzą w oczy&quot; swoim kibicom.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
tylko nie rozumiem dlaczego trener sportingu zamiast grac najsilniejszym skladem o chociaz skromne zwyciestwo to mecz poddal wystawiając głównie rezerwy , tak jak pisał Belfast po pierwszym meczu nie wiem jak mogli spojerzec kibicom w oczy , a teraz ?? wygrana bedz nawet remis na ALianz poniekąd by by złagodziło odpadniecie a tak ?? ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no co racja , to racja , już dawno nie mieliśmy tak wysokiego wyniku w dwumeczu . Tylko teraz pozostaje zadać sobie pytanie , czy to Bayern jest aż tak mocną drużyną , że wygrywa tak wysoko , czy może Sporting nie jest na takim poziomie , aby grać z sukcesami w Lidze Mistrzów ? Bayern w 1.Bundeslidze radzi sobie co najmniej średnio , a tutaj grają , jakby to im nie sprawiało najmniejszego problemu . Może to jest ich taktyka , aby inne kluby myślały , że nie ma się co obawiać Bawarczyków , tymczasem oni pokazują na co ich stać ???? Dowiemy się tego już pewnie niebawem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom