>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rewanż: Arsenal FC - Manchester United

Status
Zamknięty.
borubar 0

borubar

Użytkownik
Moim zdaniem Vela ma większe szanse na grę od Bendtnera ponieważ Bendnter może nie jest bardzo słabym napastnikiem, ale on nie jest w stanie zagrac jakiejs nieprzewidywalnej, szybkiej pilki lub uciec do pilki na dobieg. Wenger co prawda ufa Bendtnerowi, ale uważam, że może zaryzykowac i Vela dostanie trochę więcej czasu. Może nie zagra od początku, ale jeżeli ataki będą słabe i nieskuteczne to może wejśc już od początku 2 połowy.

D 0

dziczyzna

Użytkownik
Panowie piszcie co chcecie ale ja wziąłem dzis na ten mecz kurs z bah 1X 1.50 oczywiscie ze wskazaniem na Arsenal. I przeczucie mi mowi ze MU w Londynie nie wygra. Argumenty za i przeciw Arsenalowi podaliscie wczesniej wiec nie bede sie rozwodzil, poprzestane na przeczuciu. Zagralbym 1 ale ze gram grubo 1X powinno wejsc bez wielkiego stresu. Polecam - 1,5 za 1X dobrej druzyny u siebie w meczu o wielka stawke - tylko brac!

waleczny 0

waleczny

Użytkownik
A ja myślę, że najbezpieczniejszym typem jest: obie drużyny strzelą gola w regulaminowym czasie po kursie 1.65. Zarówno MU jak i Arsenal będą chciały jak najszybciej zdobyć ze dwie bramki, bo wynik pierwszego meczu jeszcze o niczym nie przesądza. Można również zaryzykować over (2.5) po kursie 1.91.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Zwycięzca tego meczu może być tylko jeden. Oczywiście, że chodzi o Man UTD. Arsenal w tym sezonie nie gra aż na tak dobrym poziomie, aby dotrzeć do finału. Wiadomo, że brak Rio Ferdinanda (o ile nie zagra) będzie osłabieniem drużyny Manchesteru, ale sam Ferdinand meczu nie wygrywa, tylko kolektyw, który tworzą zawodnicy MAN UTD. Dla mnie ten mecz jest jednym z pewniejszych, stawiam tutaj z całą pewnością na drużynę The Reds. Poza tym oczekuję Finału Ligi Mistrzów : Barcelona - Manchester United, który będzie o wiele ciekawszy, niż Finał Arsenal - Barcelona ????

piotrek21 0

piotrek21

Użytkownik
Ja pamiętam półfinał Manchester-Barcelona sprzed roku i do najciekawszych to on moim zdaniem nie należał...Finalistów wytypować jest strasznie ciężko, ale liczę mimo wszytko że Kanonierzy będą jednym z nich. W zeszłym tygodniu Arsenal głównie próbował utrzymać się przy piłce i obronić wynik, nawet po stracie gola. Losy półfinału rozstrzygną się w Londynie, a tam team Wengera zawsze sporo goli strzela.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Co by nie było dziś arsenal musi strzelić gola jeśli myśli o awansie więc niema mowy o tym ze Mu zdominuje spotkania wydaje mi sie ze zobaczymy dogrywkę bo racze Mu nie da sobie strzelic wielu goli a jak almunia będzie miał dzien jak ostatnio to nic nie puści i po 90 min będzie 1-0

B 0

bastiano2211

Użytkownik
Nie ma Ferdinanda, ale powiedzmy też, że Arsenal nie ma Andrzeja A. i to jest wielkie osłabienie Arsenalu, bo gdyby grał myślę, że obrona Red Devils miałaby spory problem z tym zawodnikiem. Nie odejmuje innym umiejętności, ale ten zawodnik pokazał co potrafi grać z najlepszymi np w meczu z Liverpoolem. Ja osobiście liczę, że będzie mało bramek w ciągu 90 minut ????

majkelangelo 5

majkelangelo

Użytkownik
Nie ma Ferdinanda, ale powiedzmy też, że Arsenal nie ma Andrzeja A. i to jest wielkie osłabienie Arsenalu, bo gdyby grał myślę, że obrona Red Devils miałaby spory problem z tym zawodnikiem. Nie odejmuje innym umiejętności, ale ten zawodnik pokazał co potrafi grać z najlepszymi np w meczu z Liverpoolem. Ja osobiście liczę, że będzie mało bramek w ciągu 90 minut ????
Mam podobne przemyslenia. Bez Arszawina jakos nie widze zbytnio Arsenalu ofensywnego, brakuje graczy ktorzy moga namieszac. Wydaje mi sie, ze Arsenal powinien szukac szansy w stalych fragmentach, bo tak to bedzie ciezko. Jedynie Walcott swoim sprintem moze zaszalec albo niekonwencjonalne podanie Fabregasa w co szczerze watpie. Mam przeczucie, ze to bedzie mecz zblizony do tego FC Porto - Man U i wyniku tez sie spodziewam podobnego. Jesli mialbym obstawiac to X2, ale raczej omijam mecze LM na tym etapie.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Odnośnie Veli to, jestem fanem Arsenalu, oglądam każdy mecz i wystawienie go na MU i to w dodatku od pierwszej minuty byłoby zasadne tylko wtedy, gdyby Carlos miał dużo swobody w grze, czyli gdyby Arsenal wygrał pierwszy mecz na Old Trafford. Bendtner mnie denerwuje i irytuje, ale już on jest o niebo lepszym pomysłem niż Vela, który dwa razy dotknąłby w całym meczu piłki i dwa razy szybko straciłby ją w starciu z jakimś Vidiciem. Jak mamy zagrać 4-4-2 z Velą, to już wolę 4-5-1 i często skuteczne dryblingi w środku boiska Diaby&#39;ego oraz Songa, połączone z długimi, dokładnymi zagraniami Cesca i wykończeniem Ade. Jak Wenger chce wpuścić Velę, to lepiej dla nas, kibiców Arsenalu, by było to już przy stanie 3-0. A jak takiego stanu nie będzie, to niech Carlos grzeje ławkę, bo i tak na nic się nie przyda (obym się mylił;)

miko_mu 1

miko_mu

Forum VIP
stawiam tutaj z całą pewnością na drużynę The Reds
Od kiedy Manchester United ma przydomek The Reds :| ?

Jeśli nie będzie Van Persie&#39;ego to jedynym napastnikiem w Arsenalu, który może zagrozić Vidicowi i Ferdinandowi jest Adebayor. Obrona United spisuje się znakomicie gdy jest w formie, a po niepowodzeniach z Liverpoolem i Fulham właśnie w takowej się znajduje. Czerwone Diabły nie straciły gola w na wyjeździe w fazie pucharowej Ligi Mistrzów od ponad roku. Ostatni raz do siatki Van der Sara trafił Karim Benzema w 1/8 zeszłej edycji. Potem na własnym boisku Manchesterowi nie potrafiły strzelić kolejno: AS Roma, FC Barcelona, Inter Mediolan i FC Porto. Jeśli żadna z drużyn nie strzeli gola w początkowym kwadransie to spodziewam się under 2,5 i awans United.

marek1945 258

marek1945

Użytkownik
Nie wiem po co ta cała dyskusja?! Skoro Van Persie znalazł się w kadrze meczowej to zapewne wystąpi od pierwszego gwizdka za plecami Adebayora. Nie wierze że Wenger zaryzykuje grę tylko z jednym napastnikiem, Arsenal w takim przypadku nie miałby siły rażenia.
Miko_MU Arsenal jak się nie mylę nie stracił jeszcze bramki u siebie w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów, także nie kierowałbym się tutaj suchą statystyką.
Ja stawiam w tym meczu na Over 2,5. W ostatnich 3 meczach pomiędzy tymi zespołami na stadionie Arsenalu padł over! Myślę, że teraz będzie podobnie, tym bardziej że w ostatnim meczu na Emirates Stadium Arsenal był skazywany na porażkę a potrafił wygrać w bardzo dobrym stylu po dwóch bramkach Nasriego. Obstawiam wynik 2:1 dla The Gunners i niestety awans United. Tutaj każdy gol będzie zmieniał sytuację w dwumeczu i powodował reakcję w szeregach drużyny tracącej bramkę stąd mój typ. Pozdrawiam

olek308 0

olek308

Użytkownik
Z tego co wyczytałem Arsenal wyjdzie dziś w takim ustawieniu
_____________________ Adebayor_______________________

_____________________ Van Persie_____________________

______ Nasri_______Fabregas___________Diaby_________Wallcot
________Gibbs________Silvestre__________Toure_________Sagna
|
_____________________ Almunia_______________________
Rezerwowi: Fabiański, Song , Denilson, Djourou, Eboue, Bendtner, Vela.
Można więc stwierdzić, że Arsenal wyjdzie na boisko w najmocniejszym składzie jakim obecnie dysponuje. Pozostaje tylko kibicować drużynie kanonierów i wierzyć, że zostaną drużyną, która w tym roku pozbędzie się Diabłów broniących trofeum.

E 0

endrjuuu

Użytkownik
Historia meczy arsenalu z man utd w Premier League(tylko mecze u siebie arsenalu):
28 Mar 04 Arsenal 1 - 1 Manchester Utd
1 Feb 05 Arsenal 2 - 4 Manchester Utd
3 Jan 06 Arsenal 0 - 0 Manchester Utd
21 Jan 07 Arsenal 2 - 1 Manchester Utd
3 Nov 07 Arsenal 2 - 2 Manchester Utd
8 Nov 08 Arsenal 2 - 1 Manchester Utd

Wydaje mi sie, ze trudno diablom sie gra w Londynie i tego meczu Arsenal raczej nie przegra.Licze na zwyciestwo Kanonierow ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Spotkanie: Arsenal - Manchester Utd.
typ: 1
kurs: 2.90
buk: Pinnacle Sports
analiza:

ostatnie 6 meczów Arsenalu:
02/05/2009 Premier League Portsmouth vs. Arsenal FC W - 0:3
29/04/2009 UEFA Champions League Manchester United vs. Arsenal FC L - 1:0
26/04/2009 Premier League Arsenal FC vs. Middlesbrough W - 2:0
21/04/2009 Premier League Liverpool vs. Arsenal FC D - 4:4
18/04/2009 FA Cup Arsenal FC vs. Chelsea L - 1:2
15/04/2009 UEFA Champions League Arsenal FC vs. CF Villarreal W - 3:0

ostatnie 6 meczów ManU:
02/05/2009 Premier League Middlesbrough vs. Manchester United W - 0:2
29/04/2009 UEFA Champions League Manchester United vs. Arsenal FC W - 1:0
25/04/2009 Premier League Manchester United vs. Tottenham Hotspur W - 5:2
22/04/2009 Premier League Manchester United vs. Portsmouth W - 2:0
19/04/2009 FA Cup Manchester United vs. Everton D - 0:0
0:0 (OT)
2:4 (AP)
15/04/2009 UEFA Champions League FC Porto vs. Manchester United W - 0:1

Wtorek 5 maja 2009 będzie dniem wielkiej bitwy jaka zapowiada się na Emirates Stadium w Londynie gdzie nastąpi rewanż półfinału Ligi Mistrzów pomiędzy drużynami Arsenalu oraz Manchesteru United. W pierwszym meczu, na Old Trafford minimalne zwycięstwo odnieśli gospodarze, którzy wygrali 1-0 po golu Johna O&#39;Shea. Jednak w tamtym meczu Manchester zdecydowanie przeważał i Arsenal może myśleć jeszcze o awansie tylko dzięki fantastycznej postawie Manuela Almunii w tamtym meczu. Manchester przeszedł już kryzys formy i ostatnio znów grają naprawdę dobry futbol - w ostatnich 6 meczach przegrali tylko raz, a do tego trzeba dodać że była to porażka w półfinale Pucharu Anglii a Evertonem 4-2. Arsenal również odpadł w półfinale tego pucharu tyle że przegrali oni w regulaminowym czasie gry 1-2 z Chelsea czyli kolejnym półfinalistą Ligi Mistrzów. Według bukmacherów minimalnym faworytem tego spotkania są gracze sir Alexa Fergusona i jak dla mnie to jest trochę dziwne. To prawda że Arsenal jest w trochę gorszej formie niż ManU jednak w ostatnim czasie Arsenal nie przegrywał na własnym boisku. To prawda że w ostatnich 20 meczach tych drużyn lepiej grali gracze Fergusona ale w ostatnich 4 meczach na własnym boisku Arsenal z ManU nie przgrywał a 2 ostatnie wygrał. W tym sezonie w lidze angielskiej Arsenal pokonał ManU 2-1. I na koniec najważniejsza rzecz że bukmacherzy (moim zdaniem) się pomylili - Arsenal w tegorocznej edycji Ligi Mistrzów nie stracił jeszcze gola na własnym boisku! Nawet wliczając w to 3. rundę eliminacji. Więc uważam że minimalnym ale jednak faworytem tego meczu są gracze Arsene&#39;a Wengera. Gracze The Gunners nie zależnie z jakim rywalem grają na własnym boisku to grają większość czasu do przodu a teraz kiedy muszą odrobić stratę 1 gola to uważam że nawet tak klasowa drużyna jak Machester może długimi chwilami nie wychodzić z własnej połowy. Arsenal w lidze tak naprawdę nie walczy już o nic dlatego może całkowicie skupić się na walce o Ligę Mistrzów a przyjezdni jednak muszą walczyć na 2 frontach. Do składu Kanonierów prawdopodobnie na jutrzejszy mecz wróci Robin van Persie więc jeśli ta informacja się potwierdzi i zagra z przodu razem z Adebayorem to możemy się spodziewać wielu ofensywnych akcji Arsenalu. Tak naprawdę największym problemem Wengera jest pozycja lewego obrońcy - Clichy jest kontuzjowany więc musi go zastąpić młody Gibbs który w pierwszym meczu zagrał przeciętnie. Jednak jako wielki fan Arsenalu mam nadzieję że ekipa Arsenalu zagra przynajmniej tak dobrze jak Manchester w pierwszym meczu tyle że z tą różnicą że bardziej skutecznie. Mój typ: 3-1
bardzo dobra analiza ale nie zgodze sie z jedna rzecza, moim zdaniem Gibbs zagral bardzo przyzwoicie (pomimo jednego szkolnego bledu w pierwszej polowie), Ronaldo zawiele przy nim sobie nie pogral i ogolnie malo akcji przechodzilo jego strona
Ja pamiętam półfinał Manchester-Barcelona sprzed roku i do najciekawszych to on moim zdaniem nie należał...Finalistów wytypować jest strasznie ciężko, ale liczę mimo wszytko że Kanonierzy będą jednym z nich. W zeszłym tygodniu Arsenal głównie próbował utrzymać się przy piłce i obronić wynik, nawet po stracie gola. Losy półfinału rozstrzygną się w Londynie, a tam team Wengera zawsze sporo goli strzela.
Tu rowniez sie zgadzam, pisanie ze final ManU - Barca bedzie ciekawszy od innego to kompletna bzdura, mecz meczowi nie rowny a zostaly na placu boju 4 najlepsze druzyny w Europie, final to jeden mecz wiec mniej miejsca na pilkarskie szachy, kto by w finale nie zagral to i tak bedzie to spektakl. Sluszna uwaga rowniez co do gry Arsenalu, na OT potrafili dlugimi momentami utrzymywac sie przy pilce w srodku pola, taka byla taktyka Wengera, zabraklo ruchu w ataku, nie bylo wyjsc na pozycje to tez ie bylo do kogo grac rostrzygajacych podan, mam nadzieje ze dzis bedzie z tym lepiej.

Jeszcze pare uwag: Arshavin napewno jest oslabieniem ale niezapominajmy ze Kanonierzy doszli do tego polfinalu bez niego, wiec potrafia go zastapic. Vela moim zdaniem szans na gre nie ma dzis (ewentualnie jakis ogon), Wenger narazie wyzej ceni Bedtnera, poza tym Carlos jest narazie za slaby fizycznie na taki mecz ale jesli zagra Robin to te dywagacje traca sens.

Typ na over pomimo statystyk (Arsenal nie stracil gola u siebie w obecnej LM a ManU na wyjezdzie LM chyba od poprzedniego sezonu) wydaje sie calkiem niezly poniewaz jest to rewanz i tu juz nie bedzie miejsca na kalkulacje a napewno nikt nie odpusci. Kanonierzy zeby awansowac musza wygrac a Czerwony Diably najblizsza droge do awansu maja wlasnie w zdobyciu gola.
Ja osobiscie postawie czysty win Kanonierow za drobna stawke by sie jeszcze lepiej ogladalo bo jak mowi pewne porzekadlo takie mecze sie oglada a nie typuje ;-) Watpliwosci nie ulega to ze dzis stana na przeciw siebie dwie druzyny godne wystapienia w finale, zadecyduje jak w takich przypadkach dyspozycja dnia.

p. s.
Jeszcze mala dygresja, naprawde juz nie moge sie dluzej powstrzymywac.
Zwycięzca tego meczu może być tylko jeden. Oczywiście, że chodzi o Man UTD. Arsenal w tym sezonie nie gra aż na tak dobrym poziomie, aby dotrzeć do finału. Wiadomo, że brak Rio Ferdinanda (o ile nie zagra) będzie osłabieniem drużyny Manchesteru, ale sam Ferdinand meczu nie wygrywa, tylko kolektyw, który tworzą zawodnicy MAN UTD. Dla mnie ten mecz jest jednym z pewniejszych, stawiam tutaj z całą pewnością na drużynę The Reds. Poza tym oczekuję Finału Ligi Mistrzów : Barcelona - Manchester United, który będzie o wiele ciekawszy, niż Finał Arsenal - Barcelona ????
Nie znalazlem na tym forum Twojego postu z ktorego wyciagnal bym cos merytorycznego dla siebie (szczerze watpie by ktokolwiek to zrobil). Wszedzie jest Ciebie pelne a wszystkie Twoje posty opieraja sie na oklepanych sloganach typu &#39;mecze wygrywa kolektyw&#39; i przepelnione sa sympatiami klubowymi (&#39;zwyciezca tego meczu moze byc tylko jeden&#39;). Do tego kolosalne bledy merytoryczne, nazwanie ManU The Reds to dla wielu sympatykow zarowno Czerwonych Diablow jak i LFC to poprostu policzek. Z przykroscia stwierdzam ze w Twoim przypadku ilosc nie idzie w parze z jakoscia, jestes Królem Banału na tym forum.

P 0

przemekroz

Użytkownik
Jestem za Arsenalem i myślę ze kursy na zwycięstwo oraz na awans są stanowczo zawyżone.
Buk: totomix
Arsenal FC - Manchester United⛔
1 2.55
Arsenal - Manchester (A)⛔
1 3.20
Arsenal-Man. United LB 2,5⛔
1* 1.65 *under
Arsenal-Man. United gol 0-30m.✅
1* 1.90 *strzelą

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Arsenal FC - Manchester United (Która drużyna strzeli pierwszego gola?) ✅
Typ: Manchester United
Kurs: 1.95
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 20.45 na Emirates Stadium w Londynie włoski arbiter Roberto Rosetti rozpocznie rewanżowe spotkanie 1/2 finału Ligi Mistrzów, w którym naprzeciw siebie staną drużyny Arsenalu i Manchesteru United.
Przed tygodniem na Old Trafford skromnie 1:0 wygrały Czerwone Diabły, mimo iż były zespołem zdecydowanie lepszym. Podopieczni Sir Alexa Fergusona dominowali przez całe spotkanie, ale golkiper Arsenalu - Manuela Almunia wielokrotnie ratował swój zespół przed stratą bramki.
W ostatnich ligowych spotkaniach obie drużyny pewnie sięgnęły po komplety punktów (Manchester pokonał Middlesbrough 2:0, z kolei Arsenal ograł Portsmouth 3:0). Obaj szkoleniowcy dali odpocząć swoim czołowym zawodnikom, ale to Arsene Wenger wystawił w całości rezerwowy skład. Moim zdaniem na niewiele się to dzisiejszego wieczoru zda.
Do składu Czerwonych Diabłów wraca Rio Ferdinand. Z kolei Kanonierzy wystąpią bez kontuzjowanych Eduardo i Clichy&#39;ego.
Czerwone Diabły nie mogą być jeszcze pewne awansu do finału, gdyż Arsenal jest zdolny do wszystkiego. Osobiście uważam jednak, iż młodzi piłkarze Arsene&#39;a Wengera, z racji tego, iż upływający czas grać będzie na ich niekorzyść, rozpoczną dzisiejszy pojedynek zbyt nerwowo. Manchester United powinien to wykorzystać i objąć prowadzenie, które praktycznie &quot;ustawi&quot; to spotkanie, a Kanonierzy pożegnają się z turniejem.

pietaszek89 1,6K

pietaszek89

Użytkownik
versus

Arsenal - Manchester United Will Emmanuel Adebayor score? Tak (3,20)

Trudno napisać coś sensownego i nie powielić tego co już ktoś napisał. Kiedy faza pucharowa wkracza w ostatecznego rozstrzygnięcia analiz do meczów na przykład półfinałowych jest multum. Niektóre się pokrywają, mają te same argumenty tylko zapisane w innych słowach. Tak jest również i dzisiaj wiele osób analizuje i stara się rozgryźć dzisiejszy mecz Arsenalu z Manchesterem. Ja również podam kilka faktów o których wszyscy już wiedzą. Arsenal walczy już tylko w Lidze Mistrzów, gdyż w lidze 4 miejsce jest praktycznie dla nich zaklepane i raczej nic w tym względzie się nie zmieni. Porażka na Old Trafford 1-0 jest na pewno ich sukcesem, gdyż MU mogli zaaplikować im przynajmniej jedną bramkę więcej. Podobno zespół składający się zazwyczaj z młodych gwiazd piłki nożnej dojrzał i stać go na osiąganie największych sukcesów w sporcie. Na pewno swoją postawą w tej edycji LM potwierdzili, że tak jest. W lidze jak to w lidze raz szło, raz nie szło. Jednak uważam, że teraz najważniejsza jest Liga Mistrzów i prawdopodobnie najważniejszy mecz w tym sezonie. Gości po skromnym zwycięstwie 1-0 przyjeżdżają do Londynu bronić wywalczonej zaliczki. Czy Sir Alex wystawi bardziej defensywny skład? Nie sądzę, gdyż uważam, że pod żadnym względem ekipa MU nie jest stworzona do takiej gry. Wydaje mi się, że będzie to znacznie ciekawsze widowisko niż w Manchesterze, a co najważniejsze padnie w nim kilka bramek. Z resztą sami Kanonierzy nie zwykli zanudzać swoich fanów na własnym boisku. Z pośród mnóstwa możliwości jakie bukmacherzy oferują w tym meczu wybrałem strzelca, a konkretnie napastnika Arsenalu Adebayora. Nie błyszczał on ostatnio formą, a ostatni mecz ligowy zobaczył z boku. Jednak na polskiej stronie Arsenalu znalazłem artykuł, że mimo oburzenia słabszą grą zawodnika z Togo jakie ostatnio okazywali kibice coach Arsenalu nadal wierzy w Emanuela. Wenger nie raz pokazał, że ma nosa i wiarą, motywacją potrafi zdziałać wiele. Z resztą sezon dla Emanuela w tegorocznej Lidze Mistrzów jest bardzo udany, gdyż w 8 meczach zdobył 6 bramek. Moim zdaniem bardziej będzie dziś zależeć zawodnikom Kanonierów i mam cichą nadzieję, że właśnie zawodnik z Togo wpisze się na listę strzelców.

Kurs z: Betsson​

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
A co myślicie o typie na kartki? Można gdzieś znaleźć statystyki sędziego co do tego ile daje średnio kartek? Bo wiadomo że mecz meczem a sędzia lubi dawać kartki albo nie.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja osobiscie mam taki pomysl...
Jak wiadomo druzyny Angielskie spotykaja sie bardzo czesto w LM i to na calkiem wysokich szczeblach. Z obserwacji w ostatnim czasie bardzo czesto i chyba najgesciej scielil sie wynik 1-1 lub 1-0, mysle, ze to z racji iz ciezko jest czym zaskoczyc kolege z ligi. W tym roku rozstrzelal sie tylko Liverpool vs Chealse.
Generalnie MU ma wynik 1-0 ale to tak na krawedzi, poniewaz 1-0 dla Arsenalu promuje dogrywke jesli nie to loterie czyli karne... Stad napewno ale to na 100% MU bedzie chcial cos ustrzelic! Arsenal napierac musi bo z 0-0 to nic mu nie pozostanie. Dlatego ja osobiscie wydedukowalem tak ze jesli MU strzeli pierwszy to bedzie lovely sytuacja dla nich! Arsenal zeby awansowac bedzie musial strzelic trzy! I tutaj sadze ze trafi co najwyzej raz! Bo uskrzydlony MU nie bedzie chcial stracic LM.
Jesli trafii pierwszy Arsenal MU napewno bedzie atakowal zeby trafic do siatki Almuni i pozbawic Arsenal LM...
Ale to tylko moja dedukcja;)
Moj typ: Wynik koncowy 1:1 Nie wiem jak to wyglada kursowo ale betsafe proponuje 6.00 to samo bwin...
Mozna jednak poszukac czego wyzszego..
pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom