To jest dyrektywa AML 6... jak coś się dzieje to warto wiedzieć, dlaczego tak się dzieje, przynajmniej ja mam takie podejście. Zamiast narzekać, lepiej przewidywać... w końcu po to są dyrektywy aby je wprowadzać w czasie... z jednej strony dyrektywy z drugiej strony sposoby ich ominięcia...
2023 LA ORANGE GE LLC |
Jeton is a
trading name of LA Orange GE LLC. LA Orange GE LLC holds its license No. 0110/481 by the
Hualing Kutaisi Free Industrial Zone in Georgia; LA Orange GE LLC Company number: # 406318916.
Konto i karta
Jeton są wydawane przez spółkę Contis Financial Services Ltd., która została upoważniona przez Financial Conduct Authority do prowadzenia działalności w zakresie handlu elektronicznego.
Jak
jeton zniknie to pojawi się opcja zakładania kont technicznych w Azji (no kurde Ruscy tak robią...) albo nie wiem w Ekwadorze, gdzie walutą jest dolar... ja wiem, że jestem zabawny i w ogóle, ale to jest dyrektywa AML
6 (czyli 6 wersja czyli już od lat to wchodzi... jak ktoś teraz dopiero to zauważył to jego problem).
Pierwsza regulacja
AML została przyjęta w roku 2010 czyli dawno dawno temu... sama dyrektywa wchodzi od 2010r. a już dużo wcześniej się to zaczęło... i z góry było wiadome do czego to zmierza. Jak wywalili ecopayz to już pół roku wcześniej był muchbetter (głównie Ruscy spieniężali tak krypto, dlatego to padło) dostępny... itd. itd. Co to pranie pieniędzy i w jaki sposób to robić można przeczytać w wikipedii pod hasłem "pranie pieniędzy"