Piłka jeszcze nie wraca, może coś w tej sprawie zmieni się jutro. Dzisiaj z kolei aż trzy ciekawie wyglądające typy z tenisa.
(Tenis) 19.02.2011 godz. 11:00 Dubai
Turniej
WTA w Dubaju
Wozniacki - Jankovic
Typ: Jankovic +5
Kurs:
2.000
Bookie:
Bet365
Stawka:
5/10
Widać, że Wozniacka jest w formie, ostatnio wróciła na pierwsze miejsce w rankingu. Mimo wszystko bardzo dobry stosunek bezpośrednich spotkań z Caroline podpowiada mi, że można tu powalczyć o ten wysoki HC dodatni Jeleny. Wydaje mi się, że Serbka powoli wraca do niezłej formy i może tutaj zawalczyć z faworyzowaną Wozniacki.
(Tenis) 19.02.2011 godz. 18:00 Memphis
Turniej
ATP w Memphis
Fish - Ranonić
Typ: Raonić
Kurs:
1.830
Bookie:
Bet365
Stawka:
8/10
Młody Kanadyjczyk jest rewelacyjny. Wygrał ostatni turniej w San Jose, pokonując silnego Verdasco, na tym turnieju również eliminując Hiszpana już na początkowym etapie. Trudno powiedzieć jak potoczy się ten mecz, gdyż Raonić jest nieobliczalny. Brakuje mu niekiedy doświadczenia i cwaniactwa, ale z drugiej strony skala jego talentu jest ogromna. Ostatnio Milos notuje świetną passę i wydaje mi się, że tym razem również znajdzie sposób i przejdzie reprezentanta gospodarzy Fisha, który co prawda wygrywał do tej pory dość pewnie, ale specjalnie mnie nie oczarował.
(Tenis) 19.02.2011 godz. 16:00 Marsylia
Turniej
ATP w Marsylii
Soderling - Tursunov
Typ: Tursunov +5
Kurs:
1.720
Bookie:
Bet365
Stawka:
5/10
Tutaj oczywiście faworytem jest Soderling, zwycięzca turnieju w Rotterdamie. Mimo wszystko to już półfinał, a taka stawka potrafi paraliżować. Pomijając to wszystko, do półfinałów nie trafiają ludzie z przypadku. Tursunov jest czarnym koniem tego turnieju. W poprzednij rundach potrafił pokonać dużo wyżej klasyfikowanych Melzera i Ljubcicia. Trudno oczekiwać, że Robin przegra ten półfinał ale Tursunov mam nadzieję dość mocno postraszy świetnego Szweda.