>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Rentowne granie by Fidelity

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
PODSUMOWANIE:

Ogólna ilośc typów: 21

W tym:
-Typy wygrywające: 10 ( w tym trzy razy half win )
-Typy zwrócone: 0
-Typy przegrane: 11

Skuteczność ogólna: 47.6%
Yield ogólny: -9.97 ( stawek )

Skuteczność dla typów dnia: 40%
Yield dla typów dnia: -9.3 ( stawek )

Ten okres zdecydowanie na minus i będę chciał o nim jak najszybciej zapomnieć. Wyleczył mnie on całkowicie z grania Premiership i Ligi Mistrzów. Są to jednak zbyt wyrównane rozgrywki, żeby cokolwiek tu wyrokować. Nie uniknąłem również kilku błędów w stawkowaniu i na fali entuzjazmu za wysoko grałem bardzo ciężkie mecze, a także kilka razy niepotrzebnie &quot;kręciłem&quot; kurs podnoszeniem linii co nie ma prawa więcej się zdarzyć. W tej chwili nastąpi drobna korekta. Typ dnia pozostanie w dotychczasowej formule, jednak bonusy to będą spotkania o kursach ponad 2.500. Rozliczać będę tylko typy dnia i dla nich będzie liczony yield, natomiast bonusy będą grane bez sugerowanych stawek, jak ktoś będzie miał ochotę to zagra wedle uznania. Dodatkowo może pojawiać się tenis i on będzie ewentualnie doliczany do zupełnie osobnej kategorii, która powstanie specjalnie dla tej dyscypliny. Pozdrawiam i zachęcam do dalszego śledzenia mojego tematu.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
Jak zapowiedziałem na piłce jest przerwa, prawdopodobnie do weekendu. Dzisiaj proponuję dość dobrze wyglądający typ z tenisa.

(Tenis) 16.02.2011 godz. 15:00 Marsylia

Turniej ATP w Marsylii
J.W. Tsonga - Stakhovsky
Typ: Stakhovsky +5
Kurs: 1.720
Bookie: Bet365
Stawka: 5/10

Pierwotnie chciałem tu zagrać typ na zwycięstwo Tsongi 2-0. Jednak kurs mnie do tego zniechęcił, ale znalazłem dobrą alternatywę w postaci wysokiego handicapu dodatniego na Stakhovskiego. Tsonga to finalista ostatniego turnieju w Rotterdamie, gdzie w pewnym momencie był zaledwie o krok od wyeliminowanie silnego Robina Soderlinga. Ten turniej rozpoczął od gładkiego zwycięstwa i w tym spotkaniu również nie widzę innego rozwiązania. Mimo wszystko wydaje mi się, że Stakhovsky nie będzie dla Tsongi spacerkiem, ostatni pojedynek tych zawodników na Australian Open zakończył się 3:0 dla Tsongi (6:3, 6:4, 6:4). Wydaje mi się, że zwycięstwo Tsongi choć nie podlega wątpliwości, to jednak zbyt wysokie nie będzie, zawodnik miewa po słabszych zagraniach drobne przestoje spowodowane jakimiś dziwnymi &quot;atakami&quot; frustracji i popełnia wtedy sporo błędów. Tsonga znajduje się w dobrej formie, jednak jego rywal potrafi być bardzo niewygodnym przeciwnikiem, co udowodnił w niedawnym pojedynku z Ljubciciem, kiedy w I secie napędził sporo stracha Chorwatowi. Przypomnę tylko, że tego samego Ljubcicia pokonał później Tsonga, ale również nie przyszło mu to z łatwością, szczególne w II secie.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 16.02.2011 godz. 15:00 Marsylia Turniej ATP w Marsylii J.W. Tsonga - Stakhovsky Typ: Stakhovsky +5 Kurs: 1.720 Bookie: Bet365 Stawka: 5/10
✅

No zakład na plus, ale przyznam że mocno zaskoczył mnie Stakhovsky, napędził sporo strachu Tsondze, nie sądziłem że urwie tutaj seta.

Otrzymane punkty reputacji: +2
fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 19.02.2011 godz. 02:00 Memphis

Turniej ATP w Memphis
Roddick - Hewitt
Typ: Roddick -3.5

W meczu przeciw sobie stanie Amerykanin Andy Roddick, numer osiem w rankingu oraz Australijczyk Lleyton Hewitt numer siedemdziesiąt. Sam ranking mówi już dość dużo. Bilans obu panów w bezpośrednich spotkaniach to 6:3, przy czym Lleyton ostatnio wygrał z Roddickiem aż sześć lat temu. Póki co w turnieju łatwiejszych rywali miał Hewitt, który poradził sobie z Lu i Mannarino, z kolei Andy musiał pokonać Berankisa i Tipsarevicia. Moim zdaniem Roddick w ojczyźnie poradzi sobie ze schodzacym już ze sceny Lleytonem. Australijczyk od dawna nie wygrał już meczu z poważnym rywalem, Roddick z kolei ma sporą szansę nawet na finał jeżeli wygra ten mecz. Wydaje mi się, że Amerykanin jest bardzo zmotywowany żeby wygrać ten turniej, pokonanie na samym początku silnego Berankisa było pierwszym sygnałem, że z Roddickiem trzeba będzie się tu liczyć. Hewitt w najlepszym wypadku może tu urwać seta, ale jeśli Andy zacznie mecz na pełnym skupieniu, to powinien pokonać Lleytona dość pewnie i to nawet do zera.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 19.02.2011 godz. 02:00 Memphis Turniej ATP w Memphis Roddick - Hewitt Typ: Roddick -3.5 Kurs: 1.720 Bookie: Bet365 Stawka: 5/10
⛔

Bardzo emocjonujący mecz. Szkoda, bo do wejścia zakładu zabrakło tylko jednego gema. Przy 5:3 Roddick miał 4 piłki meczowe, Hewitt w niesamowity sposób obronił wszystko. Wielki szacunek dla Lleytona za to spotkanie, pokazał świetny tenis.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
Piłka jeszcze nie wraca, może coś w tej sprawie zmieni się jutro. Dzisiaj z kolei aż trzy ciekawie wyglądające typy z tenisa.

(Tenis) 19.02.2011 godz. 11:00 Dubai

Turniej WTA w Dubaju
Wozniacki - Jankovic
Typ: Jankovic +5
Kurs: 2.000

Widać, że Wozniacka jest w formie, ostatnio wróciła na pierwsze miejsce w rankingu. Mimo wszystko bardzo dobry stosunek bezpośrednich spotkań z Caroline podpowiada mi, że można tu powalczyć o ten wysoki HC dodatni Jeleny. Wydaje mi się, że Serbka powoli wraca do niezłej formy i może tutaj zawalczyć z faworyzowaną Wozniacki.

(Tenis) 19.02.2011 godz. 18:00 Memphis

Turniej ATP w Memphis
Fish - Ranonić
Typ: Raonić
Kurs: 1.830
Stawka: 8/10

Młody Kanadyjczyk jest rewelacyjny. Wygrał ostatni turniej w San Jose, pokonując silnego Verdasco, na tym turnieju również eliminując Hiszpana już na początkowym etapie. Trudno powiedzieć jak potoczy się ten mecz, gdyż Raonić jest nieobliczalny. Brakuje mu niekiedy doświadczenia i cwaniactwa, ale z drugiej strony skala jego talentu jest ogromna. Ostatnio Milos notuje świetną passę i wydaje mi się, że tym razem również znajdzie sposób i przejdzie reprezentanta gospodarzy Fisha, który co prawda wygrywał do tej pory dość pewnie, ale specjalnie mnie nie oczarował.

(Tenis) 19.02.2011 godz. 16:00 Marsylia

Turniej ATP w Marsylii
Soderling - Tursunov
Typ: Tursunov +5

Tutaj oczywiście faworytem jest Soderling, zwycięzca turnieju w Rotterdamie. Mimo wszystko to już półfinał, a taka stawka potrafi paraliżować. Pomijając to wszystko, do półfinałów nie trafiają ludzie z przypadku. Tursunov jest czarnym koniem tego turnieju. W poprzednij rundach potrafił pokonać dużo wyżej klasyfikowanych Melzera i Ljubcicia. Trudno oczekiwać, że Robin przegra ten półfinał ale Tursunov mam nadzieję dość mocno postraszy świetnego Szweda.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 19.02.2011 godz. 11:00 Dubai Turniej WTA w Dubaju Wozniacki - Jankovic Typ: Jankovic +5 Kurs: 2.000 Bookie: Bet365 Stawka: 5/10
⛔
(Tenis) 19.02.2011 godz. 18:00 Memphis Turniej ATP w Memphis Fish - Ranonić Typ: Raonić Kurs: 1.830 Bookie: Bet365 Stawka: 8/10
✅
(Tenis) 19.02.2011 godz. 16:00 Marsylia Turniej ATP w Marsylii Soderling - Tursunov Typ: Tursunov +5 Kurs: 1.720 Bookie: Bet365 Stawka: 5/10
⛔

Raonić nie zawiódł, kontynuuje swoją świetną passę. Soderling zaskoczył mnie pozytywnie, bo zagrał od początku meczu na 100% i nie dał podskoczyć rywalowi. Bardzo rozczarowała mnie Janković, która miała w pewnym momencie Woźniacką na widelcu, a kilkoma głupimi piłkami zaprzepaściła całą swoją tytaniczną pracę wykonaną na początku pierwszego seta.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 20.02.2011 / Zakład akumulowany - 2 zdarzenia

Turniej WTA w Dubaju godz. 16:30
Woźniacki - Kuznetsova
Typ: Wozniacki
Kurs: 1.400

Turniej ATP w Marsylii godz. 14:00
Soderling - Cilić
Typ: Ponad 21.5 gema

Kurs AKO: 2.410
Stawka dla zakładu akumulowanego: 5/10

Nie ma tu wielkiej filozofii, ponieważ mówimy o finałach. Woźniacki wybroniła z Janković wydawało się już na pewno przegranego seta, a później dopełniła tylko formalności. Jej powrót na pierwszą pozycję w rankingu jest w pełni zasłużony. Z uwagi na to, że mówimy właśnie o finale, to trudno przewidzieć jego przebieg, jednak sądzę że Dunka polskiego pochodzenia wytrzyma presję i ostatecznie wygra. Co do finału mężczyzn, to również wynik jest sprawą otwartą, chociaż Soderling znajduje się w świetnej formie. Szwed ma szansę wygrac drugi turniej z rzędu i na pewno będzie to dla niego okoliczność bardzo motywująca. Mimo wszystko Cilić pokazał się w dotychczasowych meczach z bardzo dobrej strony, a rywali miał naprawdę renomowanych. Soderling póki co miał niezbyt wymagających przeciwników i dlatego bardzo trudno ocenić jak poradzi sobie z Chorwatem. Ja uważam, że będzie to długi i wyrównany mecz, a wygra oczywiście ten lepszy.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
Dziś wraca piłka, na początek ciekawe spotkanie we Francji.

(Typ Dnia) 20.02.2011 godz. 17:00 Montpellier

Liga Francuska
Montpellier - Lille
Typ: Lille
Kurs: 2.250
Stawka: 10/10

Lider z Lille jedzie na południe Francji do Montpellier. Bilans wyjazdowy lidera póki co nie powala. Zespół wygrał cztery spotkania, przy sześciu remisach, ale zaledwie jednej porażce. Lille wystąpi praktycznie w najlepszym składzie. Zabraknie jedynie obrońcy Emersona. Montpellier z kolei będzie musiało radzić sobie bez trzech bardzo ważnych zawodników, jak Giroud, Bocaly oraz Kabze. Ponad to drużyna z południa na swoim Stade de la Mosson może pochwalić się bilansem 5W 3D 3L. W poprzedniej kolejce Lille pokonało Tuluzę na własnym boisku 2-0, gospodarze zaś zaledwie zremisowali na wyjeździe z Arles. Poza tym Lille w środku tygodnia grało jeszcze mecz w Europa League, w którym dość frajersko zremisowało u siebie z PSV, tracąc dwa gole w ciągu dwóch minut. Mimo wszystko w moich oczach to Lille będzie tutaj faworytem. Trener zespołu z północy kraju oszczędził kilku swoich kluczowych graczy podczas spotkania pucharowego, niejako dając sygnał, że w Lille to właśnie liga jest priorytetem. Dodatkowo osłabienia Montpellier powinny znacząco wpłynąć na jakość tego zespołu, pomijając chyba drobny dołek formy w który właśnie wpadł zespół z wybrzeża. Ostatnie spotkanie tych zespołów z listopada ubiegłego roku, zakończyło się zwycięstwem Montpelier. Jednakże był to mecz w pucharze ligi, a obie bramki dla gospodarzy zdobył wtedy Kabze, którego jutro zabraknie na placu gry. Mam nadzieję, że Lille zagra dobry mecz i potwierdzi swoje aspiracje mistrzowskie wywożąc z tego gorącego terenu trzy punkty.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Tenis) 20.02.2011 / Zakład akumulowany - 2 zdarzenia Turniej WTA w Dubaju godz. 16:30 Woźniacki - Kuznetsova Typ: Wozniacki Kurs: 1.400 Bookie: Bet365 Turniej ATP w Marsylii godz. 14:00 Soderling - Cilić Typ: Ponad 21.5 gema Kurs: 1.720 Bookie: Bet365 Kurs AKO: 2.410 Stawka dla zakładu akumulowanego: 5/10
✅
(Typ Dnia) 20.02.2011 godz. 17:00 Montpellier Liga Francuska Montpellier - Lille Typ: Lille Kurs: 2.250 Bookie: Bet365 Stawka: 10/10
⛔

Tenisa nie ma co komentować, wszystko poszło zgodnie z założeniem. Lille natomiast zostało ukarane za minimalizm w tym meczu i z taką grą nie mają czego szukać w następnej kolejce kiedy mają szczyt z Lyonem.

fidelity 16

fidelity

Użytkownik
(Typ Dnia) 21.02.2011 godz. 21:15 Lizbona

Liga Portugalska
Sporting - Benfica
Typ: Obie strzelą
Kurs: 1.830
Stawka: 10/10

Derby stolicy Portugalii. Już ten fakt czyni ten mecz wyjątkowym i absolutnie oderwanym od aktualnej formy i statystyk. Benfica zajmuje drugie miejsce w lidze, Sporting trzecie, obie ekipy dzieli aż dwanaście punktów. Sporting w tym meczu nie tyle będzie walczył o to, żeby gonić Benficę, a bardziej o obronę swojego trzeciego miejsca przed nacierającą grupą pościgową. Sporting do tego meczu przystępuje po serii rozczarowujących wyników. Do tego zaledwie z trybun mecz obejrzy ich trener. W składzie zabraknie Izmailova, Valdesa oraz Evaldo. Szczególnie dwaj ostatni to istotni zawdonicy &quot;Lwów&quot;. Benfica przyjedzie bez Amorima i Kardeca, ale nie są to osłabienia które wpłynąć powinny na jakość zespołu. Bilans lepszych spotkań jest po stronie &quot;Orłów&quot;, to samo tyczy się obecnej formy. W tygodniu oba zespoły grały spotkania w Europa League. Benfica wygrała ze Stuttgartem, ale sam wynik i gra nie są w pełni satysfakcjonujące. Sporting osiągnął remis na wyjeździe z Rangers i sam wynik może być odbierany jako bardzo dobry w perspektywnie rewanżu na własnym terenie. Chociaż tutaj pojawia się drobny zgrzyt. Otóż Sporting dużo lepiej radzi sobie w tym sezonie na wyjazdach niż na własnym stadionie. Do tego &quot;Lwy&quot; muszą od niedawna radzić sobie bez swojego najlepszego napastnika ostatnich lat jakim był Liedson, który odszedł do Corinthians. Wynik w tym meczu jest trudny do wytypowania. Na pewno faworytem papierowym jest Benfica i dośc trudno wyobrazić zwycięstwo Sportingu. Mimo wszystko historia spotkań obu zespołów na Jose Alvalade pokazuje, że Sporting nigdy tanio skóry nie sprzedawał przed własną publicznością. Wszystkie te szczególne okoliczności, fakt że są to derby nakazuje mi wierzyć, że oba zespoły zdobędą tu chociaż jedną bramkę.

Do góry Bottom