Mam nadzieje że dzisiaj seria kuponów na których nie wchodzi jeden typ się zakończy. Moja próba na over 0,5 na razie bardzo po myśli. W ciągu 14 dni z 50 PLN jest na razie 400 PLN. Mam nadzieje że nadal będzie dobrze.
Kupon #23 Bwin
Bolton Wanderers - Blackpool 2:2
Typ: Bolton Wanderers ( 1,55)
1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 5:0
Typ: powyżej 2,5 gola ( 1,70) Borussia Dortmund - Borussia M'Gladbach
Typ: Borussia Dortmund ( 1,25)
Ako: 3,29
Stawka: 60 PLN
Możliwa wygrana: 197,63 PLN
zysk:
Krótka analiza:
Bolton Wanderers - Blackpool; Bolton zagra dzisiaj z benaminkiem Blackpool. Dzisiejsi gospodarze a w tym sezonie grają bardzo dobrze i razem z Sunderlandem i Manchesterem United najmniej porażek w lidze. W ostatnich 4 spotkaniach Bolton pokazał , że mogą liczyć się w walce o górne lokaty w lidze. Bardzo dobrze grają Elmander i Davies którzy powinni zadbać o bramki w tym meczu. W poprzedniej kolejce pokonali innego beniaminka Newcastle 5:1 i myślę że w takie formie są w stanie i dzisiaj odnieść zwycięstwo.
1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 ; Beniaminek zagra dzisiaj z vice mistrzem. Schalke początku sezonu nie może uznać za udany aczkolwiek teraz ich gra wygląda coraz lepiej. W tabeli pną się coraz wyżej, w lidze mistrzów mają zapewniony awans do kolejnej fazy. W końcu Huntellar, Raul i Jurado spełniają oczekiwania działaczy. Faworytem tego spotkania jest na pewno Schalke aczkolwiek ja postanowiłem postawić tutaj na to że zobaczymy co najmniej 3 bramki. Ponieważ Schalke w ostatnim czasie strzela dużo goli - 12 w ostatnich 4 spotkaniach, Kaiserslautern również potrafi strzelać aczkolwiek też tracą prawie najwięcej w lidze. np. w meczu ze Stuttgartem przegrywali już 0:3 aby na koniec doprowadzić do remisu. Ja osobiście przewiduje tutaj wynik 1:3 dla Schalke ale zobaczymy.
Borussia Dortmund - Borussia M'Gladbach; Lider zagra z ostatnią ekipą. Borussia Dortmund gra bardzo dobrze w tym sezonie, jest skuteczna a do tego traci mało bramek. W dzisiejszym spotkaniu nie pewny jest występ Piszczka i Barriosa aczkolwiek w przypadku ich nieobecności na boisku zrobi się miejsce dla Kuby i Lewandowskiego którzy wnoszą dużo do gry. Moim zdaniem Borussia Dortmund powinna poradzić sobie z druga Borussia która traci średnio 3 gole na mecz.
Kupon #24 Bwin
Korona Kielce - Lech Poznań
Typ: Lech Poznań ( 2,35)
Stoke City - Manchester City 1:1
Typ: Manchester City (2,05) FC Sevilla - Getafe
Typ: FC Sevilla ( 1,55)
Ako: 7,47
Stawka: 20 PLN
Możliwa wygrana: 149,34 PLN
zysk:
Krótka analiza:
Korona Kielce - Lech Poznań ; Lech zagra z Koroną. Po dość sensacyjnych wynikach w naszej
ekstraklasie wszystko wraca do normy. W czołówce jest już Legia i Wisła. Teraz czas na Lecha który jak na razie jest 10. Ekipa Jose Marii Bakero już w tym sezonie przegrała za dużo spotkań i jeśli myśli jeszcze o mistrzostwie musi po prostu to spotkanie wygrać. Największą siłą Korony jest obecność w składzie Niedzielana i bramkarza Małkowskiego. Gdy na boisku nie ma tego pierwsze to ekipie Korony się nie układa, obecnie jest on po kontuzji aczkolwiek dalej odczuwa ból i jeśli wystąpi w spotkaniu to na pewno nie da tyle dla drużyny jak to było na początku sezonu. Również w bramce nie zobaczymy Zbyszka którego zastąpi Cierzniak który już w poprzednim meczu pokazał że jest dużo słabszymi bramkarzem od klubowej 1. Lech dzisiaj w zasadzie w silnym składzie brakuje tylko Bandrowskiego. Może i gra Lecha w poprzednim spotkaniu nie wyglądała za dobrze aczkolwiek ja myślę że na dzisiejsze spotkanie zmotywują się na prawdę dobrze ponieważ w przypadku wygranej mogą się zbliżyć do Korony na 3 pkt. Lechowi dobrze gra się z Koroną, ostatnio wygrali w Kielcach 5:0. Ja myślę że po takim kursie warto zaryzykować na Lecha ponieważ Korona która lepiej radzi sobie na wyjazdach jest w lekkim dołku i dzisiaj będzie jej ciężko o zdobycie 3 pkt. Ogólnie przy nieobecności Niedzielana ich gra mnie nie przekonuje.
Stoke City - Manchester City ; City zagra dzisiaj z nieobliczalnym Stoke. Gra The Citizens wygląda w ostatnim czasie na prawdę dobrze. A ostatnia wygrana z Fulham 1:4 pokazała ich siłę ofensywną, a warto zaznaczyć że Fulham u siebie jest na prawdę mocne i zawsze tam się ciężko gra. Skład optymalny, bardzo dobrze grający Hart, solidna defensywa, w pomocy dobrze grający Silva. W ataku Tevez i powracający po zawieszeniu Balotelli który z rożnych przyczyn nie zagrał zbyt wielu spotkań w barwach City aczkolwiek jak się pojawiał na boisku to zawsze jego drużyna wygrywała a on sam wpisywał się na listę strzelców. Ja myślę że pomimo tego że w ostatnim czasie Stoke wygrało 3 spotkania z rzędu dzisiaj zakończy swoją serie w pojedynku z mocnym Manchster City który traci 3 pkt. do lidera. Kurs naprawdę zachęcający
FC Sevilla - Getafe; Nie będę dużo pisał o tym spotkaniu. Sevilla w całkiem dobrej formie po zmianie szkoleniowca. Getafe to nie ta drużyna z poprzedniego sezonu w której kluczową role odgrywali Pedro Leon i Soldado. Do tego dochodzi słaba gra na wyjazdach i ogólnie ostatnio są w złej dyspozycji. Myślę że będzie to wyrównane spotkanie aczkolwiek górą powinni być dzisiejsi gospodarze. __________________________________________________ ____________________________________________
MOJA PRÓBA LICZONA ODDZIELNIE
- 13. KUPON
- Bolton Wanderers - Blackpool over 0,5 gola (1,01) (29min)
- Stoke City - Manchester City over 0,5 gola (1,06) (81min)
- Manchester United - Blackburn Rovers over 0,5 gola (1,01) (2min)
- 1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 over 0,5 gola (1,01) (8min)
- FC Bayern Monachium - Eintracht Frankfurt over 0,5 gola (1,01) (29min)
1,10 * 400,75 = 442,04 PLN