>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Renan...typuje (piłka nożna)

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #11 Bwin

Arsenal FC - Tottenham Hotspur ⛔ 2:3
Typ: Arsenal FC
( 1,60)
Real Madryt - Athletic Bilbao ✅ 5:1
Typ: Real Madryt -1 ( 1,48) Manchester United - Wigan Athletic ✅ 2:0
Typ: Manchester United ( 1,18)
Ako: 2,79
Stawka: 60 PLN
Możliwa wygrana: 167,75 PLN
zysk: ⛔ 60 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #12 Bwin
Jagiellonia Białystok - Cracovia ✅ 4:2
Typ:
Jagiellonia Białystok ( 1,40)
Lech Poznań - Polonia Bytom ✅1:0

Typ:
Lech Poznań ( 1,34)
Ako: 1,88

Stawka: 100 PLN

Możliwa wygrana: 187,60 PLN

zysk: ✅ 87,60 PLN
Kupon #13 Bwin

Paris Saint-Germain - SM Caen ✅ 2:1
Typ:
Paris Saint-Germain ( 1,50)
SC Freiburg - Borussia Dortmund ✅ 1:2

Typ:
Borussia Dortmund ( 1,70)
Ako: 2,55

Możliwa wygrana: 163 PLN

zysk:103 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +1
R 7

renan

Użytkownik
Moja próba jak na razie idzie dobrze. W ogólnych kuponach szkoda trochę tej porażki Arsenalu która zafundowali sobie na własna korzyść. Fabregas przesadził wystawiając rękę w polu karnym. Mam nadzieje że reszta dzisiejszych kuponów wejdzie i będzie na dobry ✅
__________________________________________________ ____________________________________________

MOJA PRÓBA LICZONA ODDZIELNIE​

• 7. KUPON
  • Jagiellonia Białystok - Cracovia over 0,5 gola (1,05) ✅ (18min)
  • Real Madryt - Athletic Bilbao over 0,5 gola (1,01) ✅ (19min)
  • AC Milan - Fiorentina over 0,5 gola (1,03) ✅ (45min)
  • Paris Saint-Germain - SM Caen over 0,5 gola (1,04) ✅ (40min)
  • SC Charleroi - KRC Genk over 0,5 gola (1,03) ✅ (39min)

1,17 * 167,77 = 196,31 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Postanowiłem dzisiaj wrzucić małe podsumowanie mojej dotychczasowej gry.

kuponów/trafionych/nietrafionych - 13/8/5
typy/trafione/nietrafione/zwrot - 28/19/8/1
stawki: 1100 PLN
wygrane: 1422,10 PLN
zysk:✅ 322,10 PLN
yield: ✅ 29,28%

Oddzielnie podsumowanie mojej próby na typy over 0,5 gola w meczu:
1 etap: single over 0,5 ; łącznie 18 typów.
kuponów/trafionych/nietrafionych/zwrot - 18/17/0/1
stawka początkowa 50 PLN na koniec etapu 78,50 PLN
2 etap: parę zdarzeń over 0,5 na kuponie ; łącznie 25 typów.
kuponów/trafionych/nietrafionych/zwrot - 7/7/0/0
stawka początkowa 78,50 PLN obecnie 196,31 PLN
etap kontynuowany do osiągnięcia zamierzonego celu (5000 PLN)

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #14 Bwin

Wisła Kraków - Zagłębie Lubin ✅ 1:0
Typ: Wisła Kraków ( 1,40)
VfB Stuttgart - 1. FC Köln ⛔ 0:1
Typ: powyżej 2,5 gola ( 1,55)
Ako: 2,17
Możliwa wygrana: 217 PLN
zysk: ⛔ 100 PLN
Kupon #15 Bwin
Chievo Verona - Inter Mediolan ⛔ 2:1
Typ: poniżej 2,5 gola
( 1,60)
Lecce - Sampdoria Genua ⛔ 2:3

Typ: poniżej 2,5 gola ( 1,60)

Ako: 2,56

Możliwa wygrana: 153,60 PLN

__________________________________________________ ____________________________________________

• 8. KUPON
  • Wisła Kraków - Zagłębie Lubin over 0,5 gola (1,05) ✅ (88min)
  • VfB Stuttgart - 1. FC Köln over 0,5 gola (1,01) ✅ (82min)
  • Blackburn Rovers - Aston Villa over 0,5 gola (1,06) ✅ (45min)

1,12 * 196,31 = 220,68 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #16 Bwin
Espanyol - Hercules ✅ 3:0
Typ:
Espanyol ( 1,85)
Lille - AS Monako ✅ 2:1
Typ:
Lille ( 1,48)

Ako: 2,74
Możliwa wygrana:164,28 PLN
zysk: ✅ 104,28 PLN
Kupon #17 Bwin
SSC Napoli - Bologna ✅ 4:1
Typ: SSC Napoli ( 1,50)
FC Sevilla - RCD Mallorca ⛔ 1:2
Typ: FC Sevilla ( 1,57)
Ako: 2,36
Możliwa wygrana: 141,30 PLN

*wrzucam kupon teraz bo pozniej nie będę miał czasu. Jeśli poprzedni nie wejdzie tego nie będę liczył.

• 9. KUPON
  • Espanyol - Hercules over 0,5 gola (1,06) ✅ (15min)
  • FC Sevilla - RCD Mallorca over 0,5 gola (1,01) ✅ (36min)
  • SSC Napoli - Bologna over 0,5 gola (1,05) ✅(3min)
  • Lille - AS Monako over 0,5 gola (1,04) ✅ (38min)

1,17 * 220,68 = 258 PLN

R 7

renan

Użytkownik

*Na dzisiaj tylko typy z mojej próby. Jutro będzie na pewno parę typów z Ligi Mistrzów

• 10. KUPON
  • FK Teplice - FK Jablonec over 0,5 gola (1,05) ✅ (31min)
  • Novara - Reggina over 0,5 gola (1,06) ✅(6min)
  • Sunderland - Everton FC over 0,5 gola (1,06) ✅ (6min)
  • Getafe - Real Saragossa over 0,5 gola (1,04) ✅ (33min)

1,23 * 258 = 316,56 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
R 7

renan

Użytkownik
Kupon #18 Bwin

AS Roma - FC Bayern Monachium ✅ 3:2
Typ: AS Roma ( 2,10)
FC Basel - CFR Cluj ⛔ 1:0
Typ: Uda się obydwu drużynom strzelić gola? Tak ( 1,65)

Ako: 3,47

Możliwa wygrana:207,90 PLN
Krótka analiza:
AS Roma - FC Bayern Monachium ; Roma zagra z Bayernem. Ekipa z Bawarii ma praktycznie zapewniony awans do kolejnej fazy i tak naprawdę nic wielkiego się nie stanie jak przegrają to spotkanie z Romą. Bayern zagra dzisiaj przede wszystkim bez Robbena, Olicia, Klose, Badsturbera, Schweinsteigera i Marka Van Bommela. W pierwszej jedenastce wybiegną Breno i Van Buyten którzy są bardzo nie pewni na środku obrony do tego Muller który wyraźnie jest bez formy, Ribery który dopiero wraca po kontuzji i nadzwyczaj eksploatowany Gomez dzięki któremu wyniki w tym sezonie jeszcze jako tak wyglądają. Aczkolwiek kiedyś musi przyjść zmęczenie. Dla nich moim zdaniem obecnie ważniejsza jest liga gdzie tracą już 14 pkt. do lidera a to już naprawdę konkretna suma do odrobienia. Roma natomiast w zasadzie w optymalnym składzie, dzisiejsza wygrana może ich bardzo przybliżyć do awansu ich forma i dobra gra na własnym stadionie przemawia za ekipa z Rzymu.A kurs bardzo zachęcający.

FC Basel - CFR Cluj; Obie ekipy jeśli myślą o awansie muszą to spotkanie wygrać. Dlatego liczę na dużą ilość bramek w tym meczu. Basela jest bardzo overova drużyną która sama strzela dużo goli ale całkiem dużo ich traci i patrząc na ostatnie 13 spotkań nie licząc tych pucharze Szwajcarii to obie drużyny strzelały przynajmniej 1 gola w spotkaniu. W pierwszym meczu padł wynik 2:1 dla Cluj i myślę że dzisiaj również obie drużyny strzelą gola.
Kupon #19 Bwin
Ajax Amsterdam - Real Madryt ✅ 0:4
Typ: Real Madryt ( 1,91)
AJ Auxerre - AC Milan ✅ 0:2
Typ: AC Milan ( 2,10) Sporting Braga - Arsenal FC ⛔ 2:0
Typ: Arsenal FC (1,80)
Ako: 7,22
Stawka: 20 PLN
Możliwa wygrana: 144,40 PLN
zysk: ⛔ 20 PLN

Taki kupon za mniejszą stawkę. Real pomimo Gran Derbi aczkolwiek będzie ono dopiero za 6 dni i tego że nie zagra paru zawodników i tak mocny składem wyjdzie na to spotkanie. Ajax ponad to ostatnio w lekkim dołku do tego patrzyłem że w lidze nie strzelili gola od 3 spotkań z czego w 2 u siebie co się zdarzało bardzo rzadko.
Milan w zasadzie mecz o awans, jeśli się postarają są w stanie pokonać ekipę Auxerre która będzie musiała zaatakować w tym spotkaniu jeżeli jeszcze liczy na awans a ja liczę na kontry w wykonaniu Milanu.
Arsenal gra z Braga również im wygrana w tym spotkaniu zapewni awans. Braga może i była mocna ale w poprzednim sezonie, obecnie prezentuje się średnio przegrywając m.in ostatnie 3 spotkania ligowe. Również 1 mecz zakończył się wynikiem 0:6 dla Arsenalu, dzisiaj pomimo paru zmian w składzie liczę na wygrana Arsenalu.

• 11. KUPON
  • AS Roma - FC Bayern Monachium over 0,5 gola (1,02) ✅ (33min)
  • FC Basel - CFR Cluj over 0,5 gola (1,01) ✅ (15min)
  • AJ Auxerre - AC Milan over 0,5 gola (1,05) ✅ (65min)
  • Ajax Amsterdam - Real Madryt over 0,5 gola (1,01) ✅ (36min)
  • Sporting Braga - Arsenal FC over 0,5 gola (1,02) ✅ (83min)

1,11 * 316,56 = 352,77 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #20 Bwin

Tottenham Hotspur - Werder Brema ✅ 3:0
Typ: Tottenham Hotspur ( 1,40)
Hapoel Tel Aviv - Benfica ⛔ 3:0
Typ: Benfica ( 1,68)

Ako: 2,35
Możliwa wygrana: 141,12 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #21 Bwin

FC Schalke 04 - Olympique Lyon ⛔ 3:0
Typ: Uda się obydwu drużynom strzelić gola? Tak ( 1,75)

Glasgow Rangers - Manchester United ✅ 0:1
Typ: Manchester United ( 1,55)

Ako: 2,71
Możliwa wygrana: 162,75 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #22 Bwin

KRC Genk - AA Gent ✅ 1:2
Typ: powyżej 2,5 gola ( 1,55)
NAC Breda - PSV Eindhoven ⛔ 4:2
Typ: PSV Eindhoven ( 1,40)

Ako: 2,17
Możliwa wygrana: 217 PLN
zysk: ⛔ 100 PLN

• 12. KUPON
  • NAC Breda - PSV Eindhoven over 0,5 gola (1,01) ✅ (17min)
  • KRC Genk - AA Gent over 0,5 gola (1,01) ✅ (3min)
  • Cracovia - GKS Bełchatów over 0,5 gola (1,06) ✅ (7min)
  • FSV Mainz 05 - 1. FC Norymberga over 0,5 gola (1,03) ✅ (27min)
  • FSV Frankfurt - VfL Osnabrück over 0,5 gola (1,02) ✅ (4min)

1,14 * 352,77 = 400,75 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Mam nadzieje że dzisiaj seria kuponów na których nie wchodzi jeden typ się zakończy. Moja próba na over 0,5 na razie bardzo po myśli. W ciągu 14 dni z 50 PLN jest na razie 400 PLN. Mam nadzieje że nadal będzie dobrze.

Kupon #23 Bwin

Bolton Wanderers - Blackpool ⛔ 2:2
Typ: Bolton Wanderers ( 1,55)
1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 ✅ 5:0
Typ: powyżej 2,5 gola ( 1,70) Borussia Dortmund - Borussia M&#39;Gladbach
Typ: Borussia Dortmund ( 1,25)

Ako: 3,29
Możliwa wygrana: 197,63 PLN
zysk:
Krótka analiza:
Bolton Wanderers - Blackpool; Bolton zagra dzisiaj z benaminkiem Blackpool. Dzisiejsi gospodarze a w tym sezonie grają bardzo dobrze i razem z Sunderlandem i Manchesterem United najmniej porażek w lidze. W ostatnich 4 spotkaniach Bolton pokazał , że mogą liczyć się w walce o górne lokaty w lidze. Bardzo dobrze grają Elmander i Davies którzy powinni zadbać o bramki w tym meczu. W poprzedniej kolejce pokonali innego beniaminka Newcastle 5:1 i myślę że w takie formie są w stanie i dzisiaj odnieść zwycięstwo.
1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 ; Beniaminek zagra dzisiaj z vice mistrzem. Schalke początku sezonu nie może uznać za udany aczkolwiek teraz ich gra wygląda coraz lepiej. W tabeli pną się coraz wyżej, w lidze mistrzów mają zapewniony awans do kolejnej fazy. W końcu Huntellar, Raul i Jurado spełniają oczekiwania działaczy. Faworytem tego spotkania jest na pewno Schalke aczkolwiek ja postanowiłem postawić tutaj na to że zobaczymy co najmniej 3 bramki. Ponieważ Schalke w ostatnim czasie strzela dużo goli - 12 w ostatnich 4 spotkaniach, Kaiserslautern również potrafi strzelać aczkolwiek też tracą prawie najwięcej w lidze. np. w meczu ze Stuttgartem przegrywali już 0:3 aby na koniec doprowadzić do remisu. Ja osobiście przewiduje tutaj wynik 1:3 dla Schalke ale zobaczymy.

Borussia Dortmund - Borussia M&#39;Gladbach; Lider zagra z ostatnią ekipą. Borussia Dortmund gra bardzo dobrze w tym sezonie, jest skuteczna a do tego traci mało bramek. W dzisiejszym spotkaniu nie pewny jest występ Piszczka i Barriosa aczkolwiek w przypadku ich nieobecności na boisku zrobi się miejsce dla Kuby i Lewandowskiego którzy wnoszą dużo do gry. Moim zdaniem Borussia Dortmund powinna poradzić sobie z druga Borussia która traci średnio 3 gole na mecz.
Kupon #24 Bwin
Korona Kielce - Lech Poznań

Typ: Lech Poznań ( 2,35)
Stoke City - Manchester City ⛔ 1:1
Typ: Manchester City (2,05) FC Sevilla - Getafe
Typ: FC Sevilla ( 1,55)

Ako: 7,47
Stawka: 20 PLN
Możliwa wygrana: 149,34 PLN
zysk:
Krótka analiza:
Korona Kielce - Lech Poznań ; Lech zagra z Koroną. Po dość sensacyjnych wynikach w naszej ekstraklasie wszystko wraca do normy. W czołówce jest już Legia i Wisła. Teraz czas na Lecha który jak na razie jest 10. Ekipa Jose Marii Bakero już w tym sezonie przegrała za dużo spotkań i jeśli myśli jeszcze o mistrzostwie musi po prostu to spotkanie wygrać. Największą siłą Korony jest obecność w składzie Niedzielana i bramkarza Małkowskiego. Gdy na boisku nie ma tego pierwsze to ekipie Korony się nie układa, obecnie jest on po kontuzji aczkolwiek dalej odczuwa ból i jeśli wystąpi w spotkaniu to na pewno nie da tyle dla drużyny jak to było na początku sezonu. Również w bramce nie zobaczymy Zbyszka którego zastąpi Cierzniak który już w poprzednim meczu pokazał że jest dużo słabszymi bramkarzem od klubowej 1. Lech dzisiaj w zasadzie w silnym składzie brakuje tylko Bandrowskiego. Może i gra Lecha w poprzednim spotkaniu nie wyglądała za dobrze aczkolwiek ja myślę że na dzisiejsze spotkanie zmotywują się na prawdę dobrze ponieważ w przypadku wygranej mogą się zbliżyć do Korony na 3 pkt. Lechowi dobrze gra się z Koroną, ostatnio wygrali w Kielcach 5:0. Ja myślę że po takim kursie warto zaryzykować na Lecha ponieważ Korona która lepiej radzi sobie na wyjazdach jest w lekkim dołku i dzisiaj będzie jej ciężko o zdobycie 3 pkt. Ogólnie przy nieobecności Niedzielana ich gra mnie nie przekonuje.
Stoke City - Manchester City ; City zagra dzisiaj z nieobliczalnym Stoke. Gra The Citizens wygląda w ostatnim czasie na prawdę dobrze. A ostatnia wygrana z Fulham 1:4 pokazała ich siłę ofensywną, a warto zaznaczyć że Fulham u siebie jest na prawdę mocne i zawsze tam się ciężko gra. Skład optymalny, bardzo dobrze grający Hart, solidna defensywa, w pomocy dobrze grający Silva. W ataku Tevez i powracający po zawieszeniu Balotelli który z rożnych przyczyn nie zagrał zbyt wielu spotkań w barwach City aczkolwiek jak się pojawiał na boisku to zawsze jego drużyna wygrywała a on sam wpisywał się na listę strzelców. Ja myślę że pomimo tego że w ostatnim czasie Stoke wygrało 3 spotkania z rzędu dzisiaj zakończy swoją serie w pojedynku z mocnym Manchster City który traci 3 pkt. do lidera. Kurs naprawdę zachęcający

FC Sevilla - Getafe; Nie będę dużo pisał o tym spotkaniu. Sevilla w całkiem dobrej formie po zmianie szkoleniowca. Getafe to nie ta drużyna z poprzedniego sezonu w której kluczową role odgrywali Pedro Leon i Soldado. Do tego dochodzi słaba gra na wyjazdach i ogólnie ostatnio są w złej dyspozycji. Myślę że będzie to wyrównane spotkanie aczkolwiek górą powinni być dzisiejsi gospodarze. __________________________________________________ ____________________________________________

• 13. KUPON
  • Bolton Wanderers - Blackpool over 0,5 gola (1,01) ✅ (29min)
  • Stoke City - Manchester City over 0,5 gola (1,06) ✅ (81min)
  • Manchester United - Blackburn Rovers over 0,5 gola (1,01) ✅ (2min)
  • 1. FC Kaiserslautern - FC Schalke 04 over 0,5 gola (1,01) ✅ (8min)
  • FC Bayern Monachium - Eintracht Frankfurt over 0,5 gola (1,01) ✅ (29min)

1,10 * 400,75 = 442,04 PLN

R 7

renan

Użytkownik
Kupon #25 Bwin
Cercle Brugge KSV - Germinal Beerschot Antwerp
Typ: Cercle Brugge KSV ( 1,70)
HNK Rijeka - NK Dinamo Zagreb
Typ: NK Dinamo Zagreb ( 1,60)
Ako: 2,72
Możliwa wygrana: 163,20 PLN
zysk: Kupon #26 Bwin

Atletico Madryt - Espanyol

Typ: Atletico Madryt ( 1,60)
Sporting Lizbona - FC Porto
Typ: FC Porto ( 1,83)
Ako: 2,93
Możliwa wygrana: 175,68 PLN
zysk: __________________________________________________ ____________________________________________

• 14. KUPON
  • Korona Kielce - Lech Poznań over 0,5 gola (1,06)
  • Atletico Madryt - Espanyol over 0,5 gola (1,01)
  • Real Saragossa - Villarreal FC over 0,5 gola (1,02)
  • Girondins Bordeaux - Lille over 0,5 gola (1,05)
  • Sporting Lizbona - FC Porto over 0,5 gola (1,04)

1,19 * 442,04 = 527,12 PLN

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Tak właśnie czułem, że zagrałeś Lecha z Koroną...I próba koniec...dlatego myślę, ż warto wybrać jakąś kwotę do której się dąży, ale taką nie przesadnie dużą i potem zaczynać od nowa...

Do góry Bottom