No widzisz - obie: 2z3 i 1z3 mają takie same szanse. Więc po co to całe gadanie, żeby na postawie statystyk dokonać wyboru - czy grać na 2/3 czy na 1/3? Skoro na dłuższą metę się zrównoważy?
PS
Będzie test? Chciałbym zobaczyć jak "częściej" trafiasz 2z3
Piszesz głupoty jak ostatni gamoń i leszcz - bo de facto nim w bukmacherce jesteś!
I co z tego że obie linie mają takie same
teoretyczne szanse , gdy moje zdobyte przez 12 lat doświadczenie i wiedza sprawiają , że w statystyce gry w ramach tej metody , mam
w praktycznej grze wciąż od kilku lat przewagę trafień w jednej linii wynoszącą obecnie 25% względem wyników w drugiej linii?
Zakłady wzajemne tym się różnią od np. gier liczbowych , że ich wyniki nie są w większości losowe i stąd tu prawdopodobieństwo zaistnienia określonego rozstrzygnięcia jest zmienne w obszernym zakresie i może być oddane szerokim zakresem kursów , pomniejszonych o marżę bukmachera.
I stąd kurs na tę samą drużynę może równie dobrze wynosić 1.3 i 2.5 - w zależności od tego kiedy , z kim i gdzie będzie grała.
Gracz mający w statystyce swojej gry ( tu w odniesieniu do zakładów wzajemnych na 3 zdarzenia ) opartej o wyczytaną bądź wypracowaną własną metodologię czyli analityczny a nie losowy dobór drużyn i typowanych ich wyników - przewagę skuteczności w realnej grze dla trafień np. 2z3 , to im powinien poświęcić szczególną uwagę w przełożeniu tego na grę metodą "Musisz przegrać aby wygrać" , skoro tym najczęstszym jest u niego 1 błąd.
W mojej praktyce wygląda to tak , że choć gram na obie te niezależne linie , tzn. na 2z3 i na 1z3 - to jednak mając przez wiele lat wciąż dominację typowań z 1 błędem , to tak mam ustawione co do stawek te 2 progresje , żeby to właśnie ta częściej trafiana linia wypracowywała większy zysk od linii , która ma mniej trafień.
Jeżeli statystyka gry zacznie pokazywać mi kiedyś , że procentowa skuteczność w obu tych liniach wyrównuje się - to natychmiast zmienię swoje obecne w/w stawkowanie w tych progresjach.
................
Zaś co do tego Twojego ustępu:
"
PS
Będzie test? Chciałbym zobaczyć jak "częściej" trafiasz 2z3 "
to robię testy dla pokazania i łatwiejszego zrozumienia podawanych przeze mnie
nowych technik - zaś metoda "Musisz przegrać aby wygrać" , zarówno w wersji podstawowej jak i jej różne modyfikacje , jest na FB od lat czterech i totalnie wszystko co się jej tyczy , jest dla wszystkich od dawna zrozumiałe i jasne.
P.s: ale oczywiście jako temu który dopiero po 4 latach zrozumiał w końcu o co tu chodzi - zezwalam Ci na zrobienie testu tej metody , i to w wersji na 1z3 bądź 2z3 a nawet i obu ????
.