Temat zamykam.
Niestety nie wiem na jak długo. Wiem, że rzadko zdarza się niechęć do dalszego prowadzenia tematu po serii trafionych typów, ale nie każdy jest jak większość.
Jeżeli poczuję potrzebę dzielenia się swoimi przemyśleniami to być może temat znów powróci do życia. Jeżeli nie to chciałbym pozdrowić wszystkich, którzy natknęli się na ten wątek. Jeżeli chodzi o parę słów poza głównym wątkiem tematu, to podzielę się z wami paroma cytatami, które pomogły mi, i być może pomogą komuś jeszcze w odnajdywaniu swojej własnej drogi w życiu. Życie jest zbyt piękne, aby chcieć tylko je przeżyć. Człowiek bez pełnej świadomości czego pragnie w życiu jest jak statek, który nie wie do którego portu właściwie płynie. Ludzi toksycznych należy unikać lub traktować ich jak osoby niepełnosprawne. Człowiek potrzebuje wiary w siebie jak ryba potrzebuje wody. Nie poszukujcie prawdy o świecie w starożytnych książkach napisanych ludzką omylna ręką, cała prawda jest w Tobie. Twoje życie jest odbiciem twoich świadomych, podpartych przeświadczeniem i emocjami myśli. Nie bądź uległy wobec autorytetów. Nie żyjcie nienawiścią, przeszłością, itd...
Wierzę, że jedyne Niebo jakiego kiedykolwiek doświadczysz jest właśnie tutaj, na Ziemi
Pat Condell
Nie mógłbym popełnić samobójstwa nawet jeśli moje życie by od tego zależało.
George Carlin
Nigdy nie mów ludziom czegoś o czym nie muszą wiedzieć.
Mario Puzo
Wśród ludzi jest więcej kopii niż oryginałów.
Pablo Ruiz Picasso