1. Konsola to tylko przewodnik - to tekst który osobiście doprowadza mnie do szału....
Jeśli nie zakładają że mogą pokazywać sobie co chcą w konsoli to dlaczego raz anulują zakłady, raz rozliczają po zmienionym wg swojego uznania kursie, a raz odrzucają reklamację.
Dowody:
Sprawa dotyczy zakładów jakie dziś na mecz Igor Rubtsov v Laszlo Magyar , a chciałbym ją pokazać na podstawie dwóch zakładów nastepujących po sobie:
PA2915023510F i KA0267251310F.
Sytuacja wygląda następująco:
1. Zakład PA2915023510F - składam zakład na to kto wygra gema przy stanie wyniku 6-8 w momencie składania zakładu zdobywany jest punkt przez gracza 1 i zmieniają się kursy a wynik podawany przez was jest 7-8 długo przed tym jak otrzymuję potwierdzenie złożenia zakładu. System powinien wstrzymać przyjęcie zakładu ponieważ zmienił się wynik i zmieniły się kursy. W końcu jest to zakład w formule
LIVE a więc jeśli zmieniają się kursy w konsekwencji zmiany wyniku to zakład nie może być przyjęty po innym niż obowiązującym kursie. Wielokrotnie anulowaliście mi zakłady z powodu "znanego już wyniku". Oczywistym jest to że znacie wynik z kilkunastosekundowym wyprzedzeniem i proszę nawet temu nie zaprzeczać ponieważ wynika to chociażby z opóźnienia w transmisji. Zawsze z wyprzedzeniem zmieniacie kursy i blokujecie możliwość zawierania zakładów. Dlaczego więc w tej sytuacji nie zmieniacie kursów skoro wynik zmienia się na moją niekorzyść??
Dla lepszego przedstawiania tego procederu podaję przykład drugiego zakładu:
2. KA0267251310F - sytuacja dokładnie taka sama z tą różnicą że w trakcie skłądania zakładu wynik staje się bardziej prawdopodobny czyli z 6-8 zawodnik nr 2 zdobywa 9 pkt, a kurs maleje. W takiej sytuacji mimo iż zakłąd przetwarzany jest dosyć długo nagle nie jest przyjęty ponieważ kurs się zmienił.
Jak można działać tak nie symetrycznie i stronniczo. Nie dość że z wyprzedzeniem znacie wynik to jeszcze manipulujecie systemowo zakładami w taki sposób aby niwelować swoją odpowiedzialność i doprowadzać do zminimalizowania mojej potencjalnej wygranej.
Żądam anulowania zakładu PA2915023510F z powodu nie złożenia go po aktualnym kursie.