>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reklamacje - czyli wysyłanie na drzewo...

J 0

jakotako

Użytkownik
W tym temacie chciałbym abyście opisywali swoje przeboje z czatem i odrzucaniem reklamacji. Do założenia tematu zmusiła mnie reakcja &quot;czatu&quot; na brak odpowiedzi na reklamacje. Osobiście będę załączać reklamacje te bieżące ale tez i starsze żeby pokazać jak w &quot;oko&quot; wali nas ten Buk.
W trakcie rozmowy operator czatu rzucił mi wyzwanie... Tyle reklamacji a jakoś nikt nie pisze o nich na forach...
No to proszę jest miejsce w którym można pisać o reklamacjach tych odrzuconych i przyjętych. I zobaczymy kto kogo się wystraszy i kto komu będzie dyktował warunki.

J 0

jakotako

Użytkownik
1. Konsola to tylko przewodnik - to tekst który osobiście doprowadza mnie do szału....
Jeśli nie zakładają że mogą pokazywać sobie co chcą w konsoli to dlaczego raz anulują zakłady, raz rozliczają po zmienionym wg swojego uznania kursie, a raz odrzucają reklamację.
Dowody:
Sprawa dotyczy zakładów jakie dziś na mecz Igor Rubtsov v Laszlo Magyar , a chciałbym ją pokazać na podstawie dwóch zakładów nastepujących po sobie:
PA2915023510F i KA0267251310F.
Sytuacja wygląda następująco:
1. Zakład PA2915023510F - składam zakład na to kto wygra gema przy stanie wyniku 6-8 w momencie składania zakładu zdobywany jest punkt przez gracza 1 i zmieniają się kursy a wynik podawany przez was jest 7-8 długo przed tym jak otrzymuję potwierdzenie złożenia zakładu. System powinien wstrzymać przyjęcie zakładu ponieważ zmienił się wynik i zmieniły się kursy. W końcu jest to zakład w formule LIVE a więc jeśli zmieniają się kursy w konsekwencji zmiany wyniku to zakład nie może być przyjęty po innym niż obowiązującym kursie. Wielokrotnie anulowaliście mi zakłady z powodu &quot;znanego już wyniku&quot;. Oczywistym jest to że znacie wynik z kilkunastosekundowym wyprzedzeniem i proszę nawet temu nie zaprzeczać ponieważ wynika to chociażby z opóźnienia w transmisji. Zawsze z wyprzedzeniem zmieniacie kursy i blokujecie możliwość zawierania zakładów. Dlaczego więc w tej sytuacji nie zmieniacie kursów skoro wynik zmienia się na moją niekorzyść??
Dla lepszego przedstawiania tego procederu podaję przykład drugiego zakładu:
2. KA0267251310F - sytuacja dokładnie taka sama z tą różnicą że w trakcie skłądania zakładu wynik staje się bardziej prawdopodobny czyli z 6-8 zawodnik nr 2 zdobywa 9 pkt, a kurs maleje. W takiej sytuacji mimo iż zakłąd przetwarzany jest dosyć długo nagle nie jest przyjęty ponieważ kurs się zmienił.
Jak można działać tak nie symetrycznie i stronniczo. Nie dość że z wyprzedzeniem znacie wynik to jeszcze manipulujecie systemowo zakładami w taki sposób aby niwelować swoją odpowiedzialność i doprowadzać do zminimalizowania mojej potencjalnej wygranej.
Żądam anulowania zakładu PA2915023510F z powodu nie złożenia go po aktualnym kursie.

J 0

jakotako

Użytkownik
Wysłano
2012-06-25 15:15

Nr referencyjny
WMS0137498372

może Wy znaliście wynik, ja go nie znałem na tablicy wyników prezentowanej przez Was wynik był inny.
Od dawna miałem przeczucie że oferujecie zakłady na zdarzenia już roztrzygnięte, do tej pory nie miałem jednak dowodu.
Teraz twierdzicie że udało mi sie złożyć zakład na zdarzenie w którym wynik już jest znany. Pytam jakim to sposobem mi się to udało zrobić?
Zawsze twierdzicie że zakłady takie są nie możliwe do zrealizowania. Wielokrotnie składałem reklamację na przyjmowanie przez was zakładów w chiwli gdy wynik już był zmieniony i od chwili powinien obowiązywac inny kurs. Zawsze odrzucaliście moje reklamacje, zawsze twierdziliście że jest to fizycznie nie możliwe.
Więc jak to jest możliwe że złożyłem zakład na zdarzenie , które już się zakończyło???
nie akceptuje Waszych odpowiedzi domagam się rozliczenia zakładów wg kursów i stawek z jakimi zostały zawarte!

J 0

jakotako

Użytkownik
Do Czatu BET365 ...
mam tego więcej im więcej będę publikować tym bardziej głupio będzie się Wam robiło... a jak jeszcze przyjdą zdjęcia ... albo zapis wideo składanych zakładów to już w ogóle będzie głupio...

J 0

jakotako

Użytkownik
Fajna rozmowa o informacji:
Alicja P dołączył(-a) do tej rozmowy. Rozmawia Pan/Pani z Alicja P Alicja P Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Michal witam Pani Alicjo prosze i odpowiedziec na pytanie jak to mozliwe ze z upotrem maniaka podajecie zly wynik od pierwszej kwarty spotkania Rosja U20 - Kobiety v Słowacja U20 - Kobiety i jeszcze przyjmujecie na to zakłady? Alicja P Nasz serwis Na żywo to tylko przewodnik i chociaż dokładamy wszelkich starań, aby informacje były prawidłowe, to do odpowiedzialności Klienta należy sprawdzenie wszelkich informacji przed podstawieniem jakichkolwiek zakładów na żywo. W naszej sekcji Na żywo podano: &quot;Mimo, że robimy wszystko, co w naszej mocy, żeby informacje wyświetlone na stronie dotyczące zdarzenia były poprawne, są one użyte tylko jako przewodnik. W przypadku, kiedy pewne informacje (wynik, czas gry itd.) są niepoprawne, nie bierzemy za nie odpowiedzialności. Informacje dotyczące zasad rozliczenia poszczególnych rynków znajdują się w naszym regulaminie stawiania zakładów.&quot; Michal to nie jest odpowiedz na moje pytanie Michal dlaczego mimo podawania zlego wyniku czasu ilosci fauli itd przyjmujecie zaklady na to spotkanie Alicja P Odpowiada poniewaz jest to tylko przewodnik prosze Pana. Alicja P Konsola na żywo to tylko przewodnik. Michal to nie jest przewodnik poniewaz przewodnik ma dawac informacje a wy dajecie dysinformacje Michal na jakiej podstawie chcecie rozliczac zaklady skoro wynik podawany przez was jest błędny Alicja P W przypadku, kiedy pewne informacje (wynik, czas gry itd.) są niepoprawne, nie bierzemy za nie odpowiedzialności. Informacje dotyczące zasad rozliczenia poszczególnych rynków znajdują się w naszym regulaminie stawiania zakładów.&quot; Alicja P Zaklady sa rozliczana na podstawie ofijalnych wyunikow z boiska. Michal czyli nie bierzecie odpowiedzialnosci za swoje błędy? Alicja P Tak jak powyzej pana poinformowalam. Alicja P Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc? Michal czyli moze Pani w konsoli mnie poinformować o tym że jest wynik meczu 4-0 Michal ja postawie zakłąd na wiecej niz 4 gole a okaze sie ze jest 0-0 ? Michal i jeszcze mowi mi Pani ze nie bierzecie za to odpowiedzialnośći ? Alicja P Ponownie Pana informuje iz informacja powyzej podana widnieje w konsoli na zywo z ktora ma Pan obowiazek sie zapoznac. Regulamin Pan zaakceptowal tak jak powyzej jest widoczny. Alicja P Czy ma Pan inne pytania? Michal prosze odpowiedziec na zadane pytanie Alicja P Nasz serwis Na żywo to tylko przewodnik i chociaż dokładamy wszelkich starań, aby informacje były prawidłowe, to do odpowiedzialności Klienta należy sprawdzenie wszelkich informacji przed podstawieniem jakichkolwiek zakładów na żywo. W naszej sekcji Na żywo podano: &quot;Mimo, że robimy wszystko, co w naszej mocy, żeby informacje wyświetlone na stronie dotyczące zdarzenia były poprawne, są one użyte tylko jako przewodnik. W przypadku, kiedy pewne informacje (wynik, czas gry itd.) są niepoprawne, nie bierzemy za nie odpowiedzialności. Informacje dotyczące zasad rozliczenia poszczególnych rynków znajdują się w naszym regulaminie stawiania zakładów.&quot; Michal prosze odpowiedziec na pytanie a nie wklejac nic nie mowiaca regułkę Michal odpoiwedziec jest zero jedynkowa tak albo nie Alicja P To jest odpowiedz na Pana pytanie. Alicja P Czy ma Pana inne pytania. Michal nie proszę pani Alicja P Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365. Michal mam pytani ena ktore nie otrzymalem odpoiwied\iz Alicja P opuścił tą sesję!

J 0

jakotako

Użytkownik
Michal i moge sie dowiedziec dlaczego podajecie blędne informacje w konsoli live a mimo to przyjmujecie zakłady? Paulina K O jakim meczu Pan w tym momencie pisze? Michal o meczu koszykówki z przed kilku godzin Rosja Słowenia Michal podawaliście zupełnie inny wynik niż oficjalna strona FIBA z turnieju Michal cała pierwsza kwarta i druga Michal w trakcie drugiej zablokowaliście kursy ale te co były przyjęte nie zostały anulowane Paulina K Ta sprawa zostala juz wyjasniona wczesniej przez kolezanke wiec nie bedziemy powtarzali tego o cyzm byl Pan juz wczesniej poinformowany Paulina K Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc? Michal nie została wyjaśniona przez Pani koleżankę Paulina K Zostala wyjasniona i to dokladnie Michal proszę odpowiedź na następujące pytanie Paulina K Skoro nie ma Pan juz innych pytan dziekuje i zycze milego wieczoru Paulina K Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365. Paulina K opuścił tą sesję

J 0

jakotako

Użytkownik
i kolejny kwiatek:
Alicja P dołączył(-a) do tej rozmowy. Rozmawia Pan/Pani z Alicja P Alicja P Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Michal najchętniej tym żeby odpowiadać na pytania a nie rozłączać czat Michal zatem moje pytanie Alicja P Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365. Alicja P opuścił tą sesję!

J 0

jakotako

Użytkownik
i kolejna:
Michal chciałem zapytać dlaczego zakład BA0964809310F został uznany za przegrany? Michal mój kod bezpieczeństwa to XXXX Michal P Przed rozpoczęciem jakichkolwiek czynności związanych z kontem, czy mogę prosić o podanie Pana czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa? Michal P Jaki byl wynik tego spotkania. Michal P ? Michal 5-3 Michal hiszpania wygrał a5-3 Michal P Wyslalem prosbe o ponowne sprawdzenie tego kuponu,. Michal kiedy otrzymam odpowiedz? Michal P Do kilku godzin. Michal nie da się tego przyspieszyć? blokujecie w ten sposób mi moje pieniadze Michal P Nie, nie da. Michal gdzie moge znalezc w regulaminie zasady rozliczania piłki plażowej Michal P Sa tam, gdzie Pilka nożna. Michal tzn? Michal P Bez dogrywki bylo 3-3. Michal niema przepisów dotyczących piłki plażowej Michal P Kupon jest rozliczony poprawnie. Michal ale mecz piłki plażowej nie końcy się dogrywką Michal nie kończy się remisem Michal nie ma przepisów dotyczących piłkii plażowej Michal mecz piłki plażowej jest kończony zwycieżtwem jednej z drużyn Michal P Suma goli po 36 minutach: 6. Michal P Stawial Pan zaklad nie znajac regulaminu? Michal prosze Pana mecz piłki plażowej kończy się wynikiem zwyciezkim nie remisem Michal nie było informacji że nie dotyczy to dogrywki Michal P Nie, dogrywka sie nie wlicza. Michal mecz piłki plażowej jest rozgrywany do wyłonienia zwyciezcy Michal zwycięzca jest hiszpania wygrała 5-3 Michal mecz nie zakończył się w 36 minucie Michal w celu wyłonienia zwycięzcy musiał odbyć się dogrywka Michal aby wyłonić zwycięzcę należy rozegrać dogrywkę dokładnie tak jak w koszykówce Michal i jeśli taka jest wynik liczy się końcowy Michal P Bramki z dogrywki sie nie wliczaja. Michal jak się nie wliczają jaki jest wynik meczu w takim razie? Michal P Suma goli drużyny Ilość goli zdobytych przez daną drużynę. Tylko regulaminowy czas gry; dogrywka i rzuty karne nie liczą się. Michal P Dokladnie. Michal jaki był wynik meczu proszę o odpowiedź Michal P Wynik mecz 5-3. Michal dokładnie czyli padło 8 goli Michal P Tylko regulaminowy czas gry; dogrywka i rzuty karne nie liczą się. Michal P Prosciej juz nie potrafie. Michal mecz musi się skończyć zwycięztwem jedej z drużyn Michal i skończył się zwycięstwem Hiszpanii 5-3 Michal P Odpowiedzialem juz na Panskie pytanie. Michal nie mniej nie więcej Michal nie odpowiedział Pan Michal jakie są zasady piłki nożnej plażowej Michal P Regulamin dostepny na stronie w sekcji Uslugi - Pomoc - Regulamin. Michal P Pilka nozna. Michal P Suma goli drużyny Ilość goli zdobytych przez daną drużynę. Tylko regulaminowy czas gry; dogrywka i rzuty karne nie liczą się Michal nie było informacji przy składaniu zakładu że dotyczy to tylko czasu regulaminowego Michal gbyby była taka informacja nie widzę podstaw do pretensji Michal ale była informacja o tym ile padnie goli w meczu Michal P Nie bylo informacji, ze dogrywka sie wlicza. Michal dogrywka w piłce nożnej plażowej liczy się do wyniku Michal nie było informacji że liczy się tylko 36 min Michal P W celach rozliczen w bet365 nie. Michal P W regulaminie jest taka informacja. Michal byłą informacja o tym jaka będzie ilość strzelonych goli Michal P Przykro mi, ze Pan nie czyta zasad. Michal P Zawsze moze Pan zapytac przed postawieniem zakladu. Michal oczywistym jest że ważna jest ilość goli potrzabna do zakończenia meczu Michal a nie ograniczona do jakiś pokrętnych zasad Michal P Nie dla rozliczenia w bet365. Michal to trzeba zaznaczyć to przy złożeniu zakładu Michal a nie wymyślać ograniczenia wbrew zasadom danej gry Michal P Przekaze Panska sugestie do przelozonych. Michal proszę przekazać ją wraz z rejklamacją Michal P I polecam czytanie regulaminu i pytanie biura obslugi klienta. Michal nie interesują mnie filozoficzne myśli przekazywane bądż nie Michal P Dziękujemy za dzisiejszy kontakt z Czatem na żywo bet365. Michal P opuścił tą sesję!

J 0

jakotako

Użytkownik
No to kolejny przykład wysyłania na drzewo:
Liliana B dołączył(-a) do tej rozmowy.
Rozmawia Pan/Pani z Liliana B
Liliana B Witam w Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc?
Michal Pani Alicjo nie podoba mi się że rozłącza Pani czat nie udzielając odpowiedzi
Michal czy mogę się dowiedzieć dlaczego to PAni robi ?
Liliana B W czym mogę pomóc?
Michal np może pani odpowiedzieć na powyższe
zamin przejdę do meritum
Liliana B Prosze sformulowac swoje pytanie.
Michal ponadto może Pani ustalić dlaczego zakład KT1863275910W nie jest rozliczony skoro zakłady późniejsze od ponad godziny są rozliczone. Może Pani pomóc w ustaleniu z czego wynika brak jakichkolwiek informacji skąd pojawia się opóxnienie w rozliczeniu wygranego zakładu
Michal może Pani równiez odpowiedzieć na pytanie dlaczego poprzednią rozmowę rozłączyła Pani nie udzielając odpowiedzi na powyższą kwestię
Michal nie siedzę tutaj żeby psuć PAni wieczór
Liliana B Przed rozpoczęciem jakichkolwiek czynności związanych z kontem, czy mogę prosić o podanie Pana czterocyfrowego numeru bezpieczeństwa?
Michal i nie jest to moje hobby
Michal XXXX

Michal proszę odpowiedzieć czy w przypadku gdybym podał inny kod bezpieczeństwa odpowiedź Pani była by inna?
Liliana B Prosba o rozliczenie Panskiego zakladu zostala juz przekazana.
Michal nie rozumiem dlaczego w tak ogólnej kwestii jak nierozliczenie zakładów wygranych musze non stop się weryfikować a na koniec dostaję odpowiedź nie wiem i rozłączenie rozmowy
Michal proszę mi to wytłumaczyć
Liliana B My nie rozliczamy zakladow, przekazujemy tylko prosby do Dzialu Rozliczen.
Liliana B opuścił tą sesję!

vader 2,8K

vader

Forum VIP
nie wiem czego ty oczekujesz od panienki z czata?:grin:
Żeby rozliczyła mu zakłady na jego żądanie w 10 sekund i jeszcze najlepiej wysłała pocztą zgrzewkę piwa z przeprosinami...
To już dzisiaj kolejny taki &quot;kwiatek&quot; &gt; klik &lt;
Później dziwimy się, że ludzie na Czacie są niemili. Jak co chwilę mają rozmowy z natrętnymi ludźmi...

J 0

jakotako

Użytkownik
nie w 10 sek ale w 2h po zamknięciu zdarzenia...
należy najpierw czytać a potem się dop...
skoro wszystkie przegrane zakłądy zamykają w 3 minuty to dlaczego wygrane są pootwierane po 2-3 godziny?

J 0

jakotako

Użytkownik
nie wiem czego ty oczekujesz od panienki z czata?:grin:
nie mam nikogo więcej do pomocy ani do kontaktu niż Panienkę z czata...
skoro taka jej rola niech odpowiada a nie pier... od rzeczy niech pisze prawdę a nie regułki wkleja z szablonów...

J 0

jakotako

Użytkownik
i jeszcze jedno ...
czekałem 2h na rozliczenie zakładu i w kółko te same teksty nie wiem nie znam się nie umiem nie rozumiem i rozłączanie czata...
do czasu aż to wkleiłem tutaj ..
nagle dało się to rozliczyć !

Do góry Bottom