Miałem taką samą sytuację kiedyś, z tym, że nie pamiętam jak to już było do końca. Więc napisz najlepiej do supportu a oni Ci odpowiedzą na pewno.ale mój brat nie może korzystać z konta, jeżeli jest ono nieusunięte, jeżeli ja korzystam ze swojego na tym samym komputerze ? czy po prostu musimy zmieniać ID aby korzystać każdy ze swojego konta ?
Jak ktoś nie ma blisko banku, to ja polecam pocztę Inpost :spokodfhgfh:. U mnie jest ona w Biedronce ???? A jakby był ktoś zainteresowany to tu może sobie sprawdzić czy jest koło niego jakiś ich punkt http://www.inpost.pl/?id=197 . Ja wpłaciłem w Poniedziałek a w Środę rano pieniążki miałem już na koncie (Expekt). Przelew kosztuje 2zł, a to chyba nie tak dużo jak ktoś ma blisko pocztę.NIE WPŁACAJCIE NA POCZCIE!!!
Expekt ma konto w PEKAO i tam można wpłacić za darmo!!! A przelew idzie 1-2 dni!!! Ja tak zawsze robię.
Tylko nie mylcie banku PEKAO z P.K.O!
....znaki....witam!
wygralem w pokera dosyc sporą sumę, i teraz chcialbym jej wiekszosc przelac sobie na konto w banku millenium, tylko ze sa 2 sprzeczne informacje tutaj na forum:
-w tutorialu jest, ze w polu Adres nalezy wpisac adres placówki, natomiast strona dalej, ze swój adres. w takim razie jak to jest?
nazwa banku:
-Bank Millenium
adres:
- adres banku
kraj:
-Polska
nr konta:
-numer Twojego konta z PL z przodu /iban/
kod SWIFT
-BIGBPLPW (jest dla banku a nie dla placówki, tak? tez do konca nie wiem, chyba dla banku ???? )
suma:
-wiadomo
Proszę o pomoc
Nie będzieWitam wszystkich. Podczas rejestracji wyskakiwały mi błędy w nazwisku i ulicy, musiałem z "ń" zrobić "n" a z "ś" s i wtedy było ok. Czy podczas wypłaty nie będzie problemów z wypłatą?
Jeśli zrobisz zdjęcie wyraźne dowodu z obu stron to też może być. A tamte posty usunąłem bo koledzy nie rozumieli o co chodzi...Witam!
wpłaciłem 150zł do expekt
żeby otrzymać bonus muszę wysłać skan dowodu
czy może być zdjęcie zamiast skanu?
Nie ma różnicy czy jesteś zarejestrowany/zalogowany czy nie.a czy jak sie zarejestruję i zaloguje to czy jest dostępnych wiecej zdarzeń niz bez logowania , bo jak dotąd niewidziałem zdarzen na kilka dni do przodu