Na to samo imię i nazwisko musisz....Hej czy mozna zarejestrowac sie w Expekt na kogoś pelnoletniego z rodziny i czy w takim wypadku moge pobierac wygrane na moje konto bankowe na moje imie czy musze na to samo imie i nazwisko co w Expekt
z gory dzieki za odp
WitamCzy morzna w Expekcie wpłacic pieniadze przelewem bankowym. O jaka jest minimalna wypłata???
Numer konta - okNajlepiej jak byś napisał do supportu bo to na prawdę długo już trwa,tydzień czasu jeszcze nigdy nie czekałem,a na pewno wszystko dobrze wypełniłeś,zresztą w jaki sposób wpłacałeś??
WitamMam pytanie czy do expekta mozna wplacac karta? JEsli juz wplace karta to jak pozniej moge wyplacic kase? Moge zazadac wyplaty na moje konto bankowe? Dodam tylko ze karta jak i konto bankowe jest z jednego banku i na moje nazwisko.
P.S. Podczas rejestracji nie moglem uzywac polskich znakow, i w imieniu zamiast Ł jest L czy moze to jakos przeszkadzac podczas wyplaty?
W takim przypadku należy pisać do supportu. Jeżeli robił pan przelew w banku i wpisał pan poprawne dane to pieniądze powinny już być na koncie gracza. Jeżeli natomiast robił pan przelew na poczcie to wówczas należy uzbroić się w cierpliwość.Wplacilem w poniedzialek i do tego czasu nie ma pieniedzy na koncie
kredyt: 0.00 PLN <--- stan z godziny 14:06 z dzisiajW takim przypadku należy pisać do supportu. Jeżeli robił pan przelew w banku i wpisał pan poprawne dane to pieniądze powinny już być na koncie gracza. Jeżeli natomiast robił pan przelew na poczcie to wówczas należy uzbroić się w cierpliwość.
WitamCzy dlugo sie czeka na depozyt karta? Wplacilem z konta kasy mi ubylo a na stronie od 10min pisze "Proszę czekaj, Twój depozyt jest realizowany…" zawsze jak wplacalem do innych bukow nie trwalo to dluzej niz 30s
Korzystam z gmail. Wyslalem maila pare razy :|Być może twój e-mail nie doszedł do supportu. Najlepiej wysłać z gmail. Jeżeli by kasa doszła na konto bankowe Expekt to dawno by zaksięgowali na twoim koncie gracza. Na twoim miejscu wybrałbym się do miejsca gdzie zrobiłeś przelew i u nich wyjaśniał problem.
Byłem, zrobilem awanture, okazalo sie ze trzem osobom z 30 nie doszedl przelew.Na twoim miejscu wybrałbym się do miejsca gdzie zrobiłeś przelew i u nich wyjaśniał problem.