M.W: 300zlKupon nr. 12
Duren vs resovia
Typ: 2
Pireus vs budvanska
Typ:budvanska +1,5
cska vs generali
Typ:1
Ako:1.5
Stawka:200zl
Buk:betsafe.
M.W: 513zlKupon nr. 17
Schiavone vs Marino
typ:1
Czewa vs Zaksa
typ: Zaksa +2,5seta
Troicki vs Mahut
typ: 1
ako: 1.71
buk: betsafe
stawka: 300zl
Jezeli to nie wejdzie to nastapi przerwa ????
Bilans: 8zl okolo bo to smiech na sali bylo 600zl plus i super pojedyncze mecze i taka jest ta bukmacherka zobaczymy dzisiaj ale tutaj niespodzianki byc nie powinno.
M.W: 153,75zlKupon nr. 18
Cilic vs Giraldo 1
Tsonga vs Seppi 1
Mikhail vs Kavcic 1
ako: 2.05
stawka: 75zl
buk: betsafe.
M.W: 178zlKupon nr.19
Zaksa vs jw
Resovia vs AZS
AZS vs Bydgoszcz
Typ: AZS +2,5 seta.
Buk: betsafe.
Ako: 1.78
Stawka :100zl
AZS w kryzysie ale nie gra z drużyna ze ścisłej czołówki spodziewam się wyrownanego spotkania. Zaksa cóż gra naprawdę swietnie i nie sadze aby węgiel był dla nich przeszkoda. Co do meczu Resovii to wydaje mi się ze jest to najpewniejsze spotkanie.
M.W: 100zlKupon nr. 20
Troicki Viktor - Djokovic Novak
typ: Djokovic @ 1,13
Roddick Andy - Haase Robin
typ: Roddick @ 1,15
Wozniacki Caroline - Cibulkova Dominika
typ: Wozniacki @ 1,18
Fyrstenberg / Matkowski - LU / Schuettler
typ: Fyrstenberg / Matkowski @ 1,30
ako:2
stawka: 50zl
M.w: 560zlKupon nr 23
Polska vs Dania
typ: Polska +5,5
ako: 1.4
stawka: 400zl
Co tu duzo mowic dzien dzisiejszy mnie wyjatkowo zaskoczyl glownie mam na mysli porazke Muszyny ale tutaj znalazlem okazje wg mnie i dosc pewne spotkanie. Warto zaznaczyc, ze Polska druzyna jest bardzo trudnym rywalem dla Dunczykow od dawien dawna. Nasi chlopcy graja bardzo silowo a jest to styl dla pilkarzy z Danii bardzo trudny. Nasza druzyna na duzych imprezach zawsze prowadzila bardzo wyrownane spotkania czesciej schodzac z usmiechem na twarzy. Wydaje mi sie, ze dzisiaj bedziemy swiadkami bardzo wyrownanego spotkania, ktore moze zakonczyc sie wynikiem w kazda strone ale nie spodziewalbym sie wiekszej roznicy niz 2, 3 bramek. Warto rowniez zastanowic sie na typem na zwyciestwo polakow kurs 3.6 to bardzo duze value!!!
M.W: 111zlKupon nr. 24
Peng vs Radwanska
typ: Peng +3 gemy
ako: 1.85
stawka: 60zl
Agnieszka to, ze dostala sie do tej rundy to juz zupelna sensacja. Nasza zawodniczka w ostatniej konfrontacji z Azjatka nie poradzila sobie za dobrze i mysle, ze i tym razem moze byc podobnie. Napewno z azjatkami gra sie trudno wydaje mi sie, ze dla naszej fizycznie moze to byc trudne spotkanie. Spodziewam sie bardzo wyrownanego spotaknia ze wskazaniem na Chinke.