>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reflex Typy.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 12
Duren vs resovia
Typ: 2
Pireus vs budvanska
Typ:budvanska +1,5
cska vs generali
Typ:1
Ako:1.5
Stawka:200zl
Buk:betsafe.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 14⛔
JW vs Bydgoszcz
typ: 1
Kielce vs Zaksa
typ: 2
Yoga vs Sisley
ako: 1.7
stawka: 250zl
buk: betsafe.
Wegiel w ostatnim czasie jakby powraca do dawnego rytmu wazne zwyciestwo w lidze w Czestochowie, teraz na koniec fazy grupowej LM wygrana 3:0. Jest to bardzo wazny dla nich mecz poniewaz do zawodnicy z Bydgoszczy na dzien dzisiejszy awansuja do fazy play off dlatego dla Jastrzebian jest to mecz o przyslowiowe 6pkt i mysle, ze sa w dyspozycji aby wygrac 3:0/3:1
Bilans: 262,9zl✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon 15.
Juventus vs Bari✅
Sopot vs Muszyna⛔
Almeria vs Real⛔
Castelana vs Trento✅
ako: 2.79
stawka: 5zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon 16.
Thiemo vs Gael✅
Denko vs Florian ⛔????!!!!!!! Wal roku. Gosc znowu waluje...
typ:1
Li na vs Sofia Anderson✅
ako: 1.66
stawka: 250zl
Pierwszy kupon z AO. Gael jak wiadomo swiatowa czolowka. Osobiscie bardzo lubie tego tenisiste ale obiektywnie uwazam, ze jest duzo lepszy zawodnikiem niz jego przeciwnik. Mam nadzieje, ze jest w pelni zdrowy i przygotowany do turnieju. Co do 2 meczu to tutaj wydaje mi sie, ze forma Denki doprowadzi go do polfinalu minimum. Warto zaznaczyc, ze Denko to bardzo wytrzymaly zawodnik wiec mysle, ze w polaczeniu 3 setow dla niemca bedzie to zabojcza kombinacja. Li Na wygrala turniej w Sydney pokonujac duzo mocniejsze rywalki niz szwedka. Jest w dobrej dyspozycji i mysle, ze bedzie chciala tutaj powtorzy wynik z przed roku. Nie ma mowy o zadnym zmeczeniu nie musiala nigdzie sie przemieszczac jest to 1 mecz i mysle, ze zagra na poziomie z Sydney.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 17
Schiavone vs Marino
Czewa vs Zaksa
typ: Zaksa +2,5seta
Troicki vs Mahut
ako: 1.71
buk: betsafe
stawka: 300zl
Jezeli to nie wejdzie to nastapi przerwa ????
Bilans: 8zl✅ okolo bo to smiech na sali bylo 600zl plus i super pojedyncze mecze i taka jest ta bukmacherka zobaczymy dzisiaj ale tutaj niespodzianki byc nie powinno.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 17
Schiavone vs Marino✅
Czewa vs Zaksa✅
typ: Zaksa +2,5seta
Troicki vs Mahut✅
ako: 1.71
buk: betsafe
stawka: 300zl
Jezeli to nie wejdzie to nastapi przerwa ????
Bilans: 8zl✅ okolo bo to smiech na sali bylo 600zl plus i super pojedyncze mecze i taka jest ta bukmacherka zobaczymy dzisiaj ale tutaj niespodzianki byc nie powinno.
M.W: 513zl
Zysk: 213zl
Bilans: 221zl✅ i tak smiech na sali ale odbilem sie od dna.

Otrzymane punkty reputacji: +7
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 18
Cilic vs Giraldo 1✅
Tsonga vs Seppi 1✅
Mikhail vs Kavcic 1✅
ako: 2.05
stawka: 75zl
M.W: 153,75zl ✅
Zysk: 78,75zl✅
Bilans: 299,75zl✅
Mialem jeszcze analize meczu Lopeza i teraz zaluje, ze go nie dolozylem bo wygral 3:0 ale nie mozna miec wszystkiego. Wazne, ze odrabiam straty.

Otrzymane punkty reputacji: +5
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.19
Zaksa vs jw
Resovia vs AZS
AZS vs Bydgoszcz
Typ: AZS +2,5 seta.
Buk: betsafe.
Ako: 1.78
Stawka :100zl
AZS w kryzysie ale nie gra z drużyna ze ścisłej czołówki spodziewam się wyrownanego spotkania. Zaksa cóż gra naprawdę swietnie i nie sadze aby węgiel był dla nich przeszkoda. Co do meczu Resovii to wydaje mi się ze jest to najpewniejsze spotkanie.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 20
Troicki Viktor - Djokovic Novak
typ: Djokovic @ 1,13
Roddick Andy - Haase Robin
typ: Roddick @ 1,15
Wozniacki Caroline - Cibulkova Dominika
typ: Wozniacki @ 1,18
Fyrstenberg / Matkowski - LU / Schuettler
typ: Fyrstenberg / Matkowski @ 1,30
ako:2
stawka: 50zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.19
Zaksa vs jw✅
Resovia vs AZS ✅
AZS vs Bydgoszcz ✅
Typ: AZS +2,5 seta.
Buk: betsafe.
Ako: 1.78
Stawka :100zl
AZS w kryzysie ale nie gra z drużyna ze ścisłej czołówki spodziewam się wyrownanego spotkania. Zaksa cóż gra naprawdę swietnie i nie sadze aby węgiel był dla nich przeszkoda. Co do meczu Resovii to wydaje mi się ze jest to najpewniejsze spotkanie.
M.W: 178zl✅
Zysk: 78zl✅
Bilans: 377,75zl✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 20
Troicki Viktor - Djokovic Novak✅
typ: Djokovic @ 1,13
Roddick Andy - Haase Robin✅
typ: Roddick @ 1,15
Wozniacki Caroline - Cibulkova Dominika✅
typ: Wozniacki @ 1,18
Fyrstenberg / Matkowski - LU / Schuettler✅
typ: Fyrstenberg / Matkowski @ 1,30
ako:2
M.W: 100zl✅
Zysk: 50zl✅
Bilans: 427,75zl✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 21⛔
Dolgopolov vs Tsonga
typ:2
Isner vs Cilic
ako: 2.47
Kupon nr. 22⛔
Zaksa vs Czewa
Trento vs Sisley
Muszynianka vs AZS
typ: Muszyna -1,5 seta
ako: 1.88
stawka:100zl
buk:betsafe.

Otrzymane punkty reputacji: +4
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr 23
Polska vs Dania
typ: Polska +5,5
ako: 1.4
stawka: 400zl
Co tu duzo mowic dzien dzisiejszy mnie wyjatkowo zaskoczyl glownie mam na mysli porazke Muszyny ale tutaj znalazlem okazje wg mnie i dosc pewne spotkanie. Warto zaznaczyc, ze Polska druzyna jest bardzo trudnym rywalem dla Dunczykow od dawien dawna. Nasi chlopcy graja bardzo silowo a jest to styl dla pilkarzy z Danii bardzo trudny. Nasza druzyna na duzych imprezach zawsze prowadzila bardzo wyrownane spotkania czesciej schodzac z usmiechem na twarzy. Wydaje mi sie, ze dzisiaj bedziemy swiadkami bardzo wyrownanego spotkania, ktore moze zakonczyc sie wynikiem w kazda strone ale nie spodziewalbym sie wiekszej roznicy niz 2, 3 bramek. Warto rowniez zastanowic sie na typem na zwyciestwo polakow kurs 3.6 to bardzo duze value!!!

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr 23
Polska vs Dania✅
typ: Polska +5,5
ako: 1.4
stawka: 400zl

Co tu duzo mowic dzien dzisiejszy mnie wyjatkowo zaskoczyl glownie mam na mysli porazke Muszyny ale tutaj znalazlem okazje wg mnie i dosc pewne spotkanie. Warto zaznaczyc, ze Polska druzyna jest bardzo trudnym rywalem dla Dunczykow od dawien dawna. Nasi chlopcy graja bardzo silowo a jest to styl dla pilkarzy z Danii bardzo trudny. Nasza druzyna na duzych imprezach zawsze prowadzila bardzo wyrownane spotkania czesciej schodzac z usmiechem na twarzy. Wydaje mi sie, ze dzisiaj bedziemy swiadkami bardzo wyrownanego spotkania, ktore moze zakonczyc sie wynikiem w kazda strone ale nie spodziewalbym sie wiekszej roznicy niz 2, 3 bramek. Warto rowniez zastanowic sie na typem na zwyciestwo polakow kurs 3.6 to bardzo duze value!!!
M.w: 560zl✅
Zysk:160zl
Bilans: 437,75zl✅
Bilans dnia + 10zl ✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 24
Peng vs Radwanska
typ: Peng +3 gemy
ako: 1.85
stawka: 60zl
Agnieszka to, ze dostala sie do tej rundy to juz zupelna sensacja. Nasza zawodniczka w ostatniej konfrontacji z Azjatka nie poradzila sobie za dobrze i mysle, ze i tym razem moze byc podobnie. Napewno z azjatkami gra sie trudno wydaje mi sie, ze dla naszej fizycznie moze to byc trudne spotkanie. Spodziewam sie bardzo wyrownanego spotaknia ze wskazaniem na Chinke.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 24
Peng vs Radwanska
typ: Peng +3 gemy
stawka: 60zl
Agnieszka to, ze dostala sie do tej rundy to juz zupelna sensacja. Nasza zawodniczka w ostatniej konfrontacji z Azjatka nie poradzila sobie za dobrze i mysle, ze i tym razem moze byc podobnie. Napewno z azjatkami gra sie trudno wydaje mi sie, ze dla naszej fizycznie moze to byc trudne spotkanie. Spodziewam sie bardzo wyrownanego spotaknia ze wskazaniem na Chinke.
M.W: 111zl✅
Zysk: 51zl✅
Bilans: 488,75zl✅
Oficjalnie odrobilem wszelkie straty ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 25⛔
Nadal vs Ferrer
typ: over 34,5

Szkoda bo kontuzja wypaczyla mecz ale chlopaka podziwiam mimo straty 50zl za to, ze walczyl i probowal. Ferrer gral slabo i mysle, ze Murrayem nie ma szans.

Do góry Bottom