>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reflex Typy.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Podsumowanie!! Grudzien!
Kupony z okresu: 17.12.2010- 31.12. 2010r
Suma stawek: 3630zl
Suma wygranych: 4121,9zl ✅
Bilans: 491,9zl ✅
Yield: 13,5%✅
Jest dobrze ale zawsze moze byc lepiej. Zaczynam od poczatku z nowa numeracja zeby bylo czytelnie. Co w nowym roku bede typowal? Glownie siatkowke, tenis ziemny i pilke nozna dot. to 3 lig: polskiej, hiszpanskiej i angielskiej. Sporadycznie pojawia sie typy z NBA i NHL z mniejsze stawki.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 1
Chelsea vs Aston Villa
typ: 1
WBA vs ManU
typ: 2
ako: 1.88
stawka: 114zl
buk: betsafe.
The Blues moze nie sa w najlepszej formie ale w dalszym ciagu jest to druzyna klasowa. Wydaje mi sie, ze ostatnie marne bo marne zwyciestwo nad Boltonem (1:0) spowoduje, ze pilkarze sie odbuduja i znowu zaczna regularnie wygrywac. Swietna okazja do tego ejst mecz z AV jak widac pilkarze Aston Villi w ostatnim czasie sa totalnie bez formy, druzyna latana jest mlodzieza a Villa ponosi porazke za porazka. Dodatkowo wyjazdy im nie sluza o czym mozna bylo sie przekonac ogladajac mecz przecwiko Citizens zakonczony wynikiem 0:4. Dla The Blues ten mecz to wspaniala okazja to odbudowania sie w 100%. Spodziewam sie wyniku w przedziale 2:0/3:0 Chelsea. Jako 2 mecz wybralem spotkanie WBA przeciwko ManU. Trzeba przyznac, ze pilkarzom ManU nie wiedzie sie dobrze na wyjazdach same remisy ale kiedys musza sie przelamac. WBA oslabione kontuzjami co powinno ulatwic zwyciestwo druzynie ManU. Dodatkowo trener gosci obchodzi urodziny wiec pilkarze w formie prezentu powinni dostarczyn 3pkt.
Zycze wszystkim duzo zdrowia, szczescia i sukcesow w nadchodzacym Nowym Roku. Pozdrawiam. ???? ????

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.2
Zaksa vs Skra
typ: skra +2,5
Roma vs Latina
Cuneo vs Piacenza
typ:1
Yoga vs Trentino
typ: trento -1,5
ako: 1.75
stawka: 300zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 1
Chelsea vs Aston Villa⛔
WBA vs ManU✅
ako: 1.88
stawka: 114zl
The Blues moze nie sa w najlepszej formie ale w dalszym ciagu jest to druzyna klasowa. Wydaje mi sie, ze ostatnie marne bo marne zwyciestwo nad Boltonem (1:0) spowoduje, ze pilkarze sie odbuduja i znowu zaczna regularnie wygrywac. Swietna okazja do tego ejst mecz z AV jak widac pilkarze Aston Villi w ostatnim czasie sa totalnie bez formy, druzyna latana jest mlodzieza a Villa ponosi porazke za porazka. Dodatkowo wyjazdy im nie sluza o czym mozna bylo sie przekonac ogladajac mecz przecwiko Citizens zakonczony wynikiem 0:4. Dla The Blues ten mecz to wspaniala okazja to odbudowania sie w 100%. Spodziewam sie wyniku w przedziale 2:0/3:0 Chelsea. Jako 2 mecz wybralem spotkanie WBA przeciwko ManU. Trzeba przyznac, ze pilkarzom ManU nie wiedzie sie dobrze na wyjazdach same remisy ale kiedys musza sie przelamac. WBA oslabione kontuzjami co powinno ulatwic zwyciestwo druzynie ManU. Dodatkowo trener gosci obchodzi urodziny wiec pilkarze w formie prezentu powinni dostarczyn 3pkt.
Zycze wszystkim duzo zdrowia, szczescia i sukcesow w nadchodzacym Nowym Roku. Pozdrawiam. ???? ????
Dzisiejszy dzien to istny horror ale jeszcze jako tako z happy endem. Ale co ta Chelsea zrobila to jakis koszmar 3:2 i w ostatnich minutach 3:3 to wola o pomste do nieba, ale prawda jest taka, ze graja taki piach jakiego dawno nikt nie widzial.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.2
Zaksa vs Skra✅
typ: skra +2,5
Roma vs Latina✅
Cuneo vs Piacenza✅
Yoga vs Trentino✅
typ: trento -1,5
ako: 1.75
M.W: 525zl
Zysk: 225zl
Bilans: 602,9✅
Cuneo mnie naprawde dzisiaj bardzo negatywnie zaskoczylo. Mysle, ze malo kto po ich ostatnim wystepie takiego obrotu spraw spodziewal. Wazne, ze wygrali i jest ✅
Nowy Rok oficjalnie rozpoczety od zysku i mam nadzieje na kontynuacje takiej passy do konca.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.3
AR vs Dolgopolov
Jarko vs Przysiezny
Bagieta vs Serra
ako: 2.03
stawka: 50zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.4 nie wliczam do statystyk
Kuba wojewódzki
Aktor z majki
Tvn24
Mam talent
ako: 3.05
stawka:50zl
Buk: betsafe.

Zagralem to już wczoraj najbardziej kurs spadł na Kubę. Wczoraj jeszcze grałem po 1.4

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.5
Davydenko vs Jarrko
Typ:1
Bagieta vs Kubot
Berdych vs dodig
Ako: 2.04
Stawka: 50zl

Davydenko wraca do formy z przed kontuzji. A nie sadze żeby kubot był w stanie obrać Bagiete.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr.5
Davydenko vs Jarrko✅
Bagieta vs Kubot✅
Berdych vs dodig✅
Ako: 2.04
Stawka: 50zl
Davydenko wraca do formy z przed kontuzji. A nie sadze żeby kubot był w stanie obrać Bagiete.
M.w: 101.5zl
zysk: 51,5zl
Bilans: 705,9zl✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 6
Trento vs Skra✅
Typ: 1
Węgiel vs pireus⛔
Typ: pireus + 2,5 seta
Ako: 1.85
Stawka: 150zl
Liga mistrzów mnie często zaskakuje dlatego mniejsza stawka.
Zachcialo im sie wreszcie grac.
Bilans: 555,9zl ✅
Przygotuje zaraz jakis kupon z tenisa bo od poczatku tego roku idzie mi calkiem niezle.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 7
AR vs Bagieta
Roger vs Troicki
Wawrinka vs Goffin
ako: 1.8
stawka:50zl

Otrzymane punkty reputacji: +1
reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 9⛔
AR vs Anderson
Yanina vs Greta
Boston vs Toronto
ako: 1.74
stawka: 100zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 10⛔
Olsztyn vs Warszawa
Czestochowa vs JW
typ: 2 +2,5 seta
ako: 1,89
stawka: 200zl
Warszawa juz jakis czas temu pokonala Olsztyn w pucharze 3:0. Tym razem mysle, ze wynik bedzie podobny. Z tym, ze tym razem moze olsztynianom uda ugrac sie seta. Co do spotkania nr 2 to wydaje mi sie, ze JW zaczyna powoli budzic sie ze swojego koszmaru i moze wreszcie zacznie grac na swoim poziomie. Wydaje mi sie, ze zwyciestwo w LM powinno odpowiednio ich zmotywowac i spodziewam sie wyrownanego spotkania.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 11
Trentino vs Cuneo
Grotte vs Sisley
ako: 1.89
Przesladuje mnie pech w ostatnim czasie naprawde.... Beniaminek oslabiony kontuzjami. Cuneo zagralo ostatnio straszna padaczke z Piacenza. Idealna okazja do rewanzu za puchar i final ligii. W dodatku Trento u siebie przegrywa bardzo rzadko i wydaje mi sie, ze na wlasnej hali wypelnionej po brzegi znaczaco wygraja.
Bilans: 245,9zl ✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 11
Trentino vs Cuneo✅
Grotte vs Sisley✅
ako: 1.89
Przesladuje mnie pech w ostatnim czasie naprawde.... Beniaminek oslabiony kontuzjami. Cuneo zagralo ostatnio straszna padaczke z Piacenza. Idealna okazja do rewanzu za puchar i final ligii. W dodatku Trento u siebie przegrywa bardzo rzadko i wydaje mi sie, ze na wlasnej hali wypelnionej po brzegi znaczaco wygraja.
Bilans: 245,9zl ✅
M.W: 567zl
Zysk: 267zl
Bilans: 512,9zl✅
Piekny rewanz Trento 3:0 dodatkowo Sisley wedle planu. Przyszla kolejka wloskiej serie a zapowiada sie rownie fajnie do typowania. Bylo ostatnio kilka chybionych kuponow ale ten byl przelomowy bo dal odrobic te 2 ostatnie wpadki.

Do góry Bottom