>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Reflex Typy.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Witam serdecznie wszystkich ponownie. Zakladam 2 temat bo styl grania sie troche zmienil. Wszystkie kupony gram za prawdziwe pieniadze.
Kupon nr 1.
Czewa vs Politechnika
typ: over 135,5
Resovia vs JW
ako: 1.44
stawka: 500zl
buk: betsafe.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Witam serdecznie wszystkich ponownie. Zakladam 2 temat bo styl grania sie troche zmienil. Wszystkie kupony gram za prawdziwe pieniadze.
Kupon nr 1.
Czewa vs Politechnika✅
Resovia vs JW✅
ako: 1.44
stawka: 500zl
wygrana: 720zl
zysk: 220zl ✅
jutro liga wloska.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 4
Skra Vs Trentino
typ: skra +2,5
Paykan vs Bolivar
typ: Paykan +2,5
ako: 1.32
stawka: 660zl
buk: betsafe

reflex 103

reflex

Użytkownik
Grałem w nocy za mała stawkę jeszcze coś takiego. Nie wlicze tego do statystyk, tylko umieszczam w temacie żeby wiedzieć dokładnie jak mi w tym miesiącu poszło.

Kupon nr. 7
Boston vs 76rs✅
Typ:1
Noh vs nets✅
Spurs vs Denver ✅
Ako:1.75
Stawka: 100zl
Byk: betsafe.
M.w: 175zl
Zysk:75zl✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 8
Njd vs Nyi⛔
Ako:1.95
Buk: betsafe.
Stawka:100zl
Zagrane rano przed ta masowka teraz jest kurs 1.85

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 9
Piacenza vs Valentina
typ:1
Verona vs Cueno
typ: 2
Macerata vs M.Roma
ako: 2.14
stawka: 250zl
No nic szkoda tej Piacenzy długo zastanawiałem się czy Trento czy Copra i jak widać wiadome która opcja dałaby lepszy rezultat. W ogólnym rozrachunku dalej plus ale co z tego. Czekam do środy na kolejkę polskiej Ligii i mam nadzieje, ze odrobie straty z tego kuponu.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 10
ManC vs Aston Villa
Tottenham vs Newcastle
typ: over 1,5
ako: 1.74
stawka: 150zl
Aston Villa w ostatnich meczach gra totalne dno(mecz z kogutami np) dodatkowo notuja serie spotkan gdzie odniesli same porazki i to nie tylko z gora tabeli ale takze ze srodkiem co utwierdza mnie w przekonaniu, ze Citizens nie powinni miec znimi problemu. ManC jezeli liczy na mistrzostwo kraju to takie mecze powinien wysoko wygrywac. Co do meczu Tottenham&#39;u to zagraja ze soba 2 druzyny, ktore graja bardzo ofensywna pilke nastawiona na bramki. Wystarczy spojrzec na ostatnie wyniki. Powiem szczerze, ze sklanialbym sie do zagrania klasycznej 1 na koguty ale typ na over 1,5 wydaje mi sie bardziej bezpieczny.
Bilans: ✅ 268,4zl

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 10
ManC vs Aston Villa✅
Tottenham vs Newcastle✅
typ: over 1,5
ako: 1.74
Aston Villa w ostatnich meczach gra totalne dno(mecz z kogutami np) dodatkowo notuja serie spotkan gdzie odniesli same porazki i to nie tylko z gora tabeli ale takze ze srodkiem co utwierdza mnie w przekonaniu, ze Citizens nie powinni miec znimi problemu. ManC jezeli liczy na mistrzostwo kraju to takie mecze powinien wysoko wygrywac. Co do meczu Tottenham&#39;u to zagraja ze soba 2 druzyny, ktore graja bardzo ofensywna pilke nastawiona na bramki. Wystarczy spojrzec na ostatnie wyniki. Powiem szczerze, ze sklanialbym sie do zagrania klasycznej 1 na koguty ale typ na over 1,5 wydaje mi sie bardziej bezpieczny.
Bilans: ✅ 268,4zl
M.W: 261zl
zysk: 111zl
Bilans: 379,4zl ✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 11
AZSPW vs Bydgoszcz
typ: 1
Pamapol vs Olsztyn
typ: Pamapol +1,5
ako: 1.75
Politechnika jest zwyczajnie druzyna lepsza niz Bydgoszcz. W meczu z Czestochowa widac bylo, ze politechnika prowadzi bardzo wyrownana gre tylko jak na zlosc w najwazniejszych momentach popelniali glupie bledy. W jutrzejszym meczu nie sadze juz zeby Politechnika dala sie tak latwo wytracic z rytmu. Na dodatek mecz rozgrywany jest w Warszawie przy pelnych trybunach torwaru co dodatkowo zmotywuje druzyne z Warszawy.Dodam, ze juz warszawianie do meczu przystapia w pelnym skladzie. Co do meczu Wielunia to mimo, ze druzyny walcza o utrzymanie w lidze ciekawiej prezentuje sie Pamapol, Olsztyn jest jak dla mnie skazany na porazke w tym sezonie a Pamapol jeszcze cos tam moze powalczyc.
Kupon nr. 12
Trentino Vs Cueno
Skra vs Czestochowa
ako: 1.65
stawka: 200zl
Kupon nr. 13
Liverpool vs Wolves
Wigan vs Arsenal
ako: 1.95
stawka: 100zl
The Reds do tego meczu przystapia juz w najmocniejszym skladzie. Maja szanse przeskoczyc znaczaco w tabeli. W zespole Wilkow wiele absencji spowodowanych kontuzjami. Wilki walcza o utrzymanie w lidze ale czy taka motywacja wystarczy aby ugrac chociaz 1pkt w tym meczu? Moim zdaniem nie. Dla The Reds to sa ostatnie podrygi aby miec szanse na kontakt z czolowka a oni takie mecze musza wykorzystywac. Co do meczu Arsenalu to wydaje mi sie, ze kanonierzy powinni spokojnie to spotkanie wygrac. Naprawde ktos kto ogladal ich mecz z the Blues widzial, ze Arsenal gra naprawde bardzo dobra pilke. Wydaje sie, ze ta druzyna juz dojrzala. W dzisiejszym meczu z powodu pauzy za kartki nie zobaczymy tylko Fabregasa. Co do reszty druzyny to wszyscy sa do dyspozycji trenara. Zapewne w pierwszej 11 wystapi Arshavin i dla niego bedzie to bardzo dobra okazja by przypomniec trenerowi i fanom jak wielkim pilkarzem jest.
Kupon nr. 14
Lodz vs Muszynianka
Skra vs Czestochowa
typ: PGE -1,5
Kielce Vs Resovia

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 11
AZSPW vs Bydgoszcz✅
Pamapol vs Olsztyn✅
typ: Pamapol +1,5
ako: 1.75
Politechnika jest zwyczajnie druzyna lepsza niz Bydgoszcz. W meczu z Czestochowa widac bylo, ze politechnika prowadzi bardzo wyrownana gre tylko jak na zlosc w najwazniejszych momentach popelniali glupie bledy. W jutrzejszym meczu nie sadze juz zeby Politechnika dala sie tak latwo wytracic z rytmu. Na dodatek mecz rozgrywany jest w Warszawie przy pelnych trybunach torwaru co dodatkowo zmotywuje druzyne z Warszawy.Dodam, ze juz warszawianie do meczu przystapia w pelnym skladzie. Co do meczu Wielunia to mimo, ze druzyny walcza o utrzymanie w lidze ciekawiej prezentuje sie Pamapol, Olsztyn jest jak dla mnie skazany na porazke w tym sezonie a Pamapol jeszcze cos tam moze powalczyc.
Kupon nr. 12
Trentino Vs Cueno⛔
Skra vs Czestochowa✅
ako: 1.65
Kupon nr. 13
Liverpool vs Wolves⛔
Wigan vs Arsenal⛔
stawka: 100zl
The Reds do tego meczu przystapia juz w najmocniejszym skladzie. Maja szanse przeskoczyc znaczaco w tabeli. W zespole Wilkow wiele absencji spowodowanych kontuzjami. Wilki walcza o utrzymanie w lidze ale czy taka motywacja wystarczy aby ugrac chociaz 1pkt w tym meczu? Moim zdaniem nie. Dla The Reds to sa ostatnie podrygi aby miec szanse na kontakt z czolowka a oni takie mecze musza wykorzystywac. Co do meczu Arsenalu to wydaje mi sie, ze kanonierzy powinni spokojnie to spotkanie wygrac. Naprawde ktos kto ogladal ich mecz z the Blues widzial, ze Arsenal gra naprawde bardzo dobra pilke. Wydaje sie, ze ta druzyna juz dojrzala. W dzisiejszym meczu z powodu pauzy za kartki nie zobaczymy tylko Fabregasa. Co do reszty druzyny to wszyscy sa do dyspozycji trenara. Zapewne w pierwszej 11 wystapi Arshavin i dla niego bedzie to bardzo dobra okazja by przypomniec trenerowi i fanom jak wielkim pilkarzem jest.
Kupon nr. 14
Lodz vs Muszynianka✅
Skra vs Czestochowa✅
typ: PGE -1,5
Kielce Vs Resovia✅
Postawilem: 650zl
Wygralem: 652,5zl
Zyskalem: 2,5zl✅ hahahahaha
Nie chce zeby to mial zabrzmiec jak jakies zale... ale jak Trentino klasowa druzyna, ktora przed chwila wygrala klubowe mistrzostwa swiata przegrywa final 0:3?! Ja rozumiem porazke ale taki wynik? Kolejna sprawa rzecza jasna jest, ze The Reds obecnie nie sa mistrzami swiata ale sklad dalej maja taki, ze powinni walczyc o miejsca 1-5 spokojnie a to co oni graja to jest spadek z ligii. Arsenal no fajny meczyk karny i samobuj bardziej pomoc przeciwnikowi nie mozna ale no coz zagralem te kupony juz w nocy ale teraz sledzilem i widzialem, ze duzo osob jezeli chodzi o lige angielska cos podobnego zagralo wiec lacze sie z Wami w nieszczesciu. W kazdym razie gramy dalej wazne, ze nie ma ⛔
Bilans: 381,9zl✅

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 15
Skra vs Rzeszow
typ: over 160,5pkt
ako: 1.55
Caly czas mialem dylemat jaka forme gry na ten mecz wybrac ale informacje o kontuzji Mozdzonka przesadzila, ze gram over. Skra wczoraj z Czewa nie zagrala rewelacyjnego meczu i powinna sie cieszyc, ze nie doszlo do tb. Jakos w ostatnim czasie widze lekka znizke gry w Skrze i tak wygrywaja wszystko ale tak jakby obciazenie jakie w ostatnim czasie mieli zaczelo byc bardziej odczuwalne. Co do Resovii to jest to druzyna, ktora stac na wyrownany pojedynek w meczu ze Skra i mysle, ze dzisiaj tak bedzie.
Typuje wynik: 3:1/3:2 dla Skry.

reflex 103

reflex

Użytkownik
Kupon nr. 15
Skra vs Rzeszow
typ: over 160,5pkt✅
ako: 1.55
Caly czas mialem dylemat jaka forme gry na ten mecz wybrac ale informacje o kontuzji Mozdzonka przesadzila, ze gram over. Skra wczoraj z Czewa nie zagrala rewelacyjnego meczu i powinna sie cieszyc, ze nie doszlo do tb. Jakos w ostatnim czasie widze lekka znizke gry w Skrze i tak wygrywaja wszystko ale tak jakby obciazenie jakie w ostatnim czasie mieli zaczelo byc bardziej odczuwalne. Co do Resovii to jest to druzyna, ktora stac na wyrownany pojedynek w meczu ze Skra i mysle, ze dzisiaj tak bedzie.
Typuje wynik: 3:1/3:2 dla Skry.
M.w: 310zl
zysk: 110zl
Wazne, ze ostatni kupon w tym roku na plus. Teraz liga wloska w weekend i mam juz swoje typy.
Bilans: 491,9zl ✅

Do góry Bottom