gorgol
Użytkownik
toleruje ludzi ktorzy nie wyrzadzają innym krzywdy...ze sie tak wyraze..........myslisz ze w Polsce nie bylo zadnego Murzyna-Polaka od II wojny światowej......a po za tym jak sie czujesz gdy na Irlandii, Anglii, Ameryce, itp. mysla ze tylko kradniemy samochody, nie myjemy sie i smierdzimy-to jest tez brak tolerancji, chociaz bardziej niewiedzy chyba. wlasnie - niewiedza co ty wiesz o innych ludziach: rozmiawiales z Murzynem, Zydem,homo :?: domyslam sie ze nie :!: - wiec nie masz nic do gadania, bo nie wazne sa obyczaje, religia, wyglad i itd..... wazny jest charakter, czy ten czlowiek jest dobry i takie tam bzdety :mrgreen: ........Gorgol napisał/a:
nie nie toleruje rasistów ale jak już nakłaniam ich do zmienienia swojej osoby
a tak w ogóle prosty przykład: co byś zrobił gdybyś był Murzynem, Żyde, itp. jak bys sie czul.....jak wyrzutek..... :zy3ou: a po za tym rasista po co na glos mowi ze Zyd jest do d... i w ogole niech trzyma to dla siebie..........a co do plagi :;/: .....plaga jest np. to ze pozywaja bolka i lolka i autorow teletubiesow do sadu za motywy homoseksualne :mrgreen: (lekka przesada nieprawdaz hehe)
tak w ogole czlowiek ma prawo byc kim jest i chce , chociaz za adopcjami dzieci przez gejow i lezbijek to nie jestem............. aha: czyli twoim zdaniem w Polsce nie ma prawa mieszkac potomek-gej lub potomek-Zyd bądz potomek-Murzyn kolesia walczacego za Polsce ???? za logiczne myslenie.........wiesz ile Zydow zginelo na wojnie walczac o Polske ????
To jest wasz nalepszy przykład,tych wszytskich "tolerancyjnych"-co byś zrobił będąc murzynem,żydem...jestem Polakiem i jestem biały,wiec twoje hipotetyczne założenia odłóż na bok,bo nie są zadnym argumentem w tej rozmowie.Nie przeszkadzaja mi murzyni w Afryce,nie przeszkadzają mi zydzi w Izraelu,nie przeszkadzaja mi geje,lesbijki i palacze trawy w Holandii...widzisz jaki jestem "tolerancyjny"...
Poza tym to co najwyzej antysemita moze powiedziec,ze zyd jest do d***,a nie rasista bo to całkiem co innego...
Po co na głos mowi o swoich pogladach?...bo ma takie samo prawo do tego jak ty,ja nie zabronie tobie wyrazac swoich pogladów,ty nie zabronisz mi...
Nie nie człowiek nie moze być kim chce ot tak sobie...bo czy zabójcow tez tolerujesz wedle swojej zasady "róbta co chceta'??...
potomek-gej??? spotkałes sie z takim kiedys??,bo ja jestem przekonany ze cos takiego wsytapic nie moze...
potomek-murzyn??? murzyn walczący za Polskę?? jestem przekonany ze cos takiego wystapić nie moze...
potomek-zyd??? według mnie nie powinien..jego miesce jest gdzie indziej...z pewnoscia nie w mojej ojczyźnie
Ilu zydów zgineło walcząc za Polskę?-nie wiem...ilu???
aha: i zle sie wyrazilem mowiac ze nie dobrze jest nie tolerowac,chcialem powiedziec zeby poglady zachowac dla siebie i nie obrazac, nie ponizac, nie dyskryminowac innych
fajnie sie czules gdy koledzy mowili ze masz krzywe uszy, jestes gruby i w ogole (przyklady)
wiadomo ze mozna po prostu kogos nie lubic i ja sie z tym zgadzam...sam nie lubie duzo osob i kloce sie z nimi, zlewam ich, no ale nigdy ze wzgledu na wayglad, religie no i wiadaomo co dalej :roll: moze uzywam wyzwisk typu- ty brudasie, ty brzydalu, blabla, ale to tylko dlatego ze mnie wkurzy.........no koniec juz bo mi sie pisac nie chce