System bardzo dobrze mi znany i równie długo grany. Do tej pory mam zachowane statstyki i jeśli chodzi o główne pierwsze ligi Europejskie (ang,niem,fran,włoska,hiszpańska) skutecznośc opiewała na poziomie 62%. JA brałem wszytskie mecze pod uwagę niezależnie jaki kurs. Jednakże system nie przynosił mi tak dużych zysków na jakie oczekiwałem oraz na to, że sam bez liczenia mogłem osiganac taka skutecnzość. Meritum. W pewnym momencie wybrałem kilka najbardziej remisowych lig (powyżej 30% meczów w ost 3 sezonach) i w nich liczyłem stosunek ostatnich pieciu meczów gospodoarza jako gospodarza i gościa jako gościa. W tych wszystkich wylicznieahc szukałem stosunku zerowego. Wtedy stawiałem na remis w tym meczu. Ze skutecznością bywało róznie, dlatego grałem na kuponach 2 z x. Zwykle udawało się chociaż odzyskać czesc stawki. A czasem jak zobaczycie można było wygrać ogromne pieniadze przy bardzo niskiej stawce:
Jak widać po drugim zakładzie gdyby zagrać AKO wygraną można by liczyć w tysiącach złotych. Od 10 kolejki (5meczów u sibie i 5 na wyjeżdzie) najbardziej remisowych lig znowu zaczynam przygodę z tym system, jednakze bede stawiać już tylko AKo liczac na szczescie jak przy drugim zakładzie ????
Najważniejsze jest aby liczyć bramki tylko i wyłącznie ze spotkań ligowych!
Więcej grałem u buków naziemnych i z nich juz nie posiadam kuponów, ze skutecnzoscia róznie, ale ogólnie na plusie