>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

quiz na unibet 10 zł

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
Dzisiaj wpacilem 60PLN do unibet i dostalem 1PLN premii co mnie troche zdziwilo, wiec zapytalem supportu o co chodzi. Odpowiedzieli ze dostalem ta zlotowke za quiz i musze ja obrocic 3x. Na quiz odpowiadalem tylko raz i mialem jedynie 4 poprawne odpowiedzi. Oni sami nie wiedza co bylo nagroda w tym quizie, za co i na jakich warunkach.Nie wiem czy to zwiazane z tym bonusem ale mam zablokowane wszystkie srodki na koncie, nie moge ich wyplacic narazie.

cziken4 0

cziken4

Użytkownik
Quiz o Euro - 5/10 zł za wiedze UNIBET
Przed nami ćwierćfinały. Nasze chłopaki niestety już w drodze na urlopy, ale dzięki temu możemy teraz spokojnie, bez stresu śledzić dalszą część Euro. Możemy także w końcu zacząć się kierować rozsądkiem, a nie sercem przy wnoszeniu zakładów.

Nadszedł czas na prawdziwe wygrane! Już wiemy w jakiej kto jest formie i spokojnie możemy typować same zwycięskie kupony.
Dodatkowo dla graczy lubiących wyzwania mamy całą listę fajnych promocji i atrakcję dla miłośników zgadywanek - QUIZ!
Za 8 lub 7 poprawnych odpowiedzi dostajesz bonus do swojego konta! Sprawdź się!

Quiz możemy rozwiązać 1 raz dziennie - pytania dotyczą także historii piłki nożnej, nie wiem czy są losowane czy są takie same, ale czasu jest mało (chyba 10 sek na 1 pytanie) więc po googlach ciężko szukać ???? jednak życzę powodzenia!

spike761 37

spike761

Użytkownik
Bawiłem się z tym Quizem ???? Ale na te pytania to nie ma za duzo czasu dosłownie pare sekund i nie ktore sa nawet trudnawe ????

Pierwsza proba 5/8 ⛔

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Już ten temat jest na forum...

A pytania w tym quizie są z odległej przeszłości i rozwiązać go to niemalże jak trafić w totka.:-?

tamlin 0

tamlin

Użytkownik
trafiłem 7/8 i wygrałem zawrotna sume 5zl :p tzn jak dopisza mi do konta bo nie dopisali automatycznie, pisalem do supportu i pani mi odpowiedziala ze w ciagu 48h bedzie kasa ;)
pytania trudne, odpowiadalem na &quot;czuja&quot; :p

Do góry Bottom