>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

quiz na unibet 10 zł

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
mowicie ze 8 sekund jest na kazde pytanie ?

przynajmniej dobrze ze jest mozliwosc wyboru, zawsze cos sie skojarzy albo strzeli

nie mam tam konta, nowych tez obowiazuje ten quiz ?

Z 0

zephyr

Użytkownik
A mi cały czas coś takiego wyskakuje... macie też to ?
Niestety, nie możemy teraz wykonać tego polecenia
Być może wystąpiły chwilowe problemy z systemem albo szukanym plikiem lub stroną. Spróbuj ponownie później.
Jeśli mimo prób nadal nie możesz otworzyć tej strony, skontaktuj się telefonicznie z Biurem Obsługi Klienta i podaj ten numer błędu: 500. Dziękujemy za zrozumienie.

M 55

meggie1

Użytkownik
zdecydowanie za mało czasu na odpowiedzi, ledwo co zdazylam pytanie spokojnie przeczytac i nawet nie bylo czasu sie juz zastanowic...moglo by byc chociaz z 16 sekund ???? a pytania rzeczywiscie troszke trudne z tego co pamietam:
1. W ilu miastach w Austrii beda rozgrywane mecze (w 2-och)
2. W jakiej fazie Niemcy odpadly w 2000r. (faza grupowa)
3. Jaki byl wynik meczu Niemcy - Anglia w 2000r. (0-1)
4. Ile bramek strzelil Ballack w eliminacjach (3)
5. W ktorym roku nie zagrala Szwecja
6. Ilu bramkarzy Polski zagralo w eliminacjach - czy jakos podobnie to brzmialo...

wiecej pytan juz nie pamietam

M 0

m4zd4

Użytkownik
Spoko quiz, pytania faktcznie przedpotopowe. ale udało się ugrać 7/8, więc nie jest źle ;p

Punkt 5 regulaminu jest taki &quot;Quiz trwa do 28 kwietnia&quot;. Może ktoś wie czy chodzi o ten czy następny rok?

artur202 4

artur202

Użytkownik
To pytanie mnie zabiło.

ILE MECZÓW WYJAZDOWYCH PRZEGRAŁ MISTRZ POLSKI 81/82. LOL Nawet nie wiem kto był wtedy mistrzem a dopiero skąd mam wiedzieć ile meczy wyjazdowych przegrał. Te pytania są chore i płacą tylko 10zł. Bardzo chamsko zachowuje się unibet.

kaczor5533 91

kaczor5533

Użytkownik
gdzie tak jest napisane? ja znalazlem tylko to
Wśród wszystkich uczestników, którzy odpowiedzą poprawnie na 7 lub 8 pytań rozlosujemy 3 nagrody pieniężne po 100 złotych każda.
Wlasnie juz o tym pisalem ale wszyscy sie juz napalili i nie zwracaja na nic uwagi tylko czekaja na te wyimaginowane 10 zl.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
ja wczoraj tak patrzę... losowanie o bonus... no spoko, tylko gdzie ta dycha, napisałem do supportu i powiedzieli, że nie było takiej promocji ????
hehe, ale losowanie i tak się opłaca, bo niewiele osób odpowie na te pytania ????

O 9

oshea123

Użytkownik
Jeśli nie możesz zobaczyć tego maila kliknij tutaj.
Drogi oshea123

Przed nami najgorętszy okres w roku Euro 2008! Unibet przygotował wspaniałą ofertę zakładów na tę imprezę. Wszystkie mecze LIVE cała masa zakładów specjalnych i najwyższe kursy. Przekonaj się o tym odwiedzając naszą stronę.
Dodatkowo dla graczy lubiących wyzwania mamy całą listę fajnych promocji. Na początek polecamy Happy Hour!

Mamy także coś specjalnego dla znawców futbolu, możesz wygrać specjalny bonus - 10 złotych, dzięki swojej wiedzy.
Rozwiąż QUIZ!
1
X
2
Niemcy - Polska Niedziela
20.45​
1.55
3.75
7.00
Austria - Chorwacja Niedziela
18.00​
4.20
3.30
1.95
Znasz się na piłce i lubisz wygrywać? Oto promocja dla Ciebie: Euro Expert! Wystarczy zakład za 5 złotych, aby liczyć się w stawce. Codziennie typuj dwa mecze, które zapewnią Ci wielkie zwycięstwo, nagrody i emocje. Nagrody pieniężne w tym konkursie są bardzo atrakcyjne i przeznaczone tylko dla graczy z Polski! Udowodnij wszystkim jak się wygrywa!

Tylko teraz, jeszcze przed pierwszym gwizdkiem masz szansę wziąć udział w naszej największej akcji.
Mamy dla Ciebie specjalny kupon Supertoto ze wszystkimi meczami grupowymi. Jeśli wytypujesz go najlepiej ze wszystkich wygrasz całą kasę plus bilety dla siebie i przyjaciela na 4 wielkie mecze europejskie.

Podejmij wyzwanie! Jeden kupon kosztuje €1

Chcemy Ci ułatwić typowanie przez całe mistrzostwa dlatego poprosiliśmy naszego eksperta o podpowiedzi i wskazówki. Już teraz możesz zobaczyć jego typy na postęp w turnieju wszystkich reprezentacji. Odwiedzaj naszą stronę codziennie, aby być na bieżąco.

Zobacz jak typuje Adam Godlewski.

Masz ochotę stawiać bardzo odważnie, ale boisz się przegrać? Oto doskonałe rozwiązanie: weź udział w naszych specjalnych promocjach i wygrywaj zakłady bez ryzyka przez całe mistrzostwa. Nie bój się próbować nowych sposobów na wygrywanie, lobby games i poker dla wielu graczy kojarzą się z wielkimi pieniędzmi, przekonaj się dlaczego...
Pozdrawiam,
Leszek, Campaign Manager Poland
Potrzebujesz pomocy? Kliknij tutaj lub zadzwoń 0800 702 073
Copyright © 2008 Unibet (International) Ltd, The Plaza Complex, Bisazza Street, Sliema SLM 15, Malta
Unibet nie jest partnerem i nie współpracuje z drużynami sportowymi, organizatorami meczów czy wydarzeń sportowych umieszczonych na stronie. Nie rości sobie żadnych praw związanych z ich imieniem czy wizerunkiem. Ich obecność na stronie jest podyktowana tylko i wyłącznie prowadzeniem działalności bukmacherskiej.
Jeśli nie chcesz otrzymywać informacji od Unibet w przyszłości, kliknij tutaj.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Bonus dostawali Ci, którzy zapisali się na turniej pokerowy, który odbywał się w środe, nawet jak miałeś ostatnie miejsce, to dostawałeś 10zł...oczywiście był to freeroll...a o tym nie ma mowy w warunkach quizu...

Z 0

zephyr

Użytkownik
WOWOWOW!!!

Ogólna liczba pytań: 8, prawidłowe odpowiedzi: 8. Masz dużą wiedzę na temat sportu! Jesteś o krok od zostania dzisiejszym zwycięzcą! Jeśli ktoś uzyskał taki sam wynik, zwycięzcą zostanie osoba, która najszybciej odpowiadała na pytania.

Troche strzałów, ale 8/8 !
Heheh... no ale dyszki nie ma, a w losowaniu mam szanse 3% może...

wojcieszek 26

wojcieszek

Użytkownik
Ogólna liczba pytań: 8, prawidłowe odpowiedzi: 8. Masz dużą wiedzę na temat sportu! Jesteś o krok od zostania dzisiejszym zwycięzcą! Jeśli ktoś uzyskał taki sam wynik, zwycięzcą zostanie osoba, która najszybciej odpowiadała na pytania.

A jednak da się odpowiedzieć ???? wczoraj mi sie nie udało ale druga próba wspaniale ;D

artur202 4

artur202

Użytkownik
Dla mnie unibett staje się bardzo prymitywną firmą,żeby nie użyć gorszych słów. Nie dość,że pytania z kosmosu to jeszcze tylko 10zł podnato odpowiesz na 8 to nie dostaniesz 10zł tylko szanse w losowaniu na 10zł ŚMIESZNI SĄ. Żeby wpłacić do nich to zachęcają ale żeby dac coś od siebie jakieś vouchery, bonusy w kasynie to zapomnij. Obiecuję sobie,że w unibeciee już nie bedę grał. Przegieli moim zdaniem, skąpce. Regularnie wpłacałem tam od 50-150zł i co w zamian ani żadnego vouchera ani bonusu w kasynie. Niech spadają.

wojcieszek 26

wojcieszek

Użytkownik
Jeżeli sie nie zalogujecie na unibet to pisze o tej 10-ce ;/ ja odp 8/8 i tez nie dostałem ;/
Przetestuj swoją wiedzę odpowiadając na nasze quizowe pytania. Masz tylko jedną szansę dziennie. Nie zmarnuj jej. Quiz jest dostępny tylko dla zalogowanych graczy.

Każdy gracz, który odpowie poprawnie na 8 pytań dostanie od nas bonus w wysokości 10 złotych!

Promocja trwa tylko do rozpoczęcia meczu Polska - Niemcy!

Swobodne dysponowanie bonusem jest możliwe po dokonaniu pięciokrotnego obrotu w zakładach bukmacherskich.
W przypadku wykrycia prób oszukiwania w rozwiązywaniu Quizu Unibet rezerwuje sobie prawo zablokowania kont nieuczciwych graczy.
Każdy gracz ma tylko jedną szansę dziennie.

Do góry Bottom