udało się wypłacić?Czy ktoś ostatnio wypłacał coś z pzbuk ?
mi zlecenie wypłaty p24 czeka już 12h i się zastanawiam kiedy to zaakceptują…
coś tu śmierdzi, mi dali bonus tydzień temu 50 % ogolnie nie wiem po co daja boosty na ekstraklase skoro nie gra, bestbet tez przed upadkiem dawal duze bonusy, poza tym mi odpisali na mejla z poczatku grudnia wczoraj.Witam Dołączam się do was. Mam zweryfikowane konto z wszystkimi dokumentami a nie mogę zlecić wypłaty. Nie mają nikogo na czacie , żadnego konsultanta. Wysłałem już 3 reklamacje na ich email kontaktowy, pierwszy 1 grudnia 2024 roku, żadnego odzewu. Czy ktoś tam pracuje. Co mam zrobić ?
Poki co, nic nie zrobisz. Ludzie na kazdym forum skarżą się na pzbuk i Comeon że ciężko wyplacic kase. Support nie pracuje, zwolnili praktycznie wszystkich w zeszłym roku. Lada dzień czeka ich upadek.Witam Dołączam się do was. Mam zweryfikowane konto z wszystkimi dokumentami a nie mogę zlecić wypłaty. Nie mają nikogo na czacie , żadnego konsultanta. Wysłałem już 3 reklamacje na ich email kontaktowy, pierwszy 1 grudnia 2024 roku, żadnego odzewu. Czy ktoś tam pracuje. Co mam zrobić ?
kiedy zlecales i kiedy dostales wyplate?Mi wypłacili wszystko ale ogólnie konto na minusie
Nie ma żadnego czatu,próbuję się z nimi skontaktować od kilku dni w różnych godzinach i jest tylko bot,który nic nie trybi.Podbiję temat i pochwalę, że coś ostatnio się zmieniło tam na plus, dostaje freebety na weekend, bonusy od depozytu, udało się szybko wypłącic i co najwazniejsze jest czat chyba od 14 do 19:00.
jutro dostaniesz kaseSiema, ktoś miał ostatnio problem z wypłatą lub miał taką samą sytuacje?
Wypłaciłem wczoraj o 15 do dziś nie mam kasy, wchodze w historie transakcji to pisze ze wyplata zrealizowana, pisalem do swoje banku Alior Bank odpisali że księgują środki na rachunku niezwłocznie po otrzymaniu, więc problem leży po stronie pzbuka, sie zastanawiam czemu dali status " Zrealizowana", mieliście też tak? Po jakim czasie dostaliscie kase?