>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher PZBUK - opinie

C 0

crims

Użytkownik
Czy ktoś ostatnio wypłacał coś z pzbuk ?
mi zlecenie wypłaty p24 czeka już 12h i się zastanawiam kiedy to zaakceptują…

P 0

pl677

Użytkownik
Witam Dołączam się do was. Mam zweryfikowane konto z wszystkimi dokumentami a nie mogę zlecić wypłaty. Nie mają nikogo na czacie , żadnego konsultanta. Wysłałem już 3 reklamacje na ich email kontaktowy, pierwszy 1 grudnia 2024 roku, żadnego odzewu. Czy ktoś tam pracuje. Co mam zrobić ?

P 5,6K

pingu5

Użytkownik
Witam Dołączam się do was. Mam zweryfikowane konto z wszystkimi dokumentami a nie mogę zlecić wypłaty. Nie mają nikogo na czacie , żadnego konsultanta. Wysłałem już 3 reklamacje na ich email kontaktowy, pierwszy 1 grudnia 2024 roku, żadnego odzewu. Czy ktoś tam pracuje. Co mam zrobić ?
coś tu śmierdzi, mi dali bonus tydzień temu 50 % ogolnie nie wiem po co daja boosty na ekstraklase skoro nie gra, bestbet tez przed upadkiem dawal duze bonusy, poza tym mi odpisali na mejla z poczatku grudnia wczoraj.

A 54,7K

ar0nek

Użytkownik
Poki co, nic nie zrobisz. Ludzie na kazdym forum skarżą się na pzbuk i Comeon że ciężko wyplacic kase. Support nie pracuje, zwolnili praktycznie wszystkich w zeszłym roku. Lada dzień czeka ich upadek.

P 5,6K

pingu5

Użytkownik
Podbiję temat i pochwalę, że coś ostatnio się zmieniło tam na plus, dostaje freebety na weekend, bonusy od depozytu, udało się szybko wypłącic i co najwazniejsze jest czat chyba od 14 do 19:00.

M 568

Marcin7878

Użytkownik
Podbiję temat i pochwalę, że coś ostatnio się zmieniło tam na plus, dostaje freebety na weekend, bonusy od depozytu, udało się szybko wypłącic i co najwazniejsze jest czat chyba od 14 do 19:00.
Nie ma żadnego czatu,próbuję się z nimi skontaktować od kilku dni w różnych godzinach i jest tylko bot,który nic nie trybi.
Bukmacher Pzbuk to jakiś śmieszny żart. Wziąłem udział w konkursie "mistrz typowania" , odpowiedziałem poprawnie na 5/6 pytań, dostałem za to freebet 125 zł. Zagrałem,wygrałem ponad 100 zł i od razu wypłaciłem. Zostałem za to ukarany tym,że więcej nie mogę wziąć udziału w "mistrz typowania", zostało mi to zablokowane :D odradzam ten syf,szkoda czasu

P 5,6K

pingu5

Użytkownik
czat jest codziennie w okreslonych godzinach najczesciej od 15 do 19 (musisz spytać bota od której :D ) , słaby buk, słabe promocje, ale wypłacalny jeszcze....

M 672

martinmix

Użytkownik
PZBuk to dla mnie zagadka - z jednej strony jest to fatalnie zarządzany bukmacher (dość przeciętna oferta, przeciętna szata graficzna strony od dawna nie zmieniana, obsługa klienta fatalna - brak czatu lub mocno ograniczony czasowo a brak odpowiedzi na emaile, niedopracowane regulaminy czy sklep kibica, który od dawna nie jest aktualizowany) a z drugiej strony nadal serwis funkcjonujący i wypłacający a nawet czasami wprowadzające jakieś promocje jak na święta (co oznaczałoby, że ktoś tam jednak pracuje).
Ja od 4 dni czekam na dopisanie freebeta z "Mistrza Typowania" (zgodnie z regulaminem - które tak na marginesie ma daty trwania promocji kończącej się w ... 2022 roku - to 24 godziny od rozliczenia ostatniego zdarzenia podobnie jak w dziale pytań i odpowiedzi). Odpowiedzi na email nie otrzymałem.
Myślę, że w niedalekiej przyszłości ten bukmacher zniknie z polskiego rynku.

E 0

EqnelASAP

Użytkownik
Siema, ktoś miał ostatnio problem z wypłatą lub miał taką samą sytuacje?
Wypłaciłem wczoraj o 15 do dziś nie mam kasy, wchodze w historie transakcji to pisze ze wyplata zrealizowana, pisalem do swoje banku Alior Bank odpisali że księgują środki na rachunku niezwłocznie po otrzymaniu, więc problem leży po stronie pzbuka, sie zastanawiam czemu dali status " Zrealizowana", mieliście też tak? Po jakim czasie dostaliscie kase?

A 54,7K

ar0nek

Użytkownik
Siema, ktoś miał ostatnio problem z wypłatą lub miał taką samą sytuacje?
Wypłaciłem wczoraj o 15 do dziś nie mam kasy, wchodze w historie transakcji to pisze ze wyplata zrealizowana, pisalem do swoje banku Alior Bank odpisali że księgują środki na rachunku niezwłocznie po otrzymaniu, więc problem leży po stronie pzbuka, sie zastanawiam czemu dali status " Zrealizowana", mieliście też tak? Po jakim czasie dostaliscie kase?
jutro dostaniesz kase

Otrzymane punkty reputacji: +70
Do góry Bottom