Usunięte :spokodfhgfh:Dogadałem się ze stresem i razem utworzymy nową drużynę. Olo, możesz usunąć mój post z tematu Zgłoszenia dla osób bez par :spokodfhgfh:
Fakt, przeoczyłem, dzięki za przypomnienie :spokodfhgfh:skoki w Harrachovie odwołane
No to jak będzie to poprawię kalendarz i dodam temat na 1 kolejkę ze skokówByc moze bedzie turniej zastepcze zamiast Harrachova
Przyjmuję do wiadomościtelprzem, znalazłem parę.
Czyli np. jak chce podać typy na piątkowy i na niedzielny biathlon to musze je umieścić w jednym poście przed piątkowymi zawodami? Nie mam możliwości zobaczyć jak biathloniści pobiegną w piątek, jak sie czują na tej trasie, nie mam możliwości wzięcia pod uwage warunków pogodowych itd., tylko musze na niedziele podać typy w piątek, dobrze rozumiem?Typy drużyny umieszczamy w jednym poście!
czyli jeśli jest temat na cały weekend biathlonu to w pierwszym poście (np. w piatek przed piątkowym biegiem) piszemy typy na piatek a w drugim poście (np. w niedziele przed niedzielnym biegiem) nastepne typy na niedzielny bieg, tak?Sory, źle w sumie napisałem. Typy na dane zawody podajemy w jednym poście, o to mi chodziło.
Tak, ale w sumie może być maksymalnie 4 typy z danej dyscypliny na daną kolejkę. Jak w regulaminie.czyli jeśli jest temat na cały weekend biathlonu to w pierwszym poście (np. w piatek przed piątkowym biegiem) piszemy typy na piatek a w drugim poście (np. w niedziele przed niedzielnym biegiem) nastepne typy na niedzielny bieg, tak?