olo
Użytkownik
Nie będzie, bo zawody a Anterselvie są ostatnimi przed ZIOBiathlonu w 7 i 8 kolejce nie będzie?
Nie będzie, bo zawody a Anterselvie są ostatnimi przed ZIOBiathlonu w 7 i 8 kolejce nie będzie?
Popieram, dlatego podbijam.Witam. Przeglądając kalendarz „Zmagań” doszedłem do takich wniosków, że w ostatnich dwóch kolejkach możemy typować jedynie po dwie dyscypliny. Zatem może by odejść w tych kolejkach od punktu 11 w regulaminie, mówiącego o maksymalnej liczbie 4 typów przypadających na daną konkurencję w jednej kolejce? Zachowując przy tym rzecz jasna max 11 typów ze wszystkich dyscyplin w poszczególnych kolejkach. Jeżeli bowiem zachowamy regulamin w dotychczasowym wymiarze będziemy mieli szansę podać jedynie max 8 typów z 2 ostatnich rund. Ten pomysł poddaję pod rozwagę opiekunów konkursu. Z niecierpliwością czekam na odp.
Popieram, dlatego podbijam.
Potwierdzam, otrzymałem odpowiedź w HP na moją propozycję Jednak drążąc temat spytam, czy byłaby możliwość aby na ten temat wypowiedzieli się pozostali uczestnicy konkursu i na przykład zdecydowali poprzez - dajmy na to, głosowanie czy ten pomysł przypadł im do gustu czy też nie. Czy też dyskusja na ten temat jest już zamknięta i żadnych zmian w tym względzie nie będzie? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp.Tłumaczyłem już koledze w HP, tutaj zapomniałem
-200 mam za za malo typow, ale i konkurencji do typowania 2 razy mniej..
11. W każdej kolejce drużyna może podać maksymalnie 4 typy z danej dyscypliny. Jednak w każdej kolejce należy podać minimum 4 typy w sumie, ze wszystkich dyscyplin. Zaś maksymalna liczba typów ze wszystkich dyscyplin wynosi 11.